Προς το περιεχόμενο

bisbirikos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    938
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Σχετικά με bisbirikos

  • Ημερομηνία γέννησης 02/29/1968

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

7048 προβολές προφίλ

bisbirikos's Achievements

  1. Οταν υπαρχουν κινητα ακομα και στα πιο απομονωμένα χωρια της Αφρικής και Λατινικής Αμερικής πιο το νοημα για δορυφορικές συνδεσεις.
  2. Δεν μας φτανουν. Θελουμε και αλλους
  3. Λες και θα γινει φτωχοτερο το χολυγουντ και το συγκεκριμενο λομπυ που κυριαρχει εκεί.
  4. Εδω γελαμε. Οταν η Microsoft με τα windows 98 εβαλε την συμπίεση zip ηταν κάτι πολυ θετικο. H συμπιεση rar ειναι κλασσικη για 20 χρονια. τωρα την θυμηθηκαν.
  5. πλεον η μαγνητισμός έχει όρια στους κλασσικούς σκλήρους δίσκους και βρισκουν καινουρια κολπακια για μεγαλύτερες χωρητικότητες. Oi SSD πλεον είναι αρκετα φθινοι και με αφθονη χωριτικότητα για τους περισσότερους χρήστες
  6. Σιγουρα η ψαλιδα μεταξυ των δύο εχει μικρύνει. Πάνε η εποχες που το iOS ήταν μακρα καλυτερο του android. Επίσης η επιθετική πολιτική της apple να εμποδιζει το jailbrake ωθει πολλους προς android.
  7. Κατι υποπτο θα εστειλε εξω από την ηλιοσφαιρα και τα κουκουλωσαν για πάντα. Τα ξερουμε αυτα.
  8. Με τον κορωνοιο οι πωλήσεις υπολογιστών εκτοξεύτηκαν. Όσοι αγόρασαν αγόρασαν. Τώρα λογικό είναι να υπάρχει ύφεση. Αλλά τα πράγματα θα στρώσουν.
  9. Δεν έχει αλμυρή τιμή. Ίσα Ίσα είναι πολύ φθηνότερη από την a7S II και FX-3 με τις οποίες έχει τον ίδιο αισθητήρα. Σε σχέση με άλλες full frame βιντεοκάμερες είναι φτηνή. Βγάζει και φωτογραφίες αλλα όσοι ενδιαφέρονται μόνο για φωτογραφία αλλη καμερα θα προτιμήσουν
  10. Ο Robert Noyce ήταν ο μόνος που πήρε την αρχική πρωτοβουλία για την ίδρυση της intel. Είχε και επιχειρηματικό ταλέντο και επιστημονικό. Ο Gordon Moore ήταν περισσότερο επιστήμονας. Ο Andy Grove (András István Gróf) που διεφυγε του ναζισμού είχε περισσότερο επιχειρηματικό ταλέντο και έκανε τα μεγάλα ανοίγματα της intel στο ισραήλ. Ο Robert Noyce όχι μόνο ήταν ανοικτός στον ανταγωνισμό με τους ασιάτες αλλά ήταν και ανεκτικός με τον Jerry Sanders, πρωην υπαλληλο της intel που ιδρυσε την AMD με την τεχνογνοσία της Intel. Ο Gordon Moore ήταν θετικός σε αυτό, σε αντίθεση με Andy Grove που ήταν πολύ επιθετικός. Ο Robert Noyce παρα την καλή του φυσική κατασταση πέθανε ξαφινκά σχετικά νέος υπο υποπτες συνθήκες. Η intel ιδρυθηκε από τα παιδια του William Shockley τον κύριο εφευρέτη του τρανσίστορ. Ο William Shockley πέρα από εξαιρετικός επιστημονας ηξερε να διαλέγει εξαιρετικούς συνεργάτες. Αλλά ήταν μυστήριο τραίνο. Ρατσιστής, προσβλητικός με όλους και υπέρμαχος της ευγονικής. Έτσι Robert Noyce με Gordon Moore μαζί με άλλους τον προδωσαν https://en.wikipedia.org/wiki/Traitorous_eight και ήταν αυτοί που ξεκινησαν την επανάσταση στην Silicon Valley . Υπάρχει ένα εξαιρετικό βιβλίο The Man Behind the Microchip που γράφει όλα τα κουσκούσια και τις ίντριγκες στον χώρο της intel και των μικροεπεξεργαστών. Θα το βρείτε εύκολα γρήγορα και ''ανώδυνα''. Ξέρετε πως.....
  11. Γιατί πότε ήταν ήταν ανθεκτικοί; Ειδικά αυτοί που είναι για φορητούς. Γιαυτό υπάρχει η τεχνολογία mirror RAID. Αν χαλάσε ένας υπάρχει και δευτερος ή και τρίτος με τα ίδια δεδομένα. Οι SSD είναι ανθεκτικότεροι αλλά πολύ πιο ακριβοί. Αν και τελευταία οι τιμές εχουν πέσει πολύ και η διαφορά για πολλους δεν είναι και τοόσο μεγάλη. Με τους ρυθμούς μείωσεις τιμών στους SSD και την σχετική στασιμότητα στην αύξηση της χωρητικότητας των HHD σε πέντε χρόνια οι SSD για τον μέσο χρήστη θα είναι μονόδρομος. Παρόλαυτα οι SSD θα αργήσουν πολλοί να ξεπεράσουν τους HDD σε κόστος ανα gigabyte.
  • Δημιουργία νέου...