Προς το περιεχόμενο

Το Android Phone app της Google αναγνωρίζει τώρα τους spam callers


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Google ξεκίνησε την διανομή μίας νέας ενημέρωσης για το Phone app, που φέρνει μία ιδιαίτερα χρήσιμη και ενδιαφέρουσα δυνατότητα: μπορεί να προειδοποιήσει τον χρήστη για spam calls. Η αναβάθμιση για την ώρα, είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές Android One και Nexus.

“Τέλος οι spam callers! Σήμερα, ξεκινούμε την αναβάθμιση του Google Phone app σας με προστασία spam σε συσκευές #Nexus και #AndroidOne για να σας προειδοποιεί σχετικά με πιθανούς spam callers” έγραψε εκπρόσωπος της εταιρείας στο Google+.

 

Η αναβαθμισμένη εφαρμογή επίσης επιτρέπει στους χρήστες να μπλοκάρουν αλλά και να αναφέρουν τέτοιους αριθμούς. “Αν έχετε ήδη ενεργοποιημένο το χαρακτηριστικό Caller ID, τότε η προστασία spam θα είναι διαθέσιμη στο κινητό σας μόλις το app αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση” διαβάζουμε στην ίδια ανάρτηση της Google.

 

Να θυμίζουμε ότι το Android Phone app αναβαθμίστηκε σημαντικά το 2013, όταν προστέθηκε το caller ID για εισερχόμενες κλήσεις από επιχειρήσεις ως μέρος της διάθεσης του Android KitKat, αλλά τώρα με την νέα δυνατότητα spam recognition γίνεται ακόμα πιο χρήσιμο. Σύμφωνα με πληροφορίες και η Apple έχει ενσωματώσει παρόμοια δυνατότητα στο iOS 10.

 

Link.png Site: GSMArena

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απορώ πως δεν υπήρχε κάτι τέτοιο εδώ και χρόνια (δεν μιλάω για 3rd party apps, αλλά να είναι ενσωματωμένο μέσα στο λειτουργικό ή στις default εφαρμογές).

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έχει ήδη το S7. Δεν ξέρω αν παίζει σε συγκεκριμένες χώρες, πάντως στην Αγγλία μου βγάζει μήνυμα όταν η εισερχόμενη κλήση είναι από διαφημιστικές κλπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...