Με αφορμή τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο, η Google προσπαθεί να δώσει ένα κίνητρο στους χρήστες των υπηρεσιών της να ελέγξουν τις ρυθμίσεις ασφάλειας τους, με αντάλλαγμα 2GB αποθηκευτικού χώρου στο Google Drive.

Για να προστεθούν τα 2GB αποθηκευτικού χώρου στο σύνολο που έχετε ήδη στο Google Drive, το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τις ρυθμίσεις ασφάλειας σας, πατώντας εδώ. Στο μενού που θα εμφανιστεί, μπορείτε να δείτε μια σειρά από ρυθμίσεις στις οποίες έχετε προβεί τα περασμένα χρόνια, επιβεβαιώνοντας αν όλα είναι εντάξει ή αν χρειάζεται κάποια αλλαγή.

 

Μόλις η συγκεκριμένη διαδικασία ολοκληρωθεί, τότε στο λογαριασμό που διατηρείτε στη Google θα προστεθούν 2GB αποθηκευτικού χώρου τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σε άλλες υπηρεσία της Google όπως το Gmail. Όπως διευκρινίζει η εταιρεία, η αύξηση του αποθηκευτικού χώρου θα πραγματοποιηθεί μέσα στο μήνα και όχι άμεσα, ενώ την προσφορά δε μπορούν να αξιοποιήσουν όσοι διαθέτουν λογαριασμό Google Apps for Work/Education.

 

Η προσφορά λήγει την επόμενη εβδομάδα.

 

Link.png Site: TechCrunch