H εταιρεία ADATA Technology ανακοίνωσε την νέα σειρά 2,5” SATA 6Gb/s Gaming SSD με την ονομασία XPG SX930 που απευθύνεται σύμφωνα με την εταιρεία σε επαγγελματίες, gamers και overclockers.

Η σειρά XPG SX930 βασίζεται σε ελεγκτή JMicron και σε επιχειρησιακής κλάσης μνήμη MLC plus NAND Flash, για εξαιρετική απόδοση και αντοχή σε συστήματα gaming και σταθμούς εργασίας. Η εταιρεία εγγυάται την ιδιαίτερα υψηλή απόδοση στα τρισδιάστατα παιχνίδια χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία pSLC Cache και στο DDR3 DRAM Cache Buffer.

 

Οι υποστηριζόμενες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής (sequential) είναι 560MB/s και 460MB/s αντίστοιχα και τα drives της σειράς XPG SX930 είναι διαθέσιμα σε χωρητικότητες των 120GB, 240GB και 480GB.

 

Επίσης υποστηρίζεται BCH ECC έως και 72bits per 1KB στο hardware, NCQ, S.M.A.R.T. και TRIM ενώ οι κάτοχοι των drives του είδους μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το λογισμικό SSD Toolbox για την διαμόρφωση, την βελτιστοποίηση και την επισκόπηση της υγείας των solid state drives ή την αναβάθμιση του firmware τους.

 

Link.png Site: TechPowerUp