Προς το περιεχόμενο

micos000

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    26.394
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Σχετικά με micos000

  • Ημερομηνία γέννησης 08/10/1968

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

38.752 προβολές προφίλ

micos000's Achievements

  1. Όπως και δίποτε, όμως μέχρι εδώ -> http://www.oldversion.com/windows/utorrent-2-2-1-2 Την έκδοση 3 και πάνω να μην πας και στην 2.2.1 να απενεργοποιήσεις την επιλογή για να ελέγχει για ενημερώσεις. BTW η 1.8.5 βγήκε το 2009 και η 2.2.1 το 2011 και είχε πάρα πολλές βελτιώσεις και διορθώσεις.
  2. Σχεδόν καμία τηλεόραση δεν υποστηρίζει έξτρα μορφοποίησης ή θέση στην οθόνη στους εξωτερικούς υπότιτλους. Τους διαβάζουν σαν text, είτε είναι srt είτε aas/ass. Μόνο αν σου δίνουν την επιλογή μέσα από το μενού τους. Αν όχι, θα πρέπει να ενσωματωσεις τους υπότιτλους στο βίντεο αλλά αυτό θα γίνει μόνο με re encoding.
  3. Παρόμοιο πρόβλημα -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/688567-νέασυζήτηση-για-τα-windows-10-part-ii/page/189/
  4. Φυσικό είναι. "Yes" (δηλαδή γράψε y και πάτα enter)
  5. Δεν προλαβαίνει ο δίσκος να αποθηκεύει τα δεδομένα. Δοκίμασε να ρυθμίσεις τα παρακάτω: 1. Cache = 1000MB (όχι παραπάνω, γίνεται ασταθές μετά) 2. Uncheck "Reduce memory use when not needed" 3. diskio.coalesce_write_size = 4194304 (στο Advanced) 4. Check "Disable Windows cache for disk writes" (αν δεν είναι ήδη check)
  6. micos000

    Μεταφορά Outlook 365 σε νέο Η/Υ

    Αυτό μάλλον θα σε καλύψει. https://www.stellarinfo.com/blog/transfer-outlook-data-to-new-computer/ Οι κωδικοί δεν μεταφέρονται, οπότε να φροντίσετε να τους έχετε κάπου.
  7. Ο έλεγχος αναφέρει ότι κάποιο attribute στο mft (master file table) είναι λανθασμένο. Βασικά έτρεξες το chkdsk χωρίς την παράμετρο /f και δεν επιδιορθώνει τα σφάλματα που θα βρει. Ξανατρέξε την εντολή: chkdsk c: /f αλλά το command prompt θα το ανοίξεις σαν διαχειριστής.
  8. Το καλύτερο δωρεάν είναι το Audacity. Αν σου φαίνεται too much και θέλεις κάτι πολύ απλό δες αυτό -> https://apps.microsoft.com/detail/9pckzd9x7ggw?hl=el-GR&gl=GR
  9. Εννοείτε και θα δεις και μεγάλη διαφορά στη χρήση. Πάρε κανέναν adata 240άρη π.χ. -> https://www.skroutz.gr/s/12835491/Adata-Ultimate-SU650-SSD-240GB-2-5-SATA-III-ASU650SS-240GT-R.html Κατέβασε από πριν τα 10άρια πατώντας στο "Άμεση λήψη εργαλείου" και μετά όταν κατεβάσεις το tool, τρέξτο και επέλεξε να κατεβάσεις το iso των 10 x64 greek. Μην ασχοληθείς με την απευθείας δημιουργία USB μέσα από το εργαλείο. Μετά κατέβασε το ventoy για windows, αποσυμπίεσε το, σύνδεσε πρώτα ένα susb που να είναι τουλάχιστον 8gb (άδειασε το πρώτα γιατί θα σου σβήσει τα πάντα η διαμόρφωση) και τρέξε το Ventoy2Disk. Πάτα Install και περίμενε λίγο. Όταν τελειώσει θα σου κάνει ένα partition με το όνομα ISO στο USB όπου θα μπορέσεις να αντιγράψεις μέσα το iso των 10. Μην το αποσυμπιέσεις, απλά αντέγραψε το όπως είναι. Όταν βάλεις τον ssd (δες στο spoiler παρακάτω) μπούταρε με το usb πάνω και κάνε μια καθαρή εγκατάσταση. Στην αρχή που θα σου ζητήσει γλώσσες και πληκτρολόγιο βάλε Ελληνικά και Ελληνικό πληκτρολόγιο και πρόσθεσε ένα ακόμα Αγγλικά Αμερικής με Αγγλικό ΗΠΑ πληκτρολόγιο. Μια συμβουλή. Μην το συνδέσεις στο ίντερνετ όταν στο ζητήσει κατά την εγκατάσταση γιατί μετά θα σε πρήξει να κάνεις λογαριασμό microsoft. Ολοκλήρωσε την εγκατάσταση και όταν σου ζητήσει σύνδεση στο ίντερνετ πάτα στα "Δεν διαθέτω σύνδεση" και μετά "Συνέχεια με περιορισμένη λειτουργία". Θα σου ζητήσει όνομα χρήστη όπου αν θέλεις να με ακούσεις μην γράψεις στα Ελληνικά το όνομα αλλά με Αγγλικούς χαρακτήρες. Μετά όρισε αν θέλεις κωδικό ή άστο κενό αν δεν θέλεις κωδικό. Προχώρα και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση. Κάνε ενημερώσεις και ότι συσκευή δεν σου βρει αυτόματα στήστο με τους drivers που έχεις. Μην αγχώνεσαι, εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε. Επίσης με την αλλαγή δίσκου θα έχεις και την ασφάλεια του αν δε πάει κάτι καλά, ξαναβάζεις τον παλιό δίσκο και έχεις το λάπτοπ όπως το είχες πριν.
  10. Αν έχεις κρατήσει τους drivers μην φοβάσαι. βγάλε όμως το panda πρώτα και δες πως θα πάει. Αυτό είναι άλλο και άλλο είναι να μην ανταποκρίνεται η taskbar, το οποίο όμως είναι και λίγο αρχαιολογία και ο επεξεργαστής είναι πολύ αργός. Ελπίζω να του έχεις βάλει ssd τουλάχιστον γιατί αν το έχεις ακόμα με μηχανικό δίσκο (που αυτό πιστεύω), κακώς το έχεις έτσι. Πάρε έναν ssd (μέχρι 25άρης είναι υπεραρκετός) να πάρει τα πάνω του το λαπτοπάκι και κάνε μια καθαρή εγκατάσταση. Θα κλάψεις όταν δεις πόση διαφορά θα έχει.
  11. Είδες μήπως πήρε πάλι το update; Από antivirus τι έχεις; Αυτό των windows ή έβαλες κάποιο άλλο (αν ναι, ποιο; ) Αυτό το clud τι είναι; Από το cloud εννοείς; Δεν είναι λογικό να σου κάνει πάλι το ίδιο πρόβλημα μετά από επαναφορά. Δώσε λίγο και τα στοιχεία του συστήματος. Είναι laptop ή desktop; Για το 1ο δώσε λινκ με τα χαρακτηριστικά ή πες μας το ακριβές μοντέλο. Για το 2ο γράψε cpu, gu, ram, hdd/ssd, μητρική (αν είναι εύκολο).
  12. Τώρα που έκανες επαναφορά σου εξαφανίζει πάλι την taskbar; Αν στο κάνει πάλι δεν είναι θέμα ενημέρωσης.
  13. Για αρχή, πες μας ποια είναι η τηλεόραση (μάρκα, μοντέλο). Επίσης, μόνο τα mkv υποστηρίζουν ενσωματωμένους υπότιτλους και όχι τα mp4 αρχεία. Στη συνέχεια, έχεις βεβαιωθεί ότι μαζί με το αρχείο βίντεο είναι και το srt και έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα και μόνο η κατάληξη αλλάζει; Στην εξερεύνηση αρχείων στο pc πάτα στο μενού προβολή και τσεκάρισε να εμφανίζονται οι καταλήξεις. Έλεγξε αν είναι όλα σωστά... 'Ανοιξε και το srt αρχείο με το σημειωματάριο και σιγουρέψου ότι είναι αποθηκευμένοι σε unicode encoding. Τέλος, έλεγξε αν η τηλεόραση σου υποστηρίζει όντως εξωτερικούς υπότιτλους. Για παράδειγμα, κάποιες τηλεοράσεις υποστηρίζουν μόνο ενσωματωμένους υπότιτλους σε mkv και όχι εξωτερικούς srt. Αυτό το λύνεις με το mkv toolnix όπου φορτώνεις το mp4 ή το mkv και προσθέτεις νέο stream με τους υπότιτλους.
  14. Θα σταθώ σε αυτό. Σε όσους πολιτικούς μηχανικούς, δικηγόρους και συμβολαιογράφους ξέρω (όχι μεγάλα γραφεία) κανένας δεν έχει ολοκληρωμένη μηχανοργάνωση στο γραφείο του.
  • Δημιουργία νέου...