H Raijintek είναι μια νέα σχετικά εταιρεία στο χώρο των υπολογιστών, η οποία όμως έχει κάνει μια αρκετά δυνατή αρχή ενώ είχε και μια ιδιαίτερα αξιόλογη παρουσία στην Computex 2014, η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Η εταιρεία μας έστειλε μάλιστα προσφάτως ένα νέο κουτί το οποίο πριν από λίγο καιρό έκανε την εμφάνιση του και επίσημα στην αγορά, οπότε έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο κατασκευαστικά όσο και (δευτερευόντως) λόγω του ονόματος που φέρει. Πρόκειται για το mid-tower Raijintek Agos, την ονομασία του οποίου η εταιρεία την εμπνεύστηκε από την Ελλάδα και την ελληνική μυθολογία. To εν λόγω κουτί λοιπόν έλκει την ονομασία του από το Άργος, την πασίγνωστη πόλη της Πελοποννήσου, αλλά και τον αρχαίο Έλληνα βασιλέα της περιοχής Άργο. Παρόλο που μας έκανε αυτή την τιμή η συγκεκριμένη εταιρεία, υπέπεσε όμως σε ένα μικρό ορθογραφικό λάθος και έτσι η λατινική ονομασία του νέου κουτιού γράφτηκε ως "Agos" και όχι "Argos" που θα ήταν το σωστό.

 

Το Agos που θα δοκιμάσουμε σήμερα είναι ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο με πληθώρα ευκολιών και δυνατοτήτων αλλά και προτεινόμενη τιμή από την εταιρεία στα 49.90 ευρώ, η οποία ομολογουμένως είναι το λιγότερο δελεαστική. Μέσα από τις επόμενες σελίδες θα δούμε κατά πόσο τα καταφέρνει και που ενδεχομένως δυσκολεύεται και όπως πάντα θα ξεκινήσουμε με μια σύντομη επισκόπηση των τεχνικών χαρακτηριστικών του.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Raijintek Agos