fylatos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Το καλό ποσοστό θα το παρεις μετά προσπάθεια. Εγώ έστειλα επιστολές στα κεντρικά, έχω πάει σε 3 Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη για να ρωτήσω, έχω μιλήσει με τους διευθηντες, έχω απειλήσει ότι θα κλείσω τους λογαριασμους κα. Τα ίδια έκανα και στην alpha άλλα δεν έπιασε. Ο λόγος που αξίζει να το κάνει κάποιος είναι γιατί πραγματικά κερδίζεις αρκετά χρήματα στο χρόνο εύκολα. Αυτό μου τρελάνει είναι ότι έχω υποχρεωτικά και ένα ποσοστό που με χρεώνει η τραπεζα στο ΦΠΑ στην ουσία. Κάτω από 0,8 δεν έχω ακούσει πάντως. Εμβάσματα για εξωτερικό σε προμηθευτές τι τιμή εχετε? Εγώ έχω 18ευρω συνολικα σε εμβασμα < 10χιλ. Ψάχνω για καλύτερα αλλά γιοκ. Ναι δεν είναι ντροπή όλα αυτά αν είσαι πελάτης χρόνια; Αν έχεις μεγάλη κίνηση, δε χρωστάς δε δε δε; Έχω επιχειρήση στο εξωτερικό και σε τράπεζα που πήγα πρώτη φορά μου φέρθηκαν καλύτερα. Τους το έχω πει ότι θα φύγω αλλά τώρα με τα cc δε νοιάζονται ξέρουν ότι σε έχουν δεμένο.
agamoi-thytai Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Βέβαια να πάω, όταν λήξουν τα CC. Γιατί ως τότε έχω μείνει με τη συγκεκριμένη. Αλλιώς θα πήγαινα στην Alpha που έχω γνωστό και θα με εξυπηρετούσε περισσότερο. Για την ώρα δεν γίνεται όμως να κλείσεις ή να ανοίξεις λογαριασμό. Δε ξέρω αν θα το αλλάξουν τους επόμενους μήνες. Σε ότι αφορά στους προμηθευτές πίστεψε με είναι μεγάλη μανούρα να ενημερώσεις τους πάντες. Λογαριασμό για POS ανοίγεις κανονικά σε τράπεζα.
Ivory Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Το pos το συνδέεις στον οψεως. Αν έχεις πολλούς οψεως διαλέγεις εσυ που θέλεις να τα στέλνεις. Αν το μηχανιμα είναι πχ της cardlink και όχι καθεαυτού τράπεζας διαλέγεις σε ποια τράπεζα και σε ποιον οψεως να πάνε. Μπορείς και επί τόπου να διαλέξεις τραπεζα τη στιγμή που χτυπάς τη κάρτα. Αυτά ρυθμίζονται κατά βουληση. Πχ έχεις καλη τιμή από alpha στην anerican τα στέλνεις εκεί. Τις visa τις στέλνεις πχ στον οψεως της Πειραιώς κλπ.
fylatos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Λογαριασμό για POS ανοίγεις κανονικά σε τράπεζα.Αν δεν έχεις όψεως σε άλλη τράπεζα που έχω ήδη.Δε γίνεται παιδιά ούτε να ανοίξεις ούτε να κλείσεις λογαριασμό όψεως που έχεις ήδη. Επίσης αν έχεις ήδη όψεως δε μπορείς να ανοίξεις άλλο επειδή θες να πάρεις άλλο POS ή να κάνεις άλλη συνεργασία.
mclein Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Βέβαια να πάω, όταν λήξουν τα CC. Γιατί ως τότε έχω μείνει με τη συγκεκριμένη. Αλλιώς θα πήγαινα στην Alpha που έχω γνωστό και θα με εξυπηρετούσε περισσότερο. Για την ώρα δεν γίνεται όμως να κλείσεις ή να ανοίξεις λογαριασμό. Δε ξέρω αν θα το αλλάξουν τους επόμενους μήνες. λαθος κανεις, τουλαχιστον με βαση αυτο που εγινε μ'εμας. οταν παρεις POS σου ανοιγουν λογαριασμο αν δεν εχεις στην Χ τραπεζα, οχι σε οποιαδηποτε.
fylatos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 λαθος κανεις, τουλαχιστον με βαση αυτο που εγινε μ'εμας. οταν παρεις POS σου ανοιγουν λογαριασμο αν δεν εχεις στην Χ τραπεζα, οχι σε οποιαδηποτε. Είχες ήδη όψεως αλλού;
mclein Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Είχες ήδη όψεως αλλού; Ναι, στην πειραιώς & η εθνική μου άνοιξε κανονικά.
fylatos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Ναι, στην πειραιώς & η εθνική μου άνοιξε κανονικά. Οκ σε ευχαριστώ θα πάω να ρωτήσω αύριο κιόλας 1
Ivory Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Αν θέλει κάποιος να παίζει με πολλές τράπεζες, όψεως, κάρτες κλπ με ένα μόνο μηχάνημα έχω βρει τη cardlink που τη βλέπω σε πολλά σουπερ μαρκετ κλπ. http://www.cardlink.gr/el https://www.myalphapos.gr/static/cardlink.pdf Υπάρχει κάποια άλλη εταιρία που κάνει την ίδια δουλειά με δαύτους? Αυτό το 6€/μήνα μου φέρνει καούρες.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Για εμένα η καλύτερη λύση είναι το myPOS (www.mypos.eu/el) Καμιά 300 euro η αγορά του ασύρματου τερματικού, 1.75 % η προμήθεια για VISA και MasterCard, 2.90 % για JCB και Union Pay, λογαριασμός με IBAN και e-banking σε τράπεζα του εξωτερικού (www.sata.bank - Μάλτα) , άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών (δεν περιμένω 2-3 μέρες να πάρω τα χρήματα μου), αναλήψεις μέσω της myPOS MasterCard από οποιοδήποτε ΑΤΜ στο κόσμο με όριο 2.000 euro / μέρα (το όριο πολύ εύκολα ανεβαίνει), δεν κινδυνεύω από κατάσχεση του λογαριασμού (αφού είναι στο εξωτερικό), πολύ καλό support και στα Ελληνικά και χωρίς μηνιαία συνδρομή. Γενικά έχω πλήρη ελευθερία κινήσεων χωρίς δεσμεύσεις. Το μόνο κακό που έχουν είναι ότι στην Ελλάδα λόγω των capital control αν το μηχανάκι τους συνδεθεί σε Ελληνικό ΑΦΜ επιχείρησης δεν περνάνε κάρτες Ελληνικών τραπεζών (για να μη φεύγουν χρήματα από τις Ελληνικές τράπεζες στο εξωτερικό και γίνεται παράκαμψη των capital control). Άρα το συγκριμένο προϊόν για την ώρα κάνει μόνο σε όσους δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο και σε όσους έχουν εταιρία στο εξωτερικό (τότε περνάνε και οι Ελληνικές κάρτες). Αν πρέπει υποχρεωτικά να επιλέξω τερματικό από Ελληνική τράπεζα η καλύτερη επιλογή είναι η Alpha Bank (μιας και δέχεται και American Express). Μακριά από τη Viva. Χάλια support και τώρα η εφορία κάνει κατασχέσεις και στα Wallet των Viva χρηστών σε περίπτωση που χρωστάνε στο δημόσιο.
agamoi-thytai Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Για εμένα η καλύτερη λύση είναι το myPOS (www.mypos.eu/el) Το μόνο κακό που έχουν είναι ότι στην Ελλάδα λόγω των capital control αν το μηχανάκι τους συνδεθεί σε Ελληνικό ΑΦΜ επιχείρησης δεν περνάνε κάρτες Ελληνικών τραπεζών (για να μη φεύγουν χρήματα από τις Ελληνικές τράπεζες στο εξωτερικό και γίνεται παράκαμψη των capital control). Μακριά από τη Viva. Χάλια support και τώρα η εφορία κάνει κατασχέσεις και στα Wallet των Viva χρηστών σε περίπτωση που χρωστάνε στο δημόσιο. Ψήθηκα αλλα με χάλασες...
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ψήθηκα αλλα με χάλασες... ανοιξε εταιρια σε αλλη χωρα
Nikkk Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Εγώ πήρα προσφορά από Πειραιώς κ μου έδωσαν 0.8% συν 0.05€ ανά συναλλαγή κ 125€ αγορά το POS. Θα ρωτήσω κ alpha, eurobank, εθνική να δω. Αλλά η απορία μου είναι η εξής: όταν έχεις 2 καταστήματα αλλά σταθερή τηλεφωνική σύνδεση έχει μόνο το ένα, επιτρέπεται να πάρεις 2 POS σ'αυτό (ενσύρματο κ ασύρματο) κ να χρησιμοποιείς το ασύρματο POS στο δεύτερο ή πρέπει υποχρεωτικώς να μπει κ εκεί σταθερό τηλ;
giorgolavos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 To POS "συνδεεται" με το ΑΦΜ της επιχειρησης. Δεν εχει σημασια απο που παιρνει ιντερνετ, μπορεις να κλεβεις και απο τον γειτονα ιντερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα