Προς το περιεχόμενο

manolis940

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    5.363
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

7 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ηράκλειο Κρήτης
  • Ενδιαφέροντα
    Προγραμματισμός, Linux, Gaming

Πρόσφατες Επισκέψεις

11.046 προβολές προφίλ

manolis940's Achievements

  1. Αναφέρομαι στο επίπεδο της επιχειρηματολογίας σου και όχι στο επιχείρημα σου καθε αυτό και έρχεσαι πάλι και μου λες μα η Facebook ..... Δηλαδή είναι αποδεκτό να βάλεις άλλο ένα δερβέναγα στα αμπέλια σου επειδή έχεις άλλο ένα; Αποτελεί πουθενά αυτό λύση και πρέπει να το χειροκροτάμε ή επέκταση του προβλήματος; Καλώς έκανες τον κόπο και επισήμανες κάποια προτερήματα αλλά αν ο κόσμος γενικότερα τα θέλει απλώς θα κάνει log in με τον ms account και όλα καλά. Μπορείς και σε ένα ανύποπτο χρόνο να πετάξεις ένα pop up που να τα περιγράφεις όλα αυτά κάτι που γίνεται σε μία χειρότερη εκδοχή ήδη( ολοκληρώστε την ρύθμιση του υπολογιστή σας ). Οι υπόλοιποι που δεν χρησιμοποιούμε προγράμματα της MS τι να το κάνουμε το account, μόνο εμπόδιο είναι.
  2. Ρε συ Οδυσσέα το η Google το κάνει επίσης ή κάνει κάτι παρόμοιο, το Facebook τα ίδια κτλ δεν έχει νόημα σαν επιχείρημα στην συζήτηση. Όταν θα πάμε να κράξουμε την Google για την ιδιοτικότητα θα έρθει κάποιος άλλος αν όχι εσύ να πει εκεί για την Microsoft δεν λέτε τίποτα που κάνει εκείνο με τον υποχρεωτικό λογαριασμό. Δεν βγάζει κάπου γενικότερα να κάνουμε μια συζήτηση για ποιος την έχει μεγαλύτερη την παραβίαση της ιδιοτικότητας ή για το ποιος δυσκολεύει περισσότερο την ζωή μας. Έλα και υποστήριξε τον λογαριασμό Microsoft με θετικά επιχειρήματα υπέρ αυτού. Πχ ο Χρήστης με τον Λογαριασμό έχει αυτά τα 10 προνόμια που χωρίς λογαριασμό Microsoft δεν μπορούν να υλοποιηθούν.
  3. Εξαιρετική λύση ειδικά αν έχω ένα μηχάνημα που δεν μπαίνει στο Internet πχ λόγο drivers. Αυτό σχετικά με το reset δεν γίνεται ποτέ τουλάχιστον από μικρότερα καταστήματα. Δεν έχουμε όρεξη ούτε εμείς ούτε οι πελάτες μας να στήνουμε εξ' αρχής τα κινητά για μία οθόνη και μία μπαταρία. Έτσι με μια τυπική δήλωση σύνεσης κάνουμε την δουλειά μας. Βέβαια και στα κινητά παραμένει τεράστιο εμπόδιο ο λογαριασμός στα service σε πάρα πολλά σημεία.
  4. Με νοιάζει την εγκατάσταση πως θα κάνω εξ αρχής χωρίς να φτιάξω microsoft account.
  5. Να κάτι ακόμα που δεν χρειάζεται να σκας με το να έχεις ηλεκτρικό. Η πλειοψηφία έχουμε δείξει ξανά ότι έχει έστω και μία θέση στάθμευσης. Συμπληρωματικά με τα υπόλοιπα φαντάσου μία περίπτωση που έχεις σχετικά άδειο ρεζερβουάρ και το βράδυ πρέπει να βρεις ανοικτό πρατήριο γιατί δεν σε φτάνει να πας μέχρι το έκτακτο. Μιας και δεν έχουμε self service αντλίες τουλάχιστον στην Ελλάδα ( ή εγώ δεν έχω δει κάπου ) και μιας και πολλά πρατήρια δείχνουν ότι λειτουργούν 24/7 στο google maps και πας απ' έξω και τα βλέπεις κλειστά για το έκτακτο καλύτερα να έχω ηλεκτρικό. Αυτό που έκανα πάντως πάντα με θερμικό είτε ηλεκτρικό είναι να βλέπω πόσο μακρυά είναι το κοντινότερο νοσοκομείο και να έχω επαρκή ενέργεια για να φτάσω μέχρι εκεί όταν πηγαίνω εκδρομές σε απομακρυσμένα μέρη ( πχ Παλαιόχωρα Χανίων που πήγα φέτος )
  6. Εσύ μπορεί να στήνεις ένα μηχάνημα μόνος σου εκατομμύρια κόσμος όμως το πηγαίνει σε ένα τεχνικό για να του κάνει format. Αν λοιπόν έρθει σε εμένα ένα τέτοιο PC δεν ζητάω στον πελάτη κωδικούς ενός λογαριασμού που ακόμη και να έχει μπορεί να έχει στήσει σοβαρά πράγματα πάνω του όπως το προσωπικό του email, cloud κοκ. Παρακάμπτω το Microsoft account, βάζω drivers στο PC, κάνω ενδεχόμενες αναβαθμίσεις που υπάρχουν, φτιάχνω την διάταξη των φακέλων χρήστη σε partitions αν δεν το έχω κάνει παλιά και σε περίπτωση που χρειάζεται Εγκαθιστώ τα λογισμικά που έχουμε συμφωνήσει, ή μπορώ και έπειτα το δίνω στον πελάτη και εκείνος επιλέγει αν θα κάνει log in με το Microsoft account του. Αν λοιπόν όντως δεν μπορώ να κάνω αυτό το bypass πως θα πάω στο επόμενο βήμα να εγκαταστήσω drivers χωρίς να ζητήσω τα στοιχεία του λογαριασμού του χρήστη;
