Προς το περιεχόμενο

foxstam

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    20
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με foxstam

  • Ημερομηνία γέννησης 13/11/1967

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

foxstam's Achievements

  1. foxstam

    Έμπορος αυτοκινήτων.

    Eίχα κάνει το ίδιο πριν από χρόνια, και πλήρωσα κοντά 1.000€ σε τέλη κυκλοφορίας (δυόμιση χρόνια) για ανταλλαγές υπεύθυνων δηλώσεων και μια μεταβίβαση που δεν έκανε ποτέ. Πάλι καλά που δεν σκότωσε και κανέναν. Τα λάθη πληρώνονται. Διάβαζα σχετικά πρόσφατα στις ειδήσεις για μαντρά που του έδωσε κάποιος το παλαιό του αυτοκίνητο για προκαταβολή για ένα καινούργιο, πούλησε ο μαντράς το παλαιό αυτοκίνητο του πελάτη του σε τρίτο και πήρε τα λεφτά και δεν του έφερε ποτέ το αυτοκίνητο που του είχε παραