Η ανάπτυξη των Windows 10, του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft διαφέρει αρκετά από τις προηγούμενες προσπάθειες της εταιρείας σε πολλαπλά επίπεδα, ένα από τα οποία αφορά και την ολοκλήρωση της ανάπτυξης του.

Όπως όλα δείχνουν, η τελική έκδοση των Windows 10 είναι η υπ'αριθμόν 10240 και η οποία αναμένεται να βαπτιστεί σύντομα με την ένδειξη RTM (Release to Manufacturing) κάτι που σημαίνει ότι η Microsoft ξεκινά τη διάθεση της αρχικά στους κατασκευαστές υπολογιστών, πριν την ευρύτερη κυκλοφορία η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 29 Ιουλίου. Ήδη εδώ και λίγες ώρες, η συγκεκριμένη έκδοση διατίθεται για όσους ανήκουν στο πρόγραμμα δοκιμών Windows Insider, και οι οποίοι μόλις την εγκαταστήσουν μπορούν να παρατηρήσουν αμέσως την απουσία του σχετικού υδατογραφήματος από την κάτω δεξιά γωνία, κάτι που διαθέτουν όλες οι δοκιμαστικές εκδόσεις.

 

Η πορεία των αναβαθμίσεων των Windows 10 θα είναι αρκετά διαφορετική από παλαιότερες εκδόσεις αφού πλέον η Microsoft θα ακολουθήσει την πολιτική «Windows as a Service», προχωρώντας σε συνεχείς αναβαθμίσεις όχι μόνο όσον αφορά ενημερώσεις ασφάλειας αλλά και προσθήκης νέων χαρακτηριστικών. Ήδη το προσεχές Φθινόπωρο, η Microsoft έχει προγραμματίσει μια μεγάλη αναβάθμιση με προσθήκες μεταξύ των οποίων τα extensions στον νέο Edge browser.

 


Windows%2010.jpg

 

Οι κάτοχοι Windows 7 και Windows 8.1 έχουν στη διάθεση τους 12 μήνες, αρχής γενομένης από τις 29 Ιουλίου προκειμένου να προχωρήσουν στην αναβάθμιση σε Windows 10, χωρίς καμία χρέωση,

 

Link.png Site: http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/07/15/build-10240-now-available-for-windows-insiders-in-fast-and-slow-rings[/url]/']Windows Blog