Προς το περιεχόμενο

H Samsung αφαιρεί βίντεο από το YouTube που εμφανίζουν το Galaxy Note 7 ως βόμβα στο GTA


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η διαχείριση των επιπτώσεων που προκλήθηκαν μετά από την οριστική απόσυρση του Galaxy Note 7 μετά τα φαινόμενα υπερθέρμανσης της συσκευής συνεχίζονται από τη Samsung με μία μάλλον ασυνήθιστη κίνηση.

Συγκεκριμένα η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία, δεν επιθυμεί την αναπαραγωγή βίντεο παρωδίας που έχει αναρτηθεί στο YouTube και σε διάφορες ιστοσελίδες, στο οποία εμφανίζεται το δημοφιλές παιχνίδι GTA V, με τον χρήστη να χρησιμοποιεί το Galaxy Note 7 ως βόμβα. Κάτι τέτοιο γίνεται εφικτό με ένα Mod που έχει δημιουργήσει για το παιχνίδι ο χρήσης HitmanNiko, και το οποίο διαδόθηκε πολύ γρήγορα.

 

Σε κάτι που ξεκάθαρα συνιστά κατάχρηση του εργαλείου DMCA, η Samsung φαίνεται πως έχει πρόθεση να εξαφανίσει κάθε τέτοιου είδους video από το Internet. Αυτό που φαίνεται να διαφεύγει από την Samsung ή που αδυνατεί να κατανοήσει η εταιρεία, είναι ότι η παρωδία και η σάτιρα προστατεύονται από τέτοιου είδους αξιώσεις πνευματικών δικαιωμάτων, και το Mod στο GTA δεν έχει στόχο να επωφεληθεί από την πνευματική ιδιοκτησία της Κορεάτικης εταιρείας, αλλά να χλευάσει την εταιρεία. Η Google πάντως δέχεται ως έγκυρο τον ισχυρισμό της Samsung προχωρώντας σε διαγραφή των βίντεο, προσπαθώντας να περιορίσει τη διάδοση του, κάτι σίγουρα αρκετά δύσκολο από τη στιγμή που δημιουργούνται νέα βίντεο με νέες σκηνές που δημιουργούν παίκτες απ' όλο τον κόσμο.

 

 

Link.png Site: TheVerge

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Παρεξήγηση. Απλά δεν το κάνανε αρκετά εκρηκτικό για αυτό και η Samsung ζήτησε να κατέβει για παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού...

  • Like 15
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστά τα λέει η Samsung. 

Τα πνευματικά δικαιώματα τηλεφώνου που εκρήγνυται είναι δικά της.

Να μην ξεχάσει να κατοχυρώσει και την πατέντα.... 

Με πιστοποίηση ISIS πάντα! Να τα λέμε και αυτά... :P

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εν το μεταξύ με αυτό που κάνει φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Ξανάρχετε στην επικαιρότητα το θέμα και μάλιστα τώρα θα ψάξουν να δουν το βίντεο και όσοι δεν το είχαν δει. Και επίσης κάνει την Samsung να φαίνεται μικροπρέπης και λογοκριτική...

Νομίζω ότι θα πρέπει να προσλάβουν νέα άτομα στο pr της εταιρείας...

  • Like 18
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγκεκριμένα η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία, δεν επιθυμεί την αναπαραγωγή βίντεο παρωδίας που έχει αναρτηθεί στο YouTube και σε διάφορες ιστοσελίδες, στο οποία εμφανίζεται το δημοφιλές παιχνίδι GTA V, με τον χρήστη να χρησιμοποιεί το Galaxy Note 7 ως βόμβα. 

 

Μαζεύτηκαν εκεί και είπαν "πως θα το σταματήσουμε;" και κάποιος είπε "ας το κατεβάσουμε από το youtube. Έχει πιάσει στο παρελθόν και κατά 99% δεν θα εκνευρίσει κανέναν στο ιντερνετ" 

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποσο ακομα πιο χαμηλα θα πεσει αυτη η εταιρεια.

Αντι να ασχοληθουν να βγαλουν ενα ΝΟΤΕ της προκοπης, καθονται και χαζευουν τι εχει βγαλει και τους κοροιδευει (δικαιως) ο καθε χρηστης στο youtube.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...