Προς το περιεχόμενο

Πιθανή έλευση του Netflix στην Ευρώπη


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό ψυχαγωγίας Variety, η δημοφιλής υπηρεσία streaming video και ταινιών Netflix πρόκειται να επεκτείνει την παροχή των υπηρεσιών της στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία.

 

Επικαλώντας πηγές από του ευρωπαϊκούς διανομείς ταινιών, το Variety αναφέρει ότι ο στόχος των εκτελεστικών διευθυντών του Netflix είναι να καταστήσουν την υπηρεσία διαθέσιμη στις δύο παραπάνω χώρες μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2012.

 

Ίσως η φημολογούμενη κίνηση της διάσημης αμερικάνικης υπηρεσίας να εξηγεί και την αύξηση της τιμής της χρήσης των υπηρεσιών της όσον αφορά τους χρήστες που θέλουν εκτός της παροχής streaming ταινιών, να τους αποστέλλονται οι αντίστοιχοι δίσκοι μέσω αλληλογραφίας. Πολλοί αναλυτές εξέλαβαν αυτή την αύξηση ως μια προσπάθεια του Netflix να εξισορροπήσει τα κόστη του περιεχομένου που διαμοιράζει, δεδομένου ότι σε μία ενδεχόμενη διεθνή επέκτασή του αυτά πρόκειται να αυξηθούν κατακόρυφα.

 

Όσον αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο, το Netflix έχει να αντιμετωπίσει μια αντίστοιχη υπηρεσία που προσφέρεται από το Amazon, την LoveFilm. Στην Ισπανία έχει να αντιμετωπίσει ένα διαφορετικού είδους ανταγωνισμό, αυτόν του μεγάλου ποσοστού που κατέχει η διακίνηση πειρατικού περιεχομένου.

 

Link.png Site: variety.com


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στην ελλαδα εχει να αντιμετωπισει τις ταχυτατες και σταθεροτατες γραμμες DSL των ελληνικων ISP.ολε.

Μα γιατί το λες αυτο; Συγχρονίζει στα 16mbps το router και κάνουμε πάρτυ. Τι ποιό φυσιολογικό στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες; :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πώς και πώς περιμέ νουμε κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα, αλλά απ' ότι φαίνεται θα περιμένουμε πολύ ακόμα. Βλέπεις είναι και ο τυφώνας ΑΕΠΙ στη μέση :mad:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομίζετε ότι ο όρος "επέλαση" είναι λιγάκι αδόκιμος; Φιλικά πάντα...

 

Με μια «απλή» εις άτοπον απαγωγή, μπορούμε κάλλιστα να τον μετατρέψουμε σε δόκιμο.

 

:S

 

Δεν θα τα βάψουμε και μαύρα αλλά, στην κατάσταση που είναι η Ελλάδα, μόνο το Netflix της έλειπε. Εις τας Ευρώπας, κάτι θα κάνει. Όπως έκανε την εμφάνισή του το Spotify στην Αμερική. «Αλλαξοκωλιές» και όποιος φάει.

 

Εμείς ανέκαθεν, ούτε Ευρώπη ( Δύση ) ήμασταν ούτε Ανατολή. Απλά Έλληνες. Δεν χωράμε σε καλούπια, όσο μεγάλα κι αν είναι αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και γω που το χω δε λέει και πολλά... σκέφτομαι να το κόψω, απλά το κρατάω γιατί βλέπω ταινίες στο κινητό αλλιώς από επιλογές δεν είμαι ευχαριστιμένος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...