  7. Με την προϋπόθεση ότι ακόμη θα υπάρχει νομίζω πως ναι. Πάντως νομίζω και τώρα ότι μπορείς να το αλλάξεις αλλά δεν έχω μπει στον κόπο να το ψάξω παραπάνω. Αν κάποιος ξέρει κάτι σχετικό με αυτό που παραθέτω παρακάτω ας ενημερώσει. https://www.starlink.com/gb/support/article/3a6a481b-f039-c82d-fa60-9a41fca1d1cb
  8. Δηλαδή στην καλύτερη με μία ορθότερη διαχείριση ή στην χειρότερη με ένα άντε δύο λεωφορεία ακόμα μπορούμε και στον καύσωνα να έχουμε ήσυχες και καθαρές μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Δεν ξέρω γιατί έστω και η χειρότερη περίπτωση σας αποτρέπει στο να στηρίξετε να υπάρχουν ηλεκτρικά λεωφορεία στην Αθήνα αλλά μάλλον θα είναι γιατί δεν τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ που μόνο να αναγκαζόσασταν να καθίσετε μια φορά στο πίσω μέρος του λεωφορείου τώρα δεν θα τα λέγατε αυτά.
  9. Η απλουστευμένη απάντηση μπορεί να κολλήσει ότι έχει τον γιο της οικογένειας και να χαθεί και να ρεζιλευτεί το σόι.
  10. Ωραίο σχόλια, αλλά μου έφαγαν τα likes. Βγαίνει και σε μοντέλα με γενοκτονίες ή πνιγμούς μουσουλμάτων και entepreneurs υποστηρικτές της Ελεύθερης αγοράς
  11. Μα για διάβασε μέχρι το τέλος να δω κάτι. Το πορνό κατά βάση αποτελεί βίαιο περιεχόμενο και δημιουργεί ψευδή στερεότυπα. Το πέος πρέπει να είναι έτσι, το στήθος έτσι, τα χείλη έτσι, η γυναίκα πρέπει να φωνάζει έτσι, θέλει και ξύλο αλλιώς δεν έρχεται σε οργασμό. Ίσα ίσα δεν έχει κανένα στοιχείο αγάπης και ίσα ίσα το καταδικάζει το διαφορετικό.
  12. Εδώ ξεκινάει το πρόβλημα. Μπορεί να είμαι υπερβολικός αλλά η τεχνολογία τα γυρνάει με τέτοιο τρόπο που επικρατεί σε τέτοιο σημείο και γίνεται απαραίτητη, υποχρεωτική κοκ. Για παράδειγμα κάποια στιγμή λογικά θα σταματήσουμε να βλέπουμε παραγωγές θερμικών. Θες τώρα να είναι αυτό το 2040; Θες να είναι το 2050; Σκέφτομαι λοιπόν τους σημερινούς ανθρώπους που απαρνήθηκαν τον υπολογιστή, το email και το κινητό και ήρθαν στο σήμερα όπου η τράπεζα θέλει 2FA, υπάρχει αυτό το κουτσοogov και πολλά γίνονται από εκεί και τους βλέπεις και δεν μπορούν να κάνουν 2 tap. Δεν ξέρουν πως σβήνει και πως ανοίγει μία εφαρμογή, δεν ξέρουν πως να δημιουργήσουν ένα email, να εγκαταστήσουν μία εφαρμογή κοκ. Έτσι πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να καταλήξουν με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και θα πρέπει να πάρουν το παιδί τους ή το εγγόνι τους μαζί για να το φορτίσουν.
  13. Έχει φίλτρο καμπίνας. Μην κλέβεις κλέφτη.
  14. Το έχω και σε video άμα θες.
  15. Στα 30Κ μέσα δεν έβαλα την μπαταρία. Θεωρείς όμως ότι αν χρειαστώ μπαταρία μετά τα 10 χρόνια αν δώσω 5000 με 10000€ δεν θα είμαι πάλι στο κέρδος από αυτά που έχω κερδίσει απ' τα καύσιμα; Δεν ξέρω πως βγάζεις μόνο 5ε με 6€. Δεν φορτίζω έξω, φορτίζω στο σπίτι. Όπως σου είπα έδινα 300€ και τώρα η μεγαλύτερη διαφορά που έχω δει σε λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος είναι 80€, ενώ σε σχέση με πέρσι έχω δώσει περισσότερο βάρος και στην θέρμανση μέσω ρεύματος. Επίσης κάνω και περισσότερα χιλιόμετρα γιατί τώρα δεν το σκέφτομαι το κόστος απ' το καύσιμο. Κάποια στιγμή θα αγοράσω και μια πρίζα για να σου μιλήσω και με ακρίβεια στις κιλοβατώρες. Η κατανάλωση μου στο fiesta ήταν 5,4l/100km (για βενζίνη μιλάω πάντα) Βέβαια αν η μπαταρία μου είναι έτσι δεν έχω λόγο να την αλλάξω: Τώρα το γιατί όσοι μπορείτε να πάρετε ηλεκτρικό δεν το κάνετε, εσείς ξέρετε. Εγώ προσωπικά έκανα το ford επαγγελματικό μιας και κάνω λιγότερα χιλιόμετρα με αυτό και η γυναίκα μου πήρε το BYD που είναι πιο μακρυά η δουλειά της. Αν έπαιρνα άλλο επαγγελματικό που σκεφτόμουν στην αρχή θα τον έβγαζα πάρα πολύ πιο δύσκολα τον μήνα.
  • Δημιουργία νέου...