snow22 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 γνωρίζει Κανείς πως περνάς στην επόμενη τάξη ?πως είναι αυτό το σύστημα με το 9,5 είχα σε ένα μάθημα 13 στο α τετράμηνο και λογικά 13 και στο δεύτερο δλδ μέσο όρο 13,για να περάσω πόσο πρέπει να γράψω ? Γενικό μέσο όρο είχα 18,8 αλλά από φυσική δεν έχω ιδέα Τρίτη γράφω και το πολύ να πάρω 5(μακάρι κιόλας) υπάρχει περίπτωση να επανεξέταστω μόνο στην φυσική ? Εδώωωω στο διαγώνισμα είχα πάρει 1
isay Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 γνωρίζει Κανείς πως περνάς στην επόμενη τάξη ?πως είναι αυτό το σύστημα με το 9,5 είχα σε ένα μάθημα 13 στο α τετράμηνο και λογικά 13 και στο δεύτερο δλδ μέσο όρο 13,για να περάσω πόσο πρέπει να γράψω ? Γενικό μέσο όρο είχα 18,8 αλλά από φυσική δεν έχω ιδέα Τρίτη γράφω και το πολύ να πάρω 5(μακάρι κιόλας) υπάρχει περίπτωση να επανεξέταστω μόνο στην φυσική ? Εδώωωω στο διαγώνισμα είχα πάρει 1 http://1lyk-florin.flo.sch.gr/joomla25/index.php/school-menu/65-neo-systima-a-b-proagogi και αν συνεχίζεις να εχεις απορίες, πετάγεσαι αυριο στο σχολείο και ρωτάς. 1
snow22 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δλδ μόνο στην φυσική προσ πρέπει να έχω πάνω από δέκα η μέσο όρο και από άλλα μαθήματα
snow22 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Εχεις μεινει φιλε, μου το ειπαν οι καθηγητες Ρε δεν ξέρω άμα είναι ο μέσος όρος η ξεχωριστά το κάθε μάθημα 9,5
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ρε δεν ξέρω άμα είναι ο μέσος όρος η ξεχωριστά το κάθε μάθημα 9,5Δεν θα μείνεις στην ίδια τάξη, αλλά θα μείνεις μεταξεταστεος στη φυσική αν δεν είναι πάνω από 9.5.
Mitsosalier Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 αφού έχεις μεγάλο γενικό μην φοβάσαι , ακόμα και 9,5 να μην πιάσεις θα σε ανεβάσουν τα υπόλοιπα μαθήματα και θα περάσεις από τον γενικό βαθμό !
gokuthelegend Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Εγώ το 2004 που τελείωσα την 3η Λυκείου, στα αρχαία είχα βγάλει μέσο όρο μαθήματος περίπου 8,5 (δηλαδή κάτω από το 9,5 που είναι η βάση) αλλά γενικό μέσο όρο έβγαλα 14, και την πέρασα την τάξη, πήρα κανονικά απολυτήριο. Να μην σε πάρω στον λαιμό μου όμως, έχουν περάσει και 12 χρόνια από τότε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Εγώ το 2004 που τελείωσα την 3η Λυκείου, στα αρχαία είχα βγάλει μέσο όρο μαθήματος περίπου 8,5 (δηλαδή κάτω από το 9,5 που είναι η βάση) αλλά γενικό μέσο όρο έβγαλα 14, και την πέρασα την τάξη, πήρα κανονικά απολυτήριο. Να μην σε πάρω στον λαιμό μου όμως, έχουν περάσει και 12 χρόνια από τότε.Δεν λέει για απολυτήριο εδώ, αλλά για προαγωγή στη γ. Θα μείνει μεταξεταστέος απλά στη φυσική.
katergaris79 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δεν λέει για απολυτήριο εδώ, αλλά για προαγωγή στη γ. Θα μείνει μεταξεταστέος απλά στη φυσική. Και για απλή προαγωγή ίσχυε τότε ότι περνούσες με τον μέσο όρο. Τώρα δεν ξέρω κι εγώ αν έχει αλλάξει. 1
Fabio2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 @kostas.mouts4 ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω με τη φυσικη. Αλλα μπηκα σε αυτην τη σελιδα : http://www.esos.gr/arthra/41208/ti-allazei-apo-2016-gia-tin-proagogi-ton-mathiton-lykeioy και λεει οτι πρεπει να βγαλεις πανω απο 9.5 γενικο μεσο ορο ωστε να μην δωσεις παλι το Σεπτεμβρη. --------------- Μετα απο μια μικρη ευρενα που εκανα τελικα ισχυει αυτο που ειπα παραπανω και οι πληροφοριες της σελιδας που εστειλε ο @isay δεν ισχυουν διοτι βασιζονται πανω στην τραπεζα θεματων (2014) που εχει καταργηθει. 1
snow22 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 @kostas.mouts4 ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω με τη φυσικη. Αλλα μπηκα σε αυτην τη σελιδα : http://www.esos.gr/arthra/41208/ti-allazei-apo-2016-gia-tin-proagogi-ton-mathiton-lykeioy και λεει οτι πρεπει να βγαλεις πανω απο 9.5 γενικο μεσο ορο ωστε να μην δωσεις παλι το Σεπτεμβρη. --------------- Μετα απο μια μικρη ευρενα που εκανα τελικα ισχυει αυτο που ειπα παραπανω και οι πληροφοριες της σελιδας που εστειλε ο @isay δεν ισχυουν διοτι βασιζονται πανω στην τραπεζα θεματων (2014) που εχει καταργηθει. Δηλαδή άμα ο μέσος όρος από γραπτά και προφορικά είναι πάνω από 9,5 πέρασα ?
Fabio2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αμα βγαλεις γενικο μεσο ορο πανω απο 9.5 περνας. Ο γενικος μεσος ορος ειναι οι εξετασεις και τα τετραμηνα μαζι. Δηλαδη και να θες να μεινεις δεν μπορεις εκτος εαν εχεις πολλες απουσιες 1
snow22 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αμα βγαλεις γενικο μεσο ορο πανω απο 9.5 περνας. Ο γενικος μεσος ορος ειναι οι εξετασεις και τα τετραμηνα μαζι. Δηλαδη και να θες να μεινεις δεν μπορεις εκτος εαν εχεις πολλες απουσιες Ωραία να σε καλά )))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα