Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτό το θέμα θα postarw τα Youtube videos μου, καθώς και προκλησεις και εμπειρίες που αντιμετωπίζω στο νέο μου αυτό εγχείρημα! 

Η αρχή: 

https://youtu.be/zyc08WislHs

Η συνέχεια: ( παρακάτω στην σελ.1 ) http://www.insomnia.gr/topic/638707-το-ταξίδι-μου-στο-youtube-εμπειρίες-και-προκλήσεις/?p=55537719

Επεξ/σία από just_
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί δεν το κάνεις σ'αυτή τη βάρβαρη γλώσσα που μιλάμε και απο κάτω να μπουν και οι αγγλικοί υπότιτλοι;

Δημοσ.

Sorry, αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Δεν εχεις αρκετα καλη αρθρωση για παρουσιαση.

Διορθώνεται αυτό κάπως; με practice ας πούμε; 

Δημοσ.

αν δε σου βγαινει με αγγλικη προφορα, καντο μιλωντας σαν ινδος, κουνωντας και λιγο το κεφαλι δεξια/αριστερα καθως μιλας. δε θα σε παρεξηγησει κανεις. θα κερδισεις και ακροατηριο απο αγγλια/ινδια

• Like 3
Δημοσ.

Η φωνή καλύτερη, αλλά και πάλι δεν μου φαίνεται καλή, σαν να προσπαθείς να τα πεις με προφορά και δεν σου βγαίνει και ακούγεται αστείο.

Το περιεχόμενο, πιο κλισέ και κοινότυπο δεν νομίζω να μπορούσε να γίνει, εκτός και αν έβαζες και τα κλασσικά να πιστεύεις στον εαυτό σου, να δουλεύεις σκληρά, να μην τα παρατάς, επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς κ.τ.λ.

Δημοσ.

Αφήνω την θεματολογία στην άκρη.

Όσον αφορά την φωνή, την προφορά και το intonation, καλύτερα βάλε κάποιον άλλον/η να τα πει [κάποιον που να ξέρει να μιλάει καθαρά αγγλικά] κι εσύ φτιάχνε το animation και τα λόγια που θα πει.

Ή κάντο στα ελληνικά για να σου είναι πιο εύκολο να τα πεις [και πιο κατανοητό στο κοινό σου].

Δημοσ.

Θα βάζω στην αρχή κάθε βίντεο το εξής "Press CC for Subtitles (my accent sucks!)" 

και θα βελτιώσω την προφορά μου σιγά σιγά.

Η επιλογή να το κάνω στα ελληνικά ή να βάλω κάποιον άλλο δυστυχώς δεν υπάρχει. Αλλά μπορώ να το βελτιώσω :)

Δημοσ.

Το περιεχόμενο, πιο κλισέ και κοινότυπο δεν νομίζω να μπορούσε να γίνει, εκτός και αν έβαζες και τα κλασσικά να πιστεύεις στον εαυτό σου, να δουλεύεις σκληρά, να μην τα παρατάς, επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς κ.τ.λ.

Τα λέω αυτά, ειδικά στο 8,05 του βίντεο είναι ένα πολύ ωραίο σημείο με ενδιαφέρον κλιπάκι, όπου λέω πως η ζωή έχει ups and downs, και πως ό,τι και να ξεκινήσεις τη 1η φορά δε θα πάει τόσο καλά αλλά θέλει πείσμα και επιμονή! 

Δημοσ.

Είμαι μέλος χρόνια, είχα κάνει πριν λίγο καιρό ένα ίδιο βίντεο, αλλά τώρα προσπάθησα να βελτιώσω τη προφορά. (το πάλεψα με αγγλική αυτή τη φορά)

Υπάρχουν και καλοί υπότιτλοι!

Τι λέτε; 

Έκανα και το ΕΠΟΜΕΝΟ! Τι λέτε; 

722de16180463180763724bcbfdd292c.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Πέρα απ' ό,τι λέμε για προφορές και τέτοια, νομίζω ότι το βασικό θέμα σου είναι ότι δεν τα λες καθαρά (για τα δικά μου αυτιά τουλάχιστον). Τσέκαρε ένα channel που λέγεται GoT Academy. Και οι εκεί τύποι προσπαθούν να μιλήσουν με προφορά όπως κι εσύ (προφανώς δεν είναι αγγλόφωνοι). Για τα δικά μου δεδομένα δεν μιλάνε καθαρά και κάθε φορά που παρακολουθώ κάποιο βίντεο πασχίζω να τους καταλάβω. Παρ' όλα αυτά δεν βλέπω κανέναν απο κάτω να σχολιάζει την προφορά τους. Νομίζω είναι λίγο δική μας ιδιοτροπία το να θέλουμε ο άλλος να μη μιλάει με ψεύτικη προφορά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...