Προς το περιεχόμενο

Stavros Delta

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    91
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.732 προβολές προφίλ

Stavros Delta's Achievements

  1. Αυτό που λες το κάνουν ήδη μία σειρά από φθηνές απομιμήσεις του Alex Jones. Ψάξε στο Youtube τα ονόματα Κασταμονίτης, Μπαντίδης, κτλπ. Αυτά τα σούργελα έβγαιναν και έλεγαν ότι στα Τέμπη είχαν θάψει τα αρχαία χρόνια δράκο (κανονικό, από αυτούς που ξερνάνε φωτιά), ο οποίος ξύπνησε και έκαψε το τρένο για να πάρει εκδίκηση.
  2. Και σε μένα σήμερα έκανε την ενημέρωση, από μόνο του, σε Α54 5g. Εκτός από αλλαγή μεγέθους στη γραμματοσειρά, εμένα μου άλλαξε και γλώσσα συστήματος, και από αγγλικά που το είχα, μου έβαλε Ελληνικά.
  3. Προφανώς και ενθουσιάστικα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος AMD Instinct 300, μιας GPU για AI. Σκεπτόμενος ότι είναι περίπου 900 φορές πιο ισχυρή από ένα Playstation 5. 🙄 Μετά όμως είδα τη τιμή (25.000 δολάρια) και κατάλαβα ότι δεν είναι για εμένα... 😂 ΥΓ. Πως και δεν μπήκε στο τομέα ειδήσεων του φόρουμ;
  4. https://www.youtube.com/live/tfSZqjxsr0M?si=6gKvh0ILT6AiXmow Για καταναλωτές: έρχονται επεξεργαστές Ryzen AI, οι οποίοι μαζί με τα επερχόμενα Windows AI, θα συνθέτουν τα AI PCs. Για AI developers: NPUs με 8.6 petaflops επεξεργαστική ισχύ, και 192gb μνήμης HMB3 με memory bandwidth 17 terabytes / second. 🤪
  5. Γειά φίλες και φίλοι. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τεχνητή νοημοσύνη, απλά ένα βιντεάκι είχα παρακολουθήσει όπου εξηγούσε σε high level μερικά πράγματα. Έχω την εξής απορία όμως, γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς το κόνσεπτ. Θα σας πω τι νομίζω, και πείτε μου αν αυτό που νομίζω είναι σωστό ή λάθος. Υποτίθεται ότι φτιάχνουμε ένα loop όπου δοκιμάζεται randomly μία σειρά από delegates / methods, μέχρι να βρεθεί η σωστή που να πετυχαίνει το σκοπό, και κάθε φορά που αποτυγχάνει, η αποτυχημένη αλληλουχία (πχ ένα array με delegates) αποθηκεύεται ώστε να μη δοκιμαστεί ξανά, και όταν μία αλληλουχία επιτύχει, αποθηκεύεται στις επιτυχείς; Και συνεχίζουμε αυτή την "εκπαίδευση" παίρνοντας διαφορετικά δεδομένα μέχρι να έχουμε αρκετό αριθμό από επιτυχείς αλληλουχίες, όπου από ένα σημείο και ύστερα θα είναι τόσες πολλές οι επιτυχείς που ό,τι δεδομένο και να του περάσουμε, θα πετυχαίνει το σκοπό εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας τις αποθηκευμένες αλληλουχίες; Δεν σκοπεύω να αναπτύξω κάτι με Τ.Ν, από περιέργεια ρωτάω, για να έχω μία κατανόηση του high level concept.
  6. Πολλές από τις μεγάλες εταιρείες ανάπτυξης ηλεκτρονικών εφαρμογών λειτουργούν με ζημίες για πολύ μακρά χρονικά διαστήματα, λειτουργώντας με δάνεια και υποσχέσεις για το μέλλον που δεν έρχονται ποτέ. Το Spotify, το Youtube, η Unity, το Xbox, και πιθανώς και άλλες ηλεκτρονικές υπηρεσίες /εφαρμογές έχουν να φέρουν έσοδα στις εταιρείες τους πάνω από δεκαετία, λειτουργούν με αρνητικό ισοζύγιο, και συνεχίζουν να υπάρχουν παραμυθιάζοντας τους επενδυτές ότι "σε λίγο καιρό θα αλλάξουν τα πράγματα, απλά θέλουμε αλλά 1-2 χρόνια για να αρχίσουμε να έχουμε κέρδος". Είναι θέμα χρόνου μέχρι οι επενδυτές να σταματήσουν να κάνουν νέες επενδύσεις σε αυτά, και έτσι να μη μπορούν να καλύψουν τα λειτουργικά τους έξοδα, και να σταματήσουν να λειτουργούν. Κάποια στιγμή θα γίνει όμως, όπως έγινε και με το Ελληνικό κράτος (που έκανε το ίδιο ακριβώς με τις ανωτέρω επιχειρήσεις) το 2010.
