Προς το περιεχόμενο

vanzelvoul

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    194
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με vanzelvoul

  • Ημερομηνία γέννησης 05/02/1984

vanzelvoul's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδια, ψάχνω αξιόπιστο, σχετικά φθηνό εμπορικό πρόγραμμα για χρήση σε εταιρεία εμπορίας και εισαγωγής ιατρικών ειδών. Ειδικά θα ήθελα ελτύπωση τιμολογίων και λοιπών φορολογικών εγγράφων σε λειζερ εκτυπωτή και διαχείρηση των πωλητών μου με ποσοστά κλπ
  2. vanzelvoul

    Η Apple μηνύει την HTC

    Το HD2 φοραει 1000 αρη επεξεργαστη...... αυτο και τιποτα αλλο σου λεω. Ειναι σφαιρα ακομα και με WM 6.5. Εαν δεν το εχεις δε θα το καταλαβεις. Το εχω και στο λεω με το χερι στη καρδια, και τρισδιαστατα γραφικα χειριζεται σφαιρατα και 50 προγραμματα μαζι να ανοιξεις παλι τα καταφερνει. Και 480 χ 800 βιντεο παιζει αψογα. Και ολα αυτα με πολυ καλυτερη αυτονομια απο το iphone. Ναι το iphone για τον απλο χρηστη ειναι κορυφη. Τελεια και παυλα και δε χωραει αμφιβολια επ αυτου. Στο θεμα μας τωρα. Ναι η apple παταει πανω στο νομο και καλα κανει. Νομικα δεν εχεις να της προσαψεις τιποτα. Αλλα ηθικα πολλα......
  3. vanzelvoul

    Η Apple μηνύει την HTC

    Και που να δουλεψεις το HD2, ή το nexus, ή το diamond2, ή το Touch Pro2. Η εποχη που τα smartphones της htc ηταν μαπα εχουν περασει ανεπιστρεπτη. Βγαζει κορυφαιες συσκευες πλεον και εχει ανοδικη πορεια στο χωρο. Εξου και η μηνυσουλα.
  4. vanzelvoul

    Η Apple μηνύει την HTC

    Απο ποτε εχεις να δουλεψεις κινητο της HTC? Το HTC HD2 το εχεις υποψιν σου? Που εχει αντιγραψει η HTC την apple? Η οθονη ξεκλειδωματος πχ των wm 6.5 ειναι ιδια για ΟΛΑ τα τηλεφωνα που τρεχουν wm6.5! Τα τελευταια 2 χρονια η HTC εχει περασει σε αλλο επιπεδο. Ειναι η ανερχομενη δυναμη στο χωρο της κατασκευης smartphones. Και για οσους δεν γνωριζουν εχει απο πισω της μια τεραστια κοινοτητα τους XDA-developers. Δε σε διαλεγει τυχαια η google. Οπως και δε σε μηνυει τυχαια η apple. Και ξαναρωταω γιατι δε μηνυσε και την palm, ή την RIM?
  5. vanzelvoul

    Η Apple μηνύει την HTC

    Πρακτικες τετοιου τυπου μονο κακο θα κανουν στη ιδια την εταιρεια μακροπροθεσμα. Διαβαστε τι πατεντες παραβιαζονται και θα γελατε μαζι με τον υπολοιπο πλανητη.... http://www.engadget.com/2010/03/02/apple-sues-htc-for-infringing-20-iphone-patents/ Για ριχτε μια ματια, γιατι ωραιες οι γενικολογιες αλλα εδω μιλαμε για πατεντα ξεκλειδωματος της συσκευης σερνοντας το δαχτυλο στην οθονη και χρησιμοποιοντας gestures. Αστεια πραγματα, απλα Αληθεια γιατι δε κινηθηκε κατα της palm? κατα της Acer? και αλλων κατασκευαστριων οπως η motorola? Θα σας πω εγω γιατι και ας βρεθει ενας να μου πει οχι. Η HTC κατασκευασε τι Nexus one για λογαριασμο της google. Εμμεσα λοιπον χτυπαει και τη google. Το παιχνιδακι ειναι βρωμικο και δεν ειναι η μονη που παιζει ετσι βεβαια. Απλα την επομενη φορα που θα δειτε τις ωραιες και κολακευτικες διαφημισουλες της Apple για το ποσο cool και γαμαο μαο εταιρεια ειναι, σκεφτειτε τι παιζει απο πισω. Προς θεου αγοραστε βεβαια κανα Mac αν θελετε να κανετε σωστα τη δουλεια σας. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Εγω παντως δε θα παρω. Τη κανω και με το Λινουξακι μου.... χωρις πατεντες....
  6. Μαμαει. Εδω βλεπουμε τις δυνατοτητες του ανοιχτου λειτουργικου και ποσο μπροστα θα ειναι σε λιγο καιρο το Android
  7. Παιδια εχω Ubuntu 9.04 με Gnome και ψηνομαι να περασω απο πανω το KDE 4 το τελευταιο να το δοκιμασω αλλα εχω 2 ερωτησουλες. 1. τι εντολη δινω στο terminal 2. εαν θελησω να το κανω uninstall με autoremove θα αφαιρεθει τελειως η θα εχω προβληματα???
  8. vanzelvoul

