Προς το περιεχόμενο

atheatos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    8919
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

6 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με atheatos

  • Ημερομηνία γέννησης 01/31/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. Οκ αφού το θες έτσι εμείς θα πάμε στα βουνά και εσυ μπορείς να πας όπου θες….Αν δεν υπηρχαν τα χαράτσια που λες, ισως να μην χρειαζόταν να σου γράψω όλα αυτά. Καληνύχτα και χρόνια πολλά…
  2. Για να μην πάρουμε τα βουνά , εξηγούμε τα αυτονόητα μπας και την γλυτοσουμε όλοι μαζί. Αλλά από οτι είναι ιστορικά αποδεδειγμένο , πάντα θα υπάρχουν αυτοί , που θα νομίζουν οτι όλα είναι μια χαρά … Πράσινα χαρατσια ? Δεν διάβασα για αυτά στην παλαιά διαθήκη…
  3. Αν σε ενημερώσει θα είναι πολύ αργά. Βλέπε κιβωτός του Νώε… Όσοι δεν πίστευαν έμειναν από έξω και από αυτά που γράφεις, μάλλον θα είσαι ένας από αυτούς….
  4. μηπως είναι εύκολο να δοκιμάσεις άλλο σκληρό ή τουλάχιστον την εγκατάσταση των παιχνιδιών σε άλλο σκληρό. Η κάρτα μπορεί να είναι το πρόβλημα αλλά καλό να είμαστε σίγουροι. Επίσης όπως είπαμε το τροφοδοτικό θέλει έλεγχο.
  5. Ο μόνος τρόπος να πετύχει είναι να συνδεθεί το αμάξι με το δίκτυο starlink και η ΤΝ να έχει μεγαλύτερη ισχύ και έλεγχο από τον κεντρικό server. Αν το κάνει αυτό ο elon ίσως προχωρήσει η αυτόνομη οδήγηση. ...
  6. https://x.com/elonmusk/status/1785004398793380294 απορώ γιατί δεν πήρε μέρος στον αγώνα , τουλάχιστον με το software του .
  7. σκληρός δίσκος. Nα υποθέσω κάποιος nvme ?
  8. Δοκίμασε αφού έχεις τροφοδοτικό . Δεν χάνεις τίποτα. Δοκίμασε να το επιστρέψεις το Corsair μιας και έχεις άλλο τροφοδοτικό και πες τους ότι σβήνει το pc. Θα το στειλο6ν στην Corsair και θα σου δώσουν άλλο.
  9. Δεν έχω καλή εμπειρία από τα Corsair μετά τα πρώτα χρόνια πέφτουν, λες και χρησιμοποιούν αναλώσιμα υλικά … ευτυχως έχουν καλή εγγύηση και support.
  10. Χωρίς πιλότο αεροπλάνου ή το αντίστοιχο σε οδηγό αυτοκινήτου , σίγουρα πάνε χωρίς...
  11. Τα spikes στα παιχνίδια είναι πιο απότομα ,από αυτών των benches. Πριν ρωτήσεις την biostar κάνε μια ερώτηση στην Corsair αν γίνεται να σου στείλουν άλλο τροφοδοτικό και να πάρουν ταυτόχρονα το παλιό.
  12. Και τα αεροπλάνα έχουν αυτόματο πιλότο αλλά δεν πετάνε χωρίς πιλότο ακόμα. Η πλήρως αυτόνομη οδήγηση γενικότερα και όχι μόνο στα αυτοκίνητα, θέλει αρκετό καιρό ακόμα να ολοκληρωθεί και μόνο με την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης θα γίνει πραγματικότητα.
  13. Όχι απαραίτητα. Μπορεί, να φταίει και το τροφοδοτικό. Αλλά συνήθως κρασαρει ο υπολογιστής ολόκληρος,αν είναι το τροφοδοτικό και όχι μόνο τα παιχνίδια. Έχεις παρατηρήσει κάποια άλλα κολλήματα στον υπολογιστή πέρα από τα παιχνίδια? Προσπάθησε να κατεβάσεις τα settings της οθόνης ανάλυση και hz να δούμε πως συμπεριφέρεται η κάρτα γραφικών.
  14. Στα συστήματα που έχουν τις ψυκτρες εντός κουτιού, συνήθως αεροψυκτρες, κοιτάμε να έχουμε θετική πίεση ωστε να καλύπτουν τα fins των ψυκτρων πλήρως χωρίς κενά. Σε συτηματα με υδροψυξης δεν είναι τόσο απαραίτητο να υπάρχει θετική πίεση , αλλά καλό είναι να υπάρχει μια ΡΟΗ χωρίς κενά και blind spot. Με το να βάζεις ανεμιστηρες στο πλάι ( στην μικρότερη διάσταση του κουτιού)να βγάζουν αέρα από το το κουτί δημιουργείται συνήθως ΡΟΗ προς αυτούς , αφήνοντας κενά στο κέντρο του κουτιού που είναι η μητρική. Πρέπει να υπαρχει ικανοποιητική ΡΟΗ αέρα προς τα κόμματια του συστήματος και να είμαστε σίγουροι ότι ψύχονται ικανοποιητικά προτου προβούμε σε εξαγωγή αέρα από το κουτί , ειδικά από την μικρότερη διάσταση.
  15. Το τροφοδοτικό σου έχει συνδεθεί με την κάρτα με 2 καλωδια? Εννοώ από ξεχωριστα pcie socket του τροφοδοτικου…
  • Δημιουργία νέου...