  7. Ένας σοφός τύπος (Gabe Newell) είχε πει πριν 15 περίπου χρόνια πως η πειρατεία δεν είναι θέμα κόστους αλλά ποιότητας υπηρεσίας. Πως οι πειρατές κατεβάζουν πειρατικά πράγματα επειδή είναι πιο εύκολο και άνετο από το να μπουν στο κόπο να αγοράσουν. Και αποφάσισε να φτιάξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λογισμικού (άγνωστο πράγμα εκείνη την εποχή), πιστεύοντας ότι προσφέροντας καλές υπηρεσίες σε online κατάστημα, θα μπορούσε να κάνει τους ανθρώπους να αγοράζουν γνήσια προϊόντα στους υπολογιστές τους αντί να κατεβάζουν πειρατικά. Σήμερα είναι πολυδισεκατομμυριούχος. 🙄 Δεν κάνουν online streaming αυτους τους αγώνες που βλέπεις; Αλλά τι ρωτάω και εγώ, το 95% των ανθρώπων που παρακολουθούν αγώνες είναι αυτά τα γεροντάκια ηλικίας 60+ που ξημεροβραδιάζονται στον οπαπ. Πως να δουν αυτοί streaming; Αυτοί με δυσκολία ξέρουν πως να αλλάζουν τα κανάλια στη τηλεόραση.
  8. Υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο βλέπουν τηλεόραση αλλά δέχονται και να πληρώσουν για να δουν; 😮
  9. Ποια Huawei και πράσσειν' άλογα; Είχα κινητό Huawei μέχρι πριν ένα μήνα. Περσινό μοντέλο, το Nova 90s, που το αγόρασα πέρυσι τέτοια εποχή 350ε. Και το μετάνιωσα πικρά. Όχι μόνο δεν τρέχει natively τις εφαρμογές της Google αλλά με emulator, αλλά επίσης πριν κάνα μήνα έβαλε και διαφημίσεις στα ίδια τα apps του κινητού και και κάθε φορά που ανοίγεις ένα app, πρέπει να περιμένεις 5 δευτερόλεπτα τη διαφήμιση. 😡 Πήγα λοιπόν και αγόρασα ένα Samsung A54 και βρήκα την ησυχία μου.
  10. Τη παλεύουν; Δεν προλαβαίνει να φύγει η αίσθηση του φρέσκου από την απόκτηση νέου λειτουργικού, και βγάζουν καινούριο. 🙄
  11. Κάτι "σκοτεινό" που μεταλλίζει έφτιαξα με synthesizer. Είναι instrumental, δεν έχω περάσει φωνή ακόμη. Πως σας φαίνεται ; Κρίνετε με επιοίκεια πάντως γιατί είμαι αυτοδίδακτος.
  12. Stavros Delta

    Serious Sam 4: Planet Badass [PC]

    Το τερμάτισα... Τελικά από άποψη fun φτιάχνει μετά από ένα σημείο. Οι πρώτες πίστες δε μου άρεσαν και τόσο, αλλά αφού το παιχνίδι ξεκινά να δίνει τα καλά όπλα όπως πχ το assault rifle και το auto shotgun, αρχίζει και βελτιώνεται η ποιότητα της εμπειρίας του παιχνιδιού. Βέβαια με μέτρο, δε γίνεται και αριστούργημα, είπαμε. Για μένα είναι ένα 7/10. Αυτό που χρειάζεται είναι τα modes που λείπουν και κάποια fixes. Δυστυχώς ένας dev είπε πως προς το παρόν τουλάχιστον δε σκοπεύουν να προσθέσουν άλλα modes. Ελπίζω να αλλάξουν γνώμη, γιατί σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς υπήρχαν αυτά τα modes. (split screen, pvp) Το campaign από μόνο του δεν είναι τόσο δυνατό.
  • Δημιουργία νέου...