Προς το περιεχόμενο

micos000

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    26603
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Σχετικά με micos000

  • Ημερομηνία γέννησης 10/08/1968

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

39338 προβολές προφίλ

micos000's Achievements

  1. Το είδα προχτές στο netflix με Αγγλικούς υπότιτλους. Αρκετά καλό. Για anime δε θα ψάχνεις στα υποτιτλάδικα αλλά σε greek anime funsub teams. Μια καλή πηγή είναι το nyaa.si που έχει μόνο anime torrents. Ψάξε για greek και τον τίτλο που θέλεις (π.χ. greek suzume). Αν δεν σε πειράζει να το δεις και online έχει και Ελληνικά anime funsubs sites π.χ. το an1me.io
  2. recuva για δωρεάν. Προσοχή όμως. Αν τα αρχεία ήταν στο δίσκο των windows πρέπει να αφαιρέσεις τον δίσκο και να τον συνδέσεις σαν εξωτερικό ή σαν 2ο δίσκο σε άλλο σύστημα. Όσο δουλεύεις με αυτόν τον δίσκο τόσο μειώνονται και οι πιθανότητες να ανακτήσεις ολοκληρωμένα τα αρχεία σου.
  3. Επειδή το smart της philips δεν είναι και ιδιαίτερα smart και φαντάζομαι θα έχει σταματήσει να παίζει το youtube, θα πρότεινα ένα tv-box. Βάζεις smarttubenext για youtube χωρίς διαφημίσεις, stremio για ταινίες και vlc για ταινίες από το δίκτυο σου και είσαι μια χαρά. https://www.skroutz.gr/comparelists/893?compare=27857278%2C37435599%2C21321994 Θα έλεγα από την σύγκριση ή το nokia ή το mecool.
  4. Δεν ξέρω ρε φίλε αλλά εγώ δεν έβγαλα άκρη για το τι πρέπει να γίνει... Για πες λίγο, τα pdf που αναφέρεις τα δημιούργησες εσύ από word/excel, τα κατέβασες από κάποιου ή στα έστειλαν; Αν τα δημιούργησες εσύ από π.χ το word και την επιλογή Αρχείο->Εξαγωγή σε pdf τότε θα έπρεπε να μπορείς να πάρεις με αντιγραφή το κείμενο. Παράδειγμα όπως το παρακάτω pdf από το οποίο μπορείς να πάρεις κείμενο. Θέμα.pdf Αν όμως είναι από σκαναρισμένο έγγραφο τότε πρέπει να μετατραπεί σε word όπως είπα κι εγώ και οι υπόλοιποι παραπάνω.
  5. ex-fat είναι συνήθως οι κάρτες μνήμης για κινητά και φωτογραφικές.
  6. Και έτσι θα γίνεται κάθε φορά και με οποία "μορφή" το κάνεις. Πρέπει να το περάσεις ocr για να πάρεις κείμενο σωστό. Έχει o line υπηρεσίες που το κάνουν μέχρι ένα σημεία αλλιώς abby finereader από μένα ή aobe pro, foxit pro κτλ.
  7. Ποιο τηλεόραση είναι; Έχει εφαρμογές αναπαραγωγής από δίκτυο ή κάποιο store να καταβάσεις κάποια; Οι ταινίες σε τι μέγεθος είναι; Το wifi ενδεχόμενο να είναι πρόβλημα. Μπορείς να συνδέσεις την tv με καλώδιο;
  8. Εγώ πάντως λιγουρεύομαι αυτό για under 300 -> https://www.skroutz.gr/s/49425367/Honor-Magic6-Lite-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Prasino.html
  9. Αυτό ακριβώς. Η lenovo δίνει για το συγκεκριμένο δύο options...
  10. Μωρέ, κι εγώ συμφωνά στο "αφού θέλει να αλλάξει", δεν είναι εκεί το θέμα. Για την μητέρα του όμως το θέλει η οποία δεν θα καταλάβει απολύτως τίποτα (φαντάζομαι) από την αλλαγή, εκτός αν είναι σε άλλο χρώμα. Εγώ προτείνω να μείνει όπως είναι, εκτός αν βαραίνουν τα πέντε 50άρικα στην τσέπη και πρέπει να φεύγουν, αλλά και σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούσα να σκεφτώ 10άδες άλλες επιλογές για να ξοδευτούν τα λεφτά αυτά, πέρα από κινητό.
  11. Και το ξύλο ποιος θα το φάει αν κάτι δεν πάει καλά και στο τέλος το Yoga πιάσει νιρβάνα; Πέρα από τα αστεία, αυτή η δουλειά θέλει καλό σταθμό εργασίας και να βρεις και τα τσιπάκια μνήμης που θέλεις και να είναι συμβατά με το yoga. Και πόσο περιμένεις να κοστίσει όλη αυτή η δουλειά; Δεν θα σχολιάσω το θέμα εγγύησης που άντε να σου δώσουν από μηδέν έως κανά τρίμηνο ή βαριά εξάμηνο (που δεν το πιστεύω) και θα είσαι συνέχεια με το άγχος μήπως σου μείνει στα χέρια.
  12. Και είναι υποδεέστερο του A52S 😕 Είναι λίγο καλύτερο στην μπαταρία και στην selfie κάμερα αλλά δεν νομίζω να αξίζει να αλλάξει ο φίλος τηλέφωνο για τόσο μικρές διαφορές.
  13. Αν είναι φρέσκια η εγκατάσταση μάλλον κάνει updates. Άστο να τελειώσει.
  14. Σούπερ! Αρκεί βέβαια να υπάρχει για την Ελλάδα....
  • Δημιουργία νέου...