Προς το περιεχόμενο

φορμα παραγγελιας


adams24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα στην παρέα ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να βάλω μια φόρμα παραγγελίας στην σελίδα μου? δηλ να περάσω εγώ κάποια προϊόντα που θέλω π.χ 50 κωδικούς ο επισκέπτης να επιλέξει 20 να συμπληρώσει τα στοιχεία του και να σταλεί σε εμένα.

ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα άμα σου πω οτι δεν ξέρω τι είναι αυτά που λες?? axaxax  sorry αλλά οι γνώσης μου δεν είναι και πολύ. ένα απλό site έχω στην webnode βρήκα αυτό emailmeform.com αλλά βγάζει διαφημίσεις μέσα στην σελίδα μετά την αποστολή παραγγελίας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπαρχει καπου δυνατοτητα να επεξεργαστεις κωδικα; Εχεις προσβαση σε αρχεια; Υπαρχει καποιο διαχειρηστικο οπου περνας προιοντα; Σε αυτο το διαχειρηστικο εχει καπου να περασεις δικο σου κωδικα;

 

Αν οχι, τοτε η πλατφορμα που χρησιμοποιεις δε σου το επιτρεπει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ουσιαστικά θέλεις μια custom made φόρμα. Εφόσον υπάρχει η βάση θα φτιάξεις την φόρμα, θα βάλεις τα προϊόντα και με checkbox / ποσότητα θα τα επιλέγει κάποιος και θα σου έρχεται η φόρμα. Εναλλακτικά και λίγο ποιο δύσκολο θα έλεγα θα είναι να τα βρεις μέσω ενός search input μεσω ajax / json και έπειτα να τα φέρεις μέσα στην φόρμα δυναμικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ναι κάτι απλό θέλω να γράφει τα στοιχεία του και τσεκάρει τα προϊόντα κατ ποσότητα που θέλει και να ερχοντε στο mail

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ειναι μια απλη φορμα επικοινωνιας δεν σε εξυπηρετει. Θα πρεπει να υπαρχει καποιου ειδους καλαθι για να επιλεγει συνολικα ολα τα προιοντα. 

 

Ποσα προιοντα υπαρχουν στην σελιδα συνολικα;

 

Αν ειναι λιγα τοτε μπορεις να τα εμφανισεις στην φορμα επικοινωνιας και να τα επιλεγει απο εκει. Αλλα αν ειναι πολλα τοτε η πλατφορμα που χρησιμοποιεις δυσκολευει πολυ τα πραγματα. Στην ουσια θελεις να μετατρεψεις ενα προιοντικο site σε eshop. Μπορει να μην υπαρχουν οι online αγορες, αλλα χρειαζεσαι οπωσδηποτε ενα καλαθι για να γινεται η μαζικη επιλογη των προιοντων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο εδω με εξυπηρετη emailmeform.com αλλα βγαζει διαφημίσεις μετά την αποστολη παραγγελίας κάτι τέτοιο θέλω δεν νομίζω να χρειάζομαι καλάθι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεσα απο τη σελιδα σου, πως μπορει ο επισκεπτης να επιλεγει τα προιοντα που τον ενδιαφερουν; Υπαρχει καποιο κουμπι στην δικη σου σελιδα, ή το κανει μεσα απο την φορμα; (που εχεις φτιαξει στο emailmeform.com και την περασες στη σελιδα).

 

Καλο θα ηταν να δωσεις ενα λινκ για να δουμε πως λειτουργει η σελιδα αυτη τη στιγμη.

 

