Προς το περιεχόμενο

Κυκλοφόρησε η τελική έκδοση του XBMC 11.0 Eden


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

​Υστερα από ένα χρόνο συνεχών δοκιμαστικών εκδόσεων, κυκλοφόρησε η τελική έκδοση του δημοφιλούς λογισμικού αναπαραγωγής πολυμέσων XBMC 11.0 Eden για τις πλατφόρμες των λειτουργικών συστημάτων Windows, Linux και OSX, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε στους συνδέσμους της είδησης. Μία από τις βελτιώσεις που φέρει το XBMC 11.0 είναι η δυνατότητα επαναφοράς παλιών εκδόσεων των προσθέτων σε περίπτωση που κάποια αναβάθμιση τους προκαλέσει προβλήματα σταθερότητας. Ακόμη έχει βελτιωθεί το προεπιλεγμένο γραφικό περιβάλλον Confluence, ενώ σύμφωνα με τους δημιουργούς του προγράμματος υπάρχουν μεγάλη διάφορα στην ταχύτητα στη διαδικασία rendering των εικόνων JPG και καλύτερος χειρισμός των διαφόρων πρωτοκόλλων.

 

Για τους χρήστες OSX η έχει προστεθεί η δυνατότητα τροποποίησης του ρυθμού ανανέωσης και η υποστήριξη AirPort. Το XBMC 11.0 διαχειρίζεται καλύτερα τους μη προστατευμένους δίσκους Blu-Ray, ενώ η εφαρμογή του καιρού έχει εμπλουτιστεί με δυνατότητα εντοπισμού της τρέχουσας τοποθεσίας. Ολόκληρη τη λίστα αλλαγών μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

XBMCEden.jpg

 

Link.png Site: xbmc.org

File.png Download: XBMC 11.0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αυτά τα προγράμματα είναι ότι πρέπει για να στήσεις έναν οικιακό media player και να τον βάλεις στην τηλεώραση. Νομίζω ότι είναι open source.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι απο τα καλύτερα προγράμματα που έχω χρησιμοποιήσει. του περνάς μια ταινία μέσα (του έχω περάσει πάνω απο 20.), τραγούδια κ.α. έχει πολλά add-ons (πρόσθετα) όπου μπορείς να το χειριστείς απο το κινητό σου όπως κάνω εγώ.

 

αυτό είναι το "τηλεκοντρόλ" που έχω περάσει στο κινητό :D

 

σο συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν έχει σχέσει με τον vlc και τέτοια προγράμματα. είναι home media player στην ουσία. ο vlc απλά ένας player. η διαφορά τους είναι τεράστια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

είναι δωρεάν από οτι βλέπω και gpl αλλα εγώ θα ρωτήσω εχει κατι εμφανώς καλύτερο από το VLC??

Αν υποθέσουμε ότι το vlc είναι αντίστοιχο του media player, το xbmc είναι αντίστοιχο του media center. Ουσιαστικά είναι media player με front end που επιτρέπει τη διαχείρησή του με τη χρήση μόνο του πληκτρολογίου (επομένως το ποντίκι περισσεύει - ό,τι πρέπει δηλαδή για τηλεχειριστήριο). Άμα του βάλεις και μερικά addons, το xbmc κάνε πραγματικά παπάδες (κατεβάζει αυτόματα περιγραφή των ταινιών, εξώφυλλα dvd, υπότιτλους κτλ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...