Προς το περιεχόμενο

Mr_Terror

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4.987
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Mr_Terror

  • Ημερομηνία γέννησης 12/10/1976

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

17.099 προβολές προφίλ

Mr_Terror's Achievements

  1. Καλό νέο αυτό αν και έχουν ρίξει άκυρα σε κάποιες παραγγελιες
  2. Εγώ δεν είδα διαφήμιση.Απο εδώ έμαθα την προσφορά,πήγα να κάνω παραγγελία αλλά έβγαζε ερρορ στην αποφορολογηση και μετά τελείωσε η προσφορά.Συνηθως το μεγκα παίζει διαφημίσεις που ανήκει στον ίδιο όμιλο με το shopflix.Παιδια θα φανεί πόσο υπαρκτή προσφορά ήταν.Τωρα αν είναι να δώσουν σε 3-4 το κινητό για να πουν ότι δώσανε,παραμένει κοροϊδία.
  3. Αν είναι από τις γνωστές μουφο προσφορές αξίζει να κάνετε καταγγελία έτσι για το γαμωτο.Διαφημιζεις κάτι στην τηλεόραση και μετά ακυρώνεις την παραγγελία.Πρεπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό το τροπάριο από τα καταστήματα.
  4. Με τι δικαιολογία? πχ λαθος τιμη ?
  5. Αν εχει μπει διαφημιση με την προσφορα στην τβ δυσκολο να μην ισχυει η προσφορα.Οχι οτι δεν γινεται αλλα οκ φοβουνται τα πρόστιμα και την κακη διαφημιση.Το θεμα ειναι αν το κινητο ειναι παρεισαγωγή τι γινεται με την εγγυηση.Το καλυπτει η samsung η οχι.Δεν γνωριζω την πολιτικη που ακολουθει η samsung στο θεμα εγγυηση.
  6. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από shopflix.Αρα συνεργάζεται με άλλα καταστήματα το κινητό της προσφοράς δεν είναι απευθείας από το shopflix.Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά ποιος έχει την ευθύνη το shopflix η το συνεργαζομενο κατάστημα που έχει το κινητό σε προσφορα;
  7. https://www.newsit.gr/oikonomia/diethni/War-Games-sta-skaria-rosikes-konsoles-paixnidion-anti-ton-Sony-Microsoft-kai-Nintendo/4073078/
  8. Mr_Terror

    PayPal

    η προμηθεια ειναι γιατι πληρωνεις απο τον τραπεζικο λογαριασμο.Ναι αλλαξε το σε καρτα.Την πατησα και εγω πριν λιγο καιρο.
  9. Είναι και το τελευταίο φιρμ για την απλή Mirka.Στο σίτε της infopos το έχει για κατέβασμα.
  10. πατωντας κλειδι και 3 φορες το 2 εκτυπωνει η ταμειακη το φιρμ που εχει περασμενο.Εγω εχω την απλη mirka οχι mirka plus.
  11. Δεν ξέρω να σε βοηθήσω αλλά έχω ίδια μηχανή, pos έχω το Α920 pro, παροχο ίντερνετ κοσμοτε και Ρούτερ το speed port plus.Δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και ενάμιση μήνα που έκανα την διασύνδεση.
  12. Mr_Terror

    PlayStation 5/Pro Topic v4

    Ναι λαθος καταλαβα οτι εχει και σε cd ιδια τιμη.Το παιχνιδι αξιζει και για 30 ευρω που στα 17.Ειναι αχαστο με τετοια τιμη.Πολυ καλο.
  • Δημιουργία νέου...