Τελος, η φορμα που περνας στην σελιδα απο το emailmeform.com ειναι με iframe ; Αν οχι, τοτε λογικα θα μπορεις να κρυψεις τις διαφημισεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά παιδια2 αυτό που emailmyform δεν βολεύει γιατί δεν μπορώ να βαλω κάποιες απαραίτητες επιλογές.αυτό που θέλω νομίζω ότι είναι πολύ απλό αλλα δεν έχω της γνώσης σαβ να εχω μια κολα χαρτί να γράφει τα προϊόντα απο δίπλα να εχει 3-4 επιλογές να τσεκάρει και να συμπλήρωση την ποσότητα που θέλει εννοείτε απο πάνω να συμπληρώνει τα στοιχεία του και σπο κάτω σχόλια εχω βρει τετοια παρόμοια και τα προσθέτω νε κώδικα html αλλα δεν έχουν τις επιλογές που λέω. Η σελιδα είναι www.tobaccoworld.gr. η συνδρομή μου σε ενα μήνα λήγει αν έχετε να προτείνεται κατι καλύτερο απο webnode Καλώς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο που θελεις ουτως η αλλως δε μπορει να γινει γιατι εχεις περασει σαν προιον το "ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ SWAN" αλλα υπαρχουν υποκατηγοριες απο αυτο το προιον (βλ. classic, yellow, menthol, κλπ.). Αντ' αυτού, εχεις περασει τα υποτιθεμενα προιοντα μονο σαν φωτογραφιες. Δε μπορει να ξεχωρισει το ιδιο το site οτι βλεπεις κατι διαφορετικο. Ναι μεν ο κοσμος με το ματι βλεπει και διαχωριζει οτι άλλο το Swan Classic και άλλο το Swan Menthol, αλλα για τη σελιδα σου ειναι το ιδιο και το αυτο.

 

Επισης, μην εχοντας την επιλογη να περασεις δυναμικο κωδικα απτη μερια του σερβερ (PHP), αυτο που θελεις δεν ειναι εφικτο. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.

 

Τελος, θα σε συμβουλευα να δεις ποσα χρηματα διαθετεις για την συνδρομη σου στη Webnode και να κανεις μια ερευνα αγορας για να πας σε ενα διαφορετικο provider. Αν υπαρχει ζητηση απο τον κοσμο και αν επικοινωνουν μεσα απο την ιστοσελιδα σου τοτε ειναι σωστο να κανεις μια επενδυση και να αναβαθμησεις την εμφανιση της σελιδας σου (ειναι λιγο απαρχαιομενη, σορρυ) φτιαχνοντας ενα e-shop με μια πλατφορμα που θα σε εξυπηρετει (για το μεγεθος του καταστηματος σου, προτεινω wordpress μιας και δεν εχεις χιλιαδες προιοντα).

 

Τωρα, το θεμα ειναι τι budget εχεις γιατι θα βρεις και eshop με 200 ευρω αλλα και με 20.000 ευρω.

 

Θα προτεινα για αρχη να αφησεις τη σελιδα σου οπως εχει, ισως και να την ανανεωσεις για ενα 3μηνο ακομη αν ειναι εφικτο και απλα να προσθεσεις στη σελιδα σου τιμες.

 

Αν δεις μεσα σ' αυτο το 3μηνο οτι οι επισκεπτες ενδιαφερονται για αγορα, αν επικοινωνουνε μαζι σου, αν δεις πως υπαρχει κινηση και υπαρχει χωρος για αναπτυξη, τοτε κανε το βημα και ανανεωσε πληρως τη σελιδα σου σε ενα λειτουργικο eshop.

 

Αντιθετα, αν δεις τωρα πως στο analytics οι μονοι που μπηκαν στη σελιδα σου αυτο τον μηνα ειμαστε εμεις οι 2, τοτε τα πραγματα ειναι δυσκολα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο πελάτης δεν θα πρόσθετη την παραγγελία του7 απο τις φώτο που εχω περάσει αλλά απο την φόρμα που θα είναι ξεχωριστά απλά θα ειναι καταχωρημένα μέσα στην φόρμα που θα επιλεγεί ποσότητα κλπ κλπ σαν να συμπληρώνει μια απλή φόρμα παραγγελίας σε pdf και θα μου έρχετε στο mail

Ειμαι σίγουρος οτι γίνετε γιατι εχω βρει παρόμοιες και τις εχω πρόσθεση στην σελιδαμε html λειτουργεί κανονικά αλλα μου λυπεί η μια επιλογη που θέλω 2-3 κουτακια για τσεκ παραπάνω

http://the-best-widgets.blogspot.gr/2015/04/e-shop.html?m=1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτι σε δωρεάν που μου έρχεται στο μυαλό για να στήσεις το e-shop σου με αυτό που θες και με την μόνη χρέωση εκτός του domain την αγορά ενός template είναι το Blogger με αυτό το template. Δεν ξέρω αν θα καλύψει στο έπακρο τις ανάγκες σου αλλά για μια μια σοβαρή δουλειά θα σου πρότεινα κι εγώ να μεταβείς σε αγορά κάποιου shared server για αρχή και εγκατάσταση κάποιου CMS / e-commerce λογισμικού. Επίσης δώσε μεγάλη βάση σε αυτά που σου είπε ο dominotrix.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...