Προς το περιεχόμενο

basilis_k6

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    6.220
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    8

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με basilis_k6

  • Ημερομηνία γέννησης 06/08/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

24.251 προβολές προφίλ

basilis_k6's Achievements

  1. basilis_k6

    Formula 1 2024

    η αραμκο παντως πιεζει για αλλαγες ακουω. θελει τιτλο https://www.sportskeeda.com/f1/news-aramco-reportedly-want-sign-max-verstappen-adrian-newey-dream-team-buying-lawrence-stroll-s-aston-martin-team
  2. basilis_k6

    Formula 1 2024

    αν παει ο νιουι φερραρι και παρει κουπα ξεφτυλιζει ταυτοχρονα 2 οδηγους. αυτον που θα το σηκωσει με την φερραρι (ειδικα αν ειναι ο χαμ) και τον βερ. θα ειναι σαν να λεει οπου παω κερδαω, ο οδηγος απλα το κάνει βολτες στην πιστα.
  3. Μπηκε στην κατηγορία "πλανητης" γιατι σοκαραμε ολο τον πλανητη με το τεχνολογικό αλμα μας;
  4. οι 18650 ειναι 4,2v και στα 3,4 ειναι αδειες. εχουν ζουμι πρακτικα μεχρι τα 3,7v μετα ειναι αψυχες. λογικα θα δουλευει βεβαια αλλα δεν ειναι πιο ευκολο να πάρεις ενα έτοιμο 6βολτο πακ?
  5. πριν αρκετα χρονια στην κορινθο παιζαν στο 800-900ευρω αλλα πολυ κοντα στο νερο. 50μ μαξ δλδ υποθετω τωρα θα ειναι 4ψηφιο για ενα μηνα σε νορμαλ σπιτι πανω στο νερο. για αποσταση 200-300 μετρα λογικα κανα 500-600?
  6. basilis_k6

    Πρώτη μηχανή

    αυτο θεωρω θα γινει best seller ελλαδα. παε για τρελλες πωλησεις
  7. basilis_k6

    Πρώτη μηχανή

    300 μετοχειρο, αν σου αρεσει θα το πουλησεις για μεγαλυτερο σε ενα χρονο. δεν αξιζει καινουργιο
  8. ειναι λιγο περιεργο παντως να ξέρεις οτι σε μερικα χρονια θα γνωριζει καποιος που εισαι, τι λες, τι κανεις. δεν νομιζω οτι μπορεις να το σταματησεις, απλα θα το δεχτεις. θυμηθηκα αυτο. https://www.protothema.gr/world/article/1460431/xino-vgike-se-20hrono-asteio-oti-anikei-stous-taliban-en-ora-ptisis-to-uperogo-poso-pou-ehei-klithei-na-plirosei/ δεν ηξερα καν οτι συμβαινει κατι τετοιο σημερα.
  9. basilis_k6

    Formula 1 2024

    Τα ειδα στο γρηγορο. Οκ ειχε μαχες για best of the rest ενω ο μαξ γυρναγε εναμιση δεύτερο κάτω... Ο αλονσο δεν φαίνεται να μπορει να κανει κατι παραπανω με την ΑΜ και οριακα αντέχουν τα καψερα 10 γυρους αγωνα πριν κατάρευσει το γυρολογιο τους. Στη φερραρι πλεον παμε σε μαχες σωμα με σωμα. Ετσι οπως εγινε εχουν και οι δυο αναγκαστει να παιξουν σκληρα. Ο λεκ πρέπει να τερματισει πάνω απο τον σαινθ παση θυσια γιατι ηδη παει για δευτερος οδηγος της ομαδας με την ελευση του χαμ, ειναι ξεφτιλα να σε περασει και αυτος που φεύγει απο την ομαδα. Οι μκλ ειναι δυνατες αλλα και εδω φαίνεται πως η φερραρι εχει αυτο το κατι παραπανω. Ο περες αυριο πρεπει να κλειδωσει την δευτερη θεση. Αλλος ενας που παίζει το κεφαλι του. Πιο πισω το δραμα το ιδιο. Λοχιας καταστρεφει αμαξια, αλπιν τρεχουν με f2, ο ρικ σε ρυθμούς ταριφα κτλ. Ουτε καν μεταξυ τους δεν εχουν σοβαρες μαχες οι πισω. Λες και κολλανε ενσημα.
  10. basilis_k6

    BYD ηλεκτρικά οχήματα

    τουλάχιστον η τεσλα βαζει μια
  11. basilis_k6

    BYD ηλεκτρικά οχήματα

    ισως με χαλανε οι οθονες που γενικα δεν μου αρεσουν αλλα εδω και το υπολοιπο εσωτερικο ειναι αθλιο. πολύ ακριβο αμαξι για να ειναι τοσο κακο μεσα. βεβαια γουστα ειναι αυτα.
  12. basilis_k6

    Κάθισμα συνοδηγού SMART

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 04:32 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε άψογη κατασταση, πεντακάθαρο, με σιδηρόδρομο. Έχει ελάχιστη χρηση σε αυτοκίνητο. Οι πλαστικες βασεις κατω ειναι λογο της χρησης του σε sim rig και θα αφαιρεθουν. Νεα και τελική τιμη Μονο Αθήνα

    50 €

  13. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 04:32 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Έιναι τελείως αχρησιμοποίητος. Πρακτικά σαν καινουργιος. Made in UK Μονο Αθήνα Νεα και τελική τιμή.

    130 €

  14. στην ελλαδα μπορει να και να το εκανες, στην αμερικη ουτε καν. απλα θα το παρουν χωρις μα και μου.
  • Δημιουργία νέου...