Προς το περιεχόμενο

Τα έχασα όλα; Hard Disk Data Recovery


NBestgirl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον εκανες παλι εσωτερικο?

Ναι νομίζωντας οτι φταιει η θηκη αλλα τελικα τα ιδια

Τον εβαλα και σε ενα αλλο κομπιουτερ του ξαδερφου και εβλεπε μονο τις 3D (και μονο τα 75Gb απο τα 220Gb που ηταν κανονικα) που εγραψα τελευταιες και τιποτα αλλο . Τον φακελο μαλιστα 3D τον εχει με ενα λουκετο .

Στο δικο μου κομπιουτερ τιποτα ,

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλην ημεραν Αρχοντες.

Εχω το εξης προβλημα με εναν δισκο seagate 7200.12 1ΤΒ ελαχιστα δουλεμενο το ειχα για back up με φωτο 8 ετων, 3 παιδιων δηλαδη 350γιγα περιπου ,ταινιες ,torrent,80 βιβλια σε pdf, και μουσικη αλλα 100 γιγα τουλαχιστον ,εχθες αποφασισα να τα κανω back up και σε αλλο εξωτερικο δισκο.Ξεκινησα την διαδικασια με ενα deck φιλου που το εφερε για να του περασω καποια προγραματα,εβαλλα τον seagate σε ενα dock και το αφησα να κανει την μεταφορα και πηγα για υπνο πιστευωντας οτι το πρωι θα ειχε τελειωσει εφοσον θα ερχωνταν ο φιλος νατον παρει τον υπολογιστη του.Το πρωι ομως η μεταφορα δεν ειχε τελειωσει ηθελε αλλες 7 ωρες(το συνολικο μεγεθος των αρχειων ηταν 800γιγα) και ο φιλος επρεπε να τον παρει οποτε εκανα διακοπη εκλεισα το υπολογτστη και το απογευμα πηγα να το συνδεσω εξωτερικα παντα στο dock σε δικομου υπολογιστη και να συνεχισω την μεταφορα.Οταν συνδεθηκε αναγνωριστηκε απο τα windows αλλα στο εικονιδιο στον υπολογιστη μου δεν εδειχνε την μπαρα χωριτηκοτητος(particion) αλλα μονο το εικονιδιο. Προσπαθησα να τον ανοιξω αλλα ελεγε δεν ειναι δυνατη η προσβαση,πηγα στη διαχειρηση δισκων τον εμφανιζει 930g αλλα σε RAW και οχι σε NTFS που ηταν.Τι μπορω να κανω για ανακτηση τουλαχιστων φωτο και βιβλιων χωρις να παθει χειροτερη ζημια ο δισκο εαν δεν τα καταφερω για νατον δωσω στην Northwind με 120 ευρω μου κανει την ανακτηση οπως ειδα στο site της.Φυσικα θα επικονωνισω και με τικ-τακ και datalabs για κοστος. Πριν απο αυτες τι προτεινετε για καλυτερο και πιο ακινδυνο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

κανεις να δωσει μια βοηθεια τι να κανω πριν ξηλωθω?

 

...παίζει να έχεις ήδη ξηλωθεί, αλλά αν όχι, πρώτα δοκίμασε μπας και καταφέρεις να επαναφέρεις το partition με το Test Disk που τυγχάνει και freeware κι όλας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

3.5άρης εξωτερικός έπεσε και δεν αναγνωρίζεται. Τον έβγαλα από τη θήκη, δεν το αναγνωρίζει ούτε σαν εσωτερικό. Πάει να ξεκινήσει, στροφάρει, αλλά σαν να μην πιάνει όλες τις στροφές που χρειάζεται, λίγο σαν να γρατσουναει...

 

Μη με φάτε, αλλά τον έβαλα και στην κατάψυξη, δεν είδα φως εξάλλου. Και πάλι τίποτα...

 

Υπάρχει καμιά ελπίδα?

 

Έχω ένα αρχείο για να ακούσετε το πως στροφάρει....

 

 

record20150211214958.mp3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χλωμό Τζίμη.

Ή εταιρία ανάκτησης με εκατοντάδες Ευρώ, ή του κοπανάς μερικές σφαλιάρες μπας και έχει κολλήσει το μοτέρ από το πέσιμο και ξαναπάρει μπρος και μετά τέλος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατά πάσα πιθανότητα είτε το μοτέρ έχει κολλήσει από την πτώση, είτε οι κεφαλές Τζίμη.

Το να έχει πάθει ζημιά η πλακέτα, το θεωρώ στα όρια του φανταστικού (όχι βέβαια και του αδύνατου, αλλά...).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, μετά από διάβασμα ωρών πάνω στο πρόβλημα μου βρήκα να το γράψω εδώ αφού δεν βρίσκω λυση.... έχω εναν σκληρό 2,5 wd που τον έβαλα σε μια turbo-x και τον έκανα εξωτερικο. Δεν μου τον αναγνωρίζει η διαχείριση δίσκων. Λέει ότι υπάρχει κυκλικός πλεονασμός. Προσπαθώ απ εκείνη την ώρα να κάνω ανάκτηση και μόνο με το demo του active file recovery κατάφερα να δω ότι όντως υπήρχαν μέσα αρχεία γι αυτό και συνεχίζω την προσπάθεια... ό,τι άλλο δοκίμασα δεν έδειξε τίποτα... κατέβασα την εκδοχή με το κρακ και δεν έκανε τίποτα... 

Τι να κάνω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σε όλους..! ΥπάΡχει κάποιο recovery πρόγραμμα που να αναγνωρίζει την συσκευή τηλεφώνου? έχω το lg l9ii και δέν το βλέπουν τα προγράμματα που χρησιμοποίησα. Στο pc αναγνωρίζεται σαν συσκευή κανονικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...