Προς το περιεχόμενο

D.Luffy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    6.991
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    3

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με D.Luffy

  • Ημερομηνία γέννησης 03/12/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.958 προβολές προφίλ

D.Luffy's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Μηχανή Δημοσιεύσεων Σπάνιο
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

11,1k

Φήμη

  1. D.Luffy

    Xbox Series X Topic v4

    Γενικά εγώ έχω αδυναμία στα handhelds και είναι σίγουρη αγορά από εμένα PS και Xbox μαζί. Ειδικά ένα Xbox handheld αν επιτρέψει καλό emulation Xbox 360 θα είναι όνειρο.
  2. Δεν βγάζει τίποτα νόημα από αυτή την "ταινία". Από το γεγονός ότι αγρότες χρησιμοποιούν απλά ξύλινα δρεπάνια μαζί με high tech πλατφόρμες που αιωρούνται με αντιβαρύτητα για να φορτώσουν την συγκομιδή τους μέχρι την βλακώδης σκηνή με την προδοσία του βασιλιά όπου ο κακός μετά τους φόνους είναι στο έλεος της πρωταγωνίστριας και αυτή αντί να τον καθαρίσει επί τόπου επιλέγει να σκοτώσει όλους τους υπόλοιπους εκτός από αυτόν και να φύγει. Ο Snyder (για ακόμα μια φορά) δίνει απόλυτη έμφαση στο πως μια σκηνή θα φανεί οπτικά "cool" θυσιάζοντας όλα τα υπόλοιπα όπως κοινή ανθρώπινη λογική. Απορώ πραγματικά πως του έδωσαν τόσα πολλά λεφτά γι αυτή τη γελοία αισχρότητα που θα κοροϊδεύει online όλος ο κόσμος.
  3. D.Luffy

    Stellar Blade [PS5][Απρ 2024]

    Βλέποντας τα review ratings, αυτό δείχνει ότι όλοι αυτοί οι ακτιβιστές που σκούζουν για πατριαρχία, σεξισμό, κλπ και προσπαθούν να επιβάλλουν το δικό τους τρόπο σκέψης σε όλους τους υπόλοιπους, δεν είναι παρά μια μικρή μειοψηφία. Υπάρχει λόγος που ακολουθούν οι μεγάλες εταιρίες αυτή τη νέα κουλτούρα αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση και θα βγούμε εκτός θέματος... Στα του παιχνιδιού τώρα, έχω περίπου ένα δίωρο και μου αρέσει πολύ. Σε καμία περίπτωση δεν έχει την δυσκολία Sekiro/Souls που έχω διαβάσει από δω και από κει και θεωρώ ότι είναι άκρως προσβάσιμο μαζί με την ρύθμιση δυσκολίας που διαθέτει στο μενού. Και επιτέλους έχουμε έναν τίτλο που φαίνεται polished από την αρχή χωρίς τραγικά bugs και προβλήματα απόδοσης/stutters. Ένα μεγάλο μπράβο στην Shift Up. Είναι ένα στούντιο με μεγάλο potential και ελπίζω να παραμείνουν ανεξάρτητοι (όπως η From) και να μην αφήσουν να τους χαντακώσουν μεγάλες εταιρίες όπως Sony κλπ, και να τους επιβάλλουν "φιλοσοφίες".
  4. D.Luffy

    PlayStation 5/Pro Topic v4

    Το Callisto Protocol είχε τρομερά πρόσωπα/facial animations. Δεν ξέρω αν χρησιμοποιήθηκε συγκεκριμένα metahuman γιατί ο τίτλος ήταν UE4.
  5. D.Luffy

    No Rest for the Wicked - Q1/2024 Early Access

    "Μούνιτη" engine... Μάλιστα.
  6. D.Luffy

    Nintendo Switch Topic v3

    Το πιο σπαστικό είναι ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την ομάδα ανάπτυξης. Ένα preview, κάτι που να δείχνει σε τι στάδιο βρίσκεται το παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Το ξέρω ότι μερικοί θα πουν ότι είναι μικρή ομάδα, κατανοητό αυτό, αλλά θα μπορούσαν να τη διαχειριστούν καλύτερα την κατάσταση. Μικροί είναι. Όχι μουγκοί. Δεν ζητάμε να βγει άμεσα τώρα. Να μάθουμε νέα από το ίδιο το στούντιο θέλουμε.
  7. D.Luffy

    Nintendo Switch Topic v3

    Δηλαδή με το που σχολάσω από τη δουλειά θα παίξω Silksong σήμερα?
  8. Είναι ακόμα καλύτεροι.
  9. Για το πρόσφατο FFXVI τι γνώμη έχετε οι fans της σειράς? Λόγω τεχνικών προβλημάτων προς το παρόν το έχω αφήσει αλλά σκοπεύω να το πιάσω με την έλευση του Pro ή ακόμα και στο PC αν χρειαστεί.
  10. Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα αλλά μιας και το παίζω αυτές τις μέρες στο Steam Deck θα το γράψω εδώ. Καταπληκτικό το emulation του Silent Hill 2 με το PCSX2 (Steam OS). Υπάρχει και patch έτοιμο που μπορείς να ενεργοποιήσεις πανεύκολα μέσα στο μενού του client το οποίο ξεκλειδώνει το frame rate στα 60fps! Σε συνδυασμό με 3x ανάλυση και anisotropic filtering, είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμού στην OLED οθόνη. Και όλα αυτά με τα original fog effects του PS2. Αν λοιπόν τα σκ....σει η Bloober με το Remake, θεωρώ ότι αυτός είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος να παίξει κάποιος το παιχνίδι. Το Silent Hill ζει και βασιλεύει.
  11. D.Luffy

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    Ε τότε εγώ λέω να παρατήσει τα παιχνίδια η Crystal Dynamics και να μας βοηθήσει να πάρουμε πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Έτσι κι αλλιώς είναι πλέον ακτιβιστές, όχι προγραμματιστές.
  12. D.Luffy

    Stellar Blade [PS5][Απρ 2024]

    Η Δυτική κουλτούρα είναι πλέον ένα κουφάρι που σαπίζει στον ήλιο. Η κοινωνία μεγαλώνει φλώρους και κομπλεξικά άτομα τίγκα στα ψυχολογικά προβλήματα. Δείτε (ή ξαναδείτε) την ταινία "Demolition Man" του Stalone. Είναι εξαιρετικά επίκαιρη και θεωρώ ότι δείχνει επακριβώς την μελλοντική μορφή της κοινωνίας που θα ήθελαν να περάσουν οι woke κουλτούρες.
  13. D.Luffy

    Stellar Blade [PS5][Απρ 2024]

    Νομίζω ότι το ratio του παραπάνω βίντεο τα λέει όλα. Όπως και το μπλουζάκι της κοπέλας με τα κόκκινα μαλλιά στο thumbnail δείχνει ότι δεν είναι καθόλου διαταραγμένο νοητικά άτομο...
  14. D.Luffy

    Xbox Series X Topic v4

    Γιατί υπάρχει περίπτωση να μην το δούμε; Όλα τα games του SX βγαίνουν day-one στο PC. Δεν βλέπω γιατί να περιμένουμε κάτι διαφορετικό εδώ. Δεν έχουν την νοοτροπία της Sony.
  • Δημιουργία νέου...