    Our Linux Desktop Screenshots

    Να και το δικο μου, φρεσκο φρεσκο 2 ημερών!!
  9. Και εγω για το pre το σκεφτομαι. Αλλα το καινουριο iphone και μονο απο εφαρμογες και παπαροβλακειουλες να σπαταλας το χρονο σου δεν χτυπιεται. Κακα τα ψεματα και το HTC Touch HD για δουλεια δεν το χρησιμοποιησα. Ελπιζω οταν ερθει Ελλαδσ το pre να εχει αρκετες εφαρμογες.
  10. Τελικα η μεγαλυτερη μαγκια σε θεμα μαρκετινγκ που εκανε η apple ειναι που ενενταξε το iphone στη κατηγορια: Love to hate and hate to love gadget! Ολοι ασχολουνται με αυτο ανεξαρτητα εαν το γουσταρουν η το απεχθανονται. Και καλυτερη διαφημηση απο αυτη δεν υπαρχει!!!
  11. Τα παραδειγματα ειναι απειρα. Sega, Sony, Nintendo μιλαω για εποχες Saturn και playstation 1. Τεχνολογικα ιδια αλλα η σονυ επαιξε φοβερη μπαλα σε θεματα τιτλων.
  12. Μη τα απολοποιούμε τοσο τα πραγματα. Το iphone προσφερει πράγματα κυριως για τον μεσω αμερικανο,που η συνδεση του κινητης τηλ του προσφερει φτηνο mobile internet, που κανενα κινητο δεν προσφερει με τοση ευκολια και ομορφια. Και αυτα σας τα λεει ανθρωπος που εχει HTC Touch HD με Windows mobile. Το μονο κινητο που θα μπορεσει να χτυπησει το iphone σε επιπεδο cloud computing και υβριδικη χρηση τηλεφώνου και ιντερνετικου εργαλειου αλλα και απο θεμα εφαρμογων ειναι το palm pre αλλα και τα android κινητα. Ας μη ξεχναμε πως πλεον το κασερι κοινως το ζουμι εχει φυγει απο την πωληση συσκευων μονο και εχει περασει στις προσφερομενς εφαρμογες. Με 50000 εφαρμογες ετοιμες για αγορα, εστω και εαν το 75% λενε καποιοι οτι ειναι σκουπιδια, το iphone δεν εχει ανταγωνιστη ακομα. Αντε να δουμε η Palm και η Google τι θα προσφερουν αργοτερα γιατι εαν αργησουν και πολυ θα το χασουν το παιχνιδι. Και ΝΑΙ το μαερκετινγκ της apple δ ε ν παιζεται. Αλλα τουλαχιστον πλασαρει μια συσκευη που ειναι παραπανω απο τιμια. Ανοιξε το δρομο και οι αλλοι ακολουθουν.
  13. vanzelvoul

    Warhammer Online: Age of Reckoning

    Ε θα περιμενω τοτε!! Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!
  14. vanzelvoul

    Warhammer Online: Age of Reckoning

    Ε θα περιμενω τοτε!! Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!
  15. vanzelvoul

    Warhammer Online: Age of Reckoning

    Παιδια εγω θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος θα μπορουσσε να μου στειλει invite για το 7 day trial! Θα ηθελα να το δοκιμασω το παιχνιδι παρα πολυ! Ευχαριστώ
  • Δημιουργία νέου...