deligkos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μια χρήσιμη αναβάθμιση θα κυκλοφορήσει σύντομα η Google στο Google Maps, ώστε να δίνει οδηγίες και ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο, σε όσους χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς. Μάλιστα, στα στοιχεία αυτά δεν θα εμφανίζονται μόνο στην εφαρμογή, αλλά και στην οθόνη κλειδώματος των Android τηλεφώνων. Αφότου ο χρήστης αναζητήσει τον προορισμό του, και πατήσει το κουμπί «Έναρξη», θα δε στο κάτω μέρος τις λεπτομέρειες της διαδρομής, οι οποίες θα επικαιροποιούνται όσο περπατά για να φτάσει στην αφετηρία, ή όσο βρίσκεται μέσα στο λεωφορείο ή το τρένο, καθοδόν προς τον προορισμό του. Όπως φαίνεται, η εφαρμογή θα του υπενθυμίζει πότε πλησιάζει στη στάση που πρέπει να κατέβει. Κάτι εξαιρετικά χρήσιμο για όποιον ταξιδεύει προς έναν προορισμό που δεν έχει ξαναβρεθεί ή αν… νυστάζει. Νέο χαρακτηριστικό είναι επίσης οι ενημερώσεις στην οθόνη κλειδώματος. Μάλιστα, θα είναι διαδραστικές, ώστε να μπορεί κανείς να ελέγξει όλη τη διαδρομή του. Site: Τechcrunch
Sordnaxela Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό θα είναι όντως πολύ χρήσιμο. Η πιο σημαντική εφαρμογή του Play Store ειναι το Maps. 4
dimips Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Θεσσαλονίκη ακόμη με τον ΟΑΣΘ δεν έχει βγάλει άκρη ώστε να έχει και τη δημόσια συγκοινωνία μέσα.. 1
DrFreeman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Στο Λονδίνο λειτουργούσε με εντυπωσιακή ακρίβεια το Φθινόπωρο του 2016 που βρέθηκα εκεί. 1
logistoulis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό θα είναι όντως πολύ χρήσιμο. Η πιο σημαντική εφαρμογή του Play Store ειναι το Maps. αν δεν υπήρχε google δεν θα γύριζε ο πλανήτης που λέει ο λόγος, αλλά καθόμαστε και ασχολούμαστε τι θα κάνει με το ar η apple 2
ripper386 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Θα είναι πολύ χρήσιμη για το Μέτρο της Θεσσαλονίκης, που πραγματικά Δεν Υπάρχει... Μετρό, καταραμένη αυτόματη διόρθωση. 1
paul_v1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Θεσσαλονίκη ακόμη με τον ΟΑΣΘ δεν έχει βγάλει άκρη ώστε να έχει και τη δημόσια συγκοινωνία μέσα.. Μην το ψάχνεις. Εδώ ο οασθ αλλάζει από την μια μέρα στην άλλη εισητηρια χωρίς κάποια ανακοίνωση. Τα 2πλης κ 3πλης διαδρομής δεν υπάρχουν άλλο. Μόνο 1 κ 4 διαδρομών. Δηλαδή η θα δώσεις 1 η 2 € με το έτσι θέλω. 1
panosveto12 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ καλό αυτό που σου λέει που να κατέβεις . Για να μπορείς να ρίξεις ένα υπνάκο όσο είσαι μέσα .
Cell_7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μην το ψάχνεις. Εδώ ο οασθ αλλάζει από την μια μέρα στην άλλη εισητηρια χωρίς κάποια ανακοίνωση. Τα 2πλης κ 3πλης διαδρομής δεν υπάρχουν άλλο. Μόνο 1 κ 4 διαδρομών. Δηλαδή η θα δώσεις 1 η 2 € με το έτσι θέλω. Η αλήθεια είναι πως το προτιμώ από το 1.10€ μιας και τα μηχανήματα δεν δίνουν ρέστα αλλά δεν δικαιολογείται αυτός ο καρκίνος που λέγεται ΟΑΣΘ.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 ΟΑΣΘ ΑΚΟΥΣ???? Eιναι τραγικο πριν 3 χρονια να δουλευε με το google maps κα τωρα πια να μην υποστηρίζεται
nikchris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 αν δεν υπήρχε google δεν θα γύριζε ο πλανήτης που λέει ο λόγος, αλλά καθόμαστε και ασχολούμαστε τι θα κάνει με το ar η apple Tα εχουμε πει, η google με τις υπηρεσιες της εχει παει τη ζωη μας 5 σκαλια παραπανω. Η Apple απλα αρμεγει οσο και οπου μπορει. 1
Ihavetheanswers Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μην το ψάχνεις. Εδώ ο οασθ αλλάζει από την μια μέρα στην άλλη εισητηρια χωρίς κάποια ανακοίνωση. Τα 2πλης κ 3πλης διαδρομής δεν υπάρχουν άλλο. Μόνο 1 κ 4 διαδρομών. Δηλαδή η θα δώσεις 1 η 2 € με το έτσι θέλω. Εννοείς μέσα στα λεωφορεία, έτσι; Το είχε ανακοινώσει η νέα διοίκηση αρκετό καιρό πριν εφαρμοστεί. Από περίπτερα είναι ακόμα διαθέσιμα τα 2πλης διαδρομής απ' όσο ξέρω.
paul_v1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ο χρήστης paul_v1 είπε: Μην το ψάχνεις. Εδώ ο οασθ αλλάζει από την μια μέρα στην άλλη εισητηρια χωρίς κάποια ανακοίνωση. Τα 2πλης κ 3πλης διαδρομής δεν υπάρχουν άλλο. Μόνο 1 κ 4 διαδρομών. Δηλαδή η θα δώσεις 1 η 2 € με το έτσι θέλω. Εννοείς μέσα στα λεωφορεία, έτσι; Το είχε ανακοινώσει η νέα διοίκηση αρκετό καιρό πριν εφαρμοστεί. Από περίπτερα είναι ακόμα διαθέσιμα τα 2πλης διαδρομής απ' όσο ξέρω. Ναι ισχύει, έχεις δίκιο. Μόνο μέσα στο λεωφορείο αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα