Προς το περιεχόμενο

Η εντυπωσιακή εφαρμογή Prisma σας μετατρέπει άμεσα σε ζωγράφους


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η εφαρμογή Prisma έχει κάνει αισθητή την παρουσία της τις τελευταίες μέρες στο App Store της Apple, επιτρέποντας την εύκολη μετατροπή των φωτογραφιών σας σε ζωγραφιές.

Η επιτυχία της εφαρμογής έγκειται στην ποιότητα του τελικού αποτελέσματος, με τα φίλτρα του Prisma να κάνουν πολύ καλή δουλειά, μετατρέποντας σας άμεσα σε ζωγράφο αξιώσεων. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να φορτώσει στην εφαρμογή τη φωτογραφία που επιθυμεί να μετατρέψει, και στη συνέχεια στο πρότυπα του Instagram να επιλέξει ένα "φίλτρο τέχνης". Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, καθένα από τα φίλτρα, μετατρέπει τη φωτογραφία σε μια μοντέρνα ζωγραφιά, κάτι που γίνεται πραγματικότητα με το συνδυασμό νευρωνικών δικτύων και επαυξημένης πραγματικότητας.

 

Στην ουσία όπως αναφέρει η εταιρεία Prisma Labs που κατασκευάζει την εφαρμογή, δε γίνεται ενσωμάτωση ενός φίλτρου πάνω στη φωτογραφία όπως στο Instagram αλλά «σάρωση των δεδομένων προκειμένου να εφαρμοστεί το στυλ φωτογραφίας με τον καταλληλότερο και εντυπωσιακότερο τρόπο». Επιπλέον η τεχνολογία που έχει αναπτύξει η εταιρεία δεν θα περιοριστεί μόνο στις φωτογραφίες αφού σε μελλοντική έκδοση, θα υπάρξει δυνατότητα ενσωμάτωσης των φίλτρων του Prisma και σε videos, με ένα πρώτο δείγμα που έχει δημοσιοποιήσει η εταιρεία να αφήνει σίγουρα υποσχέσεις.

 

 

H εφαρμογή Prisma κυκλοφορεί ήδη για iPhone εντελώς δωρεάν ενώ μέσα στο μήνα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και στο Play Store του Android.

 

File.png Download: Prisma για iPhone
Link.png Site: TNW

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και εδώ φαίνεται η ποιότητα των εφαρμογών των Android και την δουλειά που κάνουν οι εργαζόμενοι της Google για να ελέγξουν τις εφαρμογές πριν τις βάλουν στο Play Store

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντα αναρωτιώμουν γιατί είχαν πάντα καλύτερες εφαρμογές τα iphone σχετικά με camera, από τα Android. Ακόμα και το τώρα το MSQRD κάνει παπάδες στην έκδοση του iphone σε σχέση με αυτή του Android.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κλάιν. Πριν μια 10ετία θυμάμαι στα σονυ ερικσον είχε διάφορα φίλτρα. Λογικό και αναμενόμενο είναι μετά απο τόσα χρόνια να βγάλουν κάτι αρκετά ανώτερο σε ποιότητα με τις δυνατότητες που προσφέρουν τα σημερινά smartphone.

 

Btw Ωραία επιλογή φωτογραφίας έκαναν.... Τον λιγδιάρη που δαγκώνει το μηλαράκι!  :eek:

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...