Με την consumer έκδοση των Windows 10 να πλησιάζει, η Microsoft έκρινε ότι ήρθε η ώρα να αποκαλύψει την εικόνα που εξ ορισμού θα κοσμεί το περιβάλλον χρήσης του νέου της λειτουργικού συστήματος.

Αυτή την φορά, η εταιρεία προτίμησε στην εικόνα να κυριαρχεί το λογότυπο των Windows, κάτι που είχε να κάνει από την εποχή των Windows 7. Βεβαίως, επειδή η δημιουργία ενός wallpaper στο Photoshop χρησιμοποιώντας το λογότυπο των νέων Windows δεν ήταν αρκετό, η Microsoft πήγε τα πράγματα μερικά βήματα παραπέρα.

 

Έτσι, το νέο λογότυπο δημιουργήθηκε εξολοκλήρου από φως, ενώ επιπλέον για το τελικό αποτέλεσμα και την σύνθεση επιστρατεύτηκαν λέιζερ, προβολείς, τεχνικές camera mapping, μηχανήματα δημιουργίας καπνού, χρωματικά φίλτρα καθώς και κρυσταλλική σκόνη.

 

Κρίνοντας από το video που έδωσε η εταιρεία στην δημοσιότητα και αφορά στην τεχνολογία και στις τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν για την δημιουργία της εικόνας, έχουμε την εντύπωση ότι ταιριάζει με το “dark theme” των Windows 10, ωστόσο δεν είναι εγγυημένο ότι θα αρέσει και σε όλους τους χρήστες.

 

 

Link.png Site: SlashGear