Προς το περιεχόμενο

phanispal

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    39.825
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    2

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με phanispal

  • Ημερομηνία γέννησης 27/10/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

49.647 προβολές προφίλ

phanispal's Achievements

  1. phanispal

    Vectra B αυθεντικά πατάκια

    Κι εγώ από Κοκκινοπλίτη που είχα παραγγείλει του οδηγού ενώ φαίνεται σωστό, οι τρύπες για τα κουμπώματα δεν ταιριάζουν. Δεν ασχολήθηκα όμως, εξάλλου για κάποιο λόγο θεώρησα ότι συμπεριλαμβάνονταν και τα κουμπώματα στην τιμή αλλά δεν.
  2. Σας ευχαριστώ, βρήκα στο (site του) Praktiker που έχω κοντά μου αυτά: https://www.praktiker.gr/m/p/stirigma-stroggylis-solinas-f-18mm-xrome-2-temaxia-82803 Θα περάσω να δω αν τα έχουν, ελπίζω να κάνουν.
  3. Ποστάρω κι εδώ μπας και. Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω αυτή τη βάση στην οποία ακουμπάει άξονας στον οποίο κρεμάς ρούχα σε ντουλάπα;
  4. phanispal

    Ψάχνω για...

    Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω αυτή τη βάση στην οποία ακουμπάει άξονας στον οποίο κρεμάς ρούχα σε ντουλάπα;
  5. Ξεθάβω γιατί ρωτάει ένας γνωστός, πόσο χρεώνεται η κλήση από κινητό Cosmote προς κινητό στην Κύπρο.
  6. Κάπου υπάρχει νήμα για καρέκλες γραφείου. Υπερβολικό μπορεί να είναι για την τσέπη σου (όπως και για των περισσοτέρων), αλλά όταν δεις ότι οι καλές καρέκλες παίζουν στο τετραψήφιο (και όχι απαραίτητα κοντά στο χιλιάρικο) θα πάρεις μια ιδέα γιατί τα 100€ είναι σχεδόν τίποτα για κάτι πιο σοβαρό.
  7. Έχει κλείσει το μαγαζί εδώ και καιρό. Προκάτ βρίσκεις πλέον με καλή ποιότητα και όπως το θες, χωρίς τα γνωστά προβλήματα με τους μαστόρους που φτύνεις αίμα για να συνεννοηθείς μαζί τους κι εκείνοι μεταξύ τους.
  8. Βέβαια ατυχήματα δε γίνονται μόνο μεταξύ των δύο ρευμάτων. Γίνονται και ατυχήματα στο ίδιο ρεύμα, από κάποιον που δεν ξέρει τι σημαίνει η πινακίδα με τον αριθμό στη μέση και γύρω γύρω κόκκινος κύκλος, από άλλον που αλλάζει λωρίδες χωρίς χρήση φλας (θα πει κανείς, τι πιο σύνηθες) και από άλλους παράγοντες. Η φάση δεν είναι μπήκα στην ΕΟ με νησίδα, αυτό ήταν τη γλίτωσα.
  9. Τόσα χρόνια πληρώναμε για τη σκοτώστρα (αυτή ήταν μεγαλύτερη σκοτώστρα από τις επαρχιακές οδούς εν τω μεταξύ) με τη μία λωρίδα εκατέρωθεν και τα πλαστικά κολωνάκια. Αδυνατώ να κατανοήσω πού πήγαν όλα αυτά τα χρήματα τόσα χρόνια. Στη συντήρηση της σκοτώστρας; Στη δημιουργία της νέας ΕΟ; Τελικά γνωρίζει κάποιος πού ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πάνε τα χρήματα;
  10. Μπράβο, βρήκες τη σωστή απάντηση. Στα αμέσως επόμενα διόδια τι πληρώνεις; Στα μεθεπόμενα; Στα παραμεθεπόμενα;
  11. Μόνο και μόνο λόγω απουσίας νησίδας οι επαρχιακές οδοί είναι πιο επικίνδυνες, αλλά συμφωνώ ότι δεν είναι στο βαθμό που παρουσιάζεται εδώ και σε σχετικά νήματα.
  12. Εγώ θα ήθελα να μου πει κάποιος για τι ακριβώς πληρώνω τα διόδια αμέσως πριν τη γέφυρα, τη γέφυρα και τα διόδια αμέσως μετά τη γέφυρα. Δηλαδή κανείς δεν έχει αναρωτηθεί τι στο διάολο γίνεται; Αν αύριο ξεφυτρώσουν 1-2 σταθμοί ακόμα δε θα τρέχει κάστανο; Όλα στο βωμό της ασφάλειας; Να το φτάσουμε κάποια στιγμή 150€ το πήγαινε έλα Αθήνα - Γιάννενα μόνο για διόδια να γουστάρουμε;
  13. Άρτα - Αθήνα σήμερα με διόδια, 4:45 λεπτά επειδή πήγαινα με 90km/h. Η γυναίκα που γενικά με πρήζει όταν πηγαίνω με 130 και κάτι, σήμερα της φάνηκε ατελείωτο. Και σε μένα δηλαδή ατελείωτο φάνηκε, αλλά θεωρώ πως δεν είναι θέμα χρόνου, αλλά πρωτίστως ότι πας σταθερά (και αργά) σε ένα βαρετό τοπίο, και κατεβάζεις μόνο για να περάσεις με epass τα διόδια, κατά τ' άλλα πέμπτη σχέση στο κιβώτιο και σε παίρνει ο ύπνος. Καλή η εθνική, ασφάλεια πάνω απ' όλα, αλλά πολλή βαρεμάρα, άπειρη. Για να μη βαρεθείς, πρέπει να τρέχεις για να είσαι σε εγρήγορση (τον ίδιο δρόμο τον έχω κάνει σε 3 ώρες ακριβώς και δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο), ή να τσακώνεσαι με τη γυναίκα δίπλα :Ρ Αντιθέτως από χωριά σε καμία περίπτωση δε φαίνεται τόσο μεγάλο το ταξίδι.
  14. phanispal

    ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

    Το έχουμε συζητήσει ξανά πριν κανά χρόνο ή λιγότερο. Η αλήθεια είναι ότι δε συμβαίνει συχνά, αλλά δεν είναι απίθανο. Σε κάποιους κάνουν δώρο κάποια συσκευή και προτιμούν να κρατήσουν αυτή που έχουν και να πάρουν χρήματα για το δώρο. Ή μπορεί να αγόρασαν κάτι που δε χρειάζονται τελικά και να θέλουν κάτι υποδεέστερο συν κάποια διαφορά σε χρήματα. Ή το αντίθετο, να θέλουν κάτι ανώτερο και να ψάχνουν κάποιον που μπορεί να θέλει αυτό που έχουν ήδη και να πουλάει αυτό που θέλουν, συν κάποια διαφορά από μέρους τους. Δύσκολο να πετύχεις τέτοιες περιπτώσεις, όμως σίγουρα υπάρχουν τέτοιες αγγελίες κατά καιρούς. Δεν είπε πουθενά κανείς ότι γίνεται απαραίτητα ανταλλαγή συσκευών ίσης αξίας. Εξάλλου ποιος ορίζει ότι είναι ίσης αξίας;
  • Δημιουργία νέου...