Προς το περιεχόμενο

BlueBlade

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.245
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.252 προβολές προφίλ
  1. Ή επίσης αν έχεις παίξει Silent Hill και ειδικά το 2.
  2. Γύρισα πριν λίγο και εγώ από την προβολή. Στα θετικά βάζω σίγουρα την σκηνοθεσία που για Ελληνικά δεδομένα ήταν αρκετά καλή. Ταυτόχρονα, ενώ φοβόμουν απίστευτα τον Σακη σαν ηθοποιό, τον βρήκα ικανοποιητικό. Συγκριτικά με την κοπέλα πχ ήταν καλύτερος. Ήχος, μουσική κτλ. επίσης σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα. Από εκεί και πέρα όμως απλά δεν, ένας αχταρμάς χωρίς αρχή-μέση-τέλος που απλά προσπαθούν να σου μεταφέρουν ένα σενάριο, χωρίς να ξέρουν πως να το κανουν σωστά. Στο μισάωρο απλά είχα βαρεθεί και στο τέλος το απόλυτο τίποτα που με άφησε με την απορία "Αυτό ήταν; Για αυτό έχασα τις ματσάρες που είχε σήμερα στα play off;" 5/10, καλή προσπάθεια, όχι για cinema όμως.
  3. MADiSON Για πρώτη φορά έπιασα χθες και τελείωσα το MADiSON. Προσωπικά, ο καλύτερος horror τίτλος που έχω παίξει εδώ και πολλά χρόνια. Ενώ γενικά δεν εκτιμώ καθόλου τα παιχνίδια με εξορκισμούς, δαίμονες, φαντάσματα γιατί τα εχουμε φάει (και τα τρώμε ακομα) στην μάπα συνεχώς με συνήθως μέτριο ή κακο τελικό αποτέλεσμα. Εδώ έχουμε πάλι για μια ιστορία σατανισμού/δαιμονισμου που παρόλα αυτά σου την δίνει το παιχνίδι μέσα από μια απίστευτα βαριά, ανατριχιαστική και κυρίως πολύ κινηματογραφική ατμόσφαιρα καθ όλη την διάρκεια, χωρίς να έχει ανάγκη να σου πετάει στην μούρη φτηνά και ηλίθια jumpscare συνεχώς (διευκρινίζω βέβαια και εδώ υπάρχει αυτο το φαινόμενο, αλλά σε μικρό σχετικά βαθμο και το σωζει ολο το υπόλοιπο πακέτο) Πέρα όμως από τον τρόπο σκηνοθεσίας, ατμόσφαιρα κτλ. Το παιχνίδι δίνει τα ρέστα του και στον τεχνικό τομέα με τρομερά γραφικά, ήχο πραγματικά απίστευτο και μέχρι και το voice acting του ήταν επιπέδου AAA παιχνιδιού. Το κερασάκι στην τούρτα. Μιλάμε για παιχνίδι που το έφτιαξαν δυο (2!!!!) άτομα. Πραγματικά χαίρομαι όταν βλέπω ακόμα άτομα να γουστάρουν τόσο πολύ αυτό το μέσο και με λίγα εργαλεία και χρηματοδότηση, να δίνουν τόσο δυνατά χαστούκια στους διάφορους χαρτογιακάδες/καρκίνους που έχει σήμερα η βιομηχανία. 9.5/10
  4. Τελείωσα και εγώ εχθές τον πρώτο κύκλο και κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη μεταφορά video game σε Live action σειρά μέχρι σήμερα. Σειρά που ούτε ντρέπεται να δείξει ότι ειναι παιχνίδι και δεν κρύβει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που έχει ο κόσμος του Fallout. Κερασάκι στην τούρτα ότι μιλάμε για μια εκπληκτική παραγωγή συνολικά. Κόστος παραγωγής που φαίνεται, ερμηνείες, casting ηθοποιών κτλ. 9/10 ευκολο από εμένα και αναμένω την συνέχεια.
  5. Με 1 εκατομμύριο subs από τους οποίους οι μισοί είναι πιτσιρίκια που τους υποστηρίζουν τυφλά; Έχει και καθαρό ουρανό και δεν βρίσκω σύννεφο για να πέσω.
  6. Γιατί ξεκάθαρα οι επιλογές ήταν μεταξύ του Oscar Isaac και του Σάκη Καρπά. Nothing in between.
  7. Τα Jedi παιχνίδια της Respawn λες που είναι παιχνιδάρες μεν, αλλά ελάχιστη σχέση έχουν με Souls παιχνίδι πέρα από μερικά στοιχεία όπως το bonfire και κάποια σημεία του gameplay. Ειδικά σε θέμα δυσκολίας ειναι γελοία. Από την άλλη, εγώ θα πρότεινα το Hollow Knight αν και 2D. Πολλά στοιχεία επίσης με Dark Souls, σαδιστικά δύσκολο σε πολλά σημεία όπως τα souls, ατμόσφαιρα ίσως ότι πιο κοντινό θα βρεις κτλ. Αν θες κάτι όσο πιο κοντά γίνεται. Lies of P, με διαφορά το πιο καλό φτιαγμένο Souls clone που έχει βγει.
  8. Καλά κοίτα, σχετικό το "Τομέας της τεχνολογίας". Άλλη ζήτηση υπάρχει σε προγραμματιστές, άλλη σε systemαδες/networkαδες πχ. Στους δεύτερους δεν είναι τόσο απλά και εύκολα τα πράγματα ούτε είναι τόσες πολλές οι ευκαιρίες.
  9. Διαφωνώ κάθετα εδώ και με εσένα και με τον φίλο πιο πριν. Το παράλογο ποιο είναι; Γιατί μπορεί να σου φαίνεται παράλογο που ο υπάλληλος φεύγει την ώρα που έχετε συμφωνήσει από κοινού και κυρίως, γιατί σου φαίνεται περίεργο να ζητάει να πληρωθεί την οποια υπερωρία; Δε θα έπρεπε ρε παιδιά να συζητάμε ακόμα τα αυτονόητα σε αυτήν την χώρα το 2024..... Στο μόνο που θα συμφωνήσω, είναι για τις προσδοκίες που έχουν μερικοί για junior θέσεις, remote working, τέλειος πρώτος μισθος κτλ. που είναι εκτός τόπου και χρόνου.
  10. Ή τα αντίστοιχα Certificates από το κάθε Random udemy course που βάζουν μερικοι με καμάρι στο Linkedin.
  11. Δεν λέω ότι δεν βρίσκουν δουλειά. Προφανώς και βρίσκουν. Απλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαντάζονται μερικοί και σίγουρα η αγορά δεν είναι ίδια σε σχέση με μια δεκαετία πριν που τότε ναι με ένα "Hello World" άντε και με μια σελίδα έβρισκες δουλειά την επόμενη μέρα.
  12. Ο όποιος "κορεσμός" υπάρχει. Αφορά καθαρά Junior θέσεις. Για Senior η αγορά ακόμα τους κυνηγάει με το τουφέκι και δεν είναι περίεργο ότι είχες τόσο γρήγορα offer. Αυτό εννοεί.
  13. Κοίτα ο κανόνας είναι να είσαι όσο πιο κοντά στον Δούναβη μπορείς. Βούδα δε θα πρότεινα ιδιαίτερα μιας και είναι αισθητά πιο ακριβή η διαμονή συν ότι στην Πέστη μιας και ειναι το κέντρο υπάρχει ζωή και το βράδυ αν θες να πας μια βόλτα. Για αξιοθέατα, πέρα από τα κλασσικά (Κάστρο της Βούδας, Κοινοβούλιο κτλ. ) αυτό που σίγουρα δε πρέπει να χάσεις είναι μια νυχτερινή βαρκάδα στον Δούναβη. Για βραδυνή έξοδο, σίγουρα να επισκεφτείς το Szimpla Kert.
  14. Τι ωραία θα ήταν όμως σε ένα ιδανικό σενάριο όπου η ΑΙ θα έφτανε σε σημείο να υπηρετεί το ανθρώπινο είδος. Ένα σενάριο όπου η ΑΙ θα μας πήγαινε πολύ μπροστά σε κάθε τομέα. Από υγεία, μέχρι εξερεύνηση του διαστήματος κτλ. Με απλά λόγια ένα εργαλείο που θα μας εκτόξευε σαν είδος. On the other hand, βλέπεις που έχει φτάσει ο καπιταλισμός σήμερα και καταλαβαίνεις ότι ο αγώνας που γίνεται σήμερα, είναι για να γίνουν για άλλη μια φορά οι λίγοι, Θεοί επί γης. Να καίνε εκατομμύρια στο τζάκι τον χειμώνα σαν προσάναμα, ενώ δις ανθρώπων να έχουν μείνει χωρίς δουλειά.
  • Δημιουργία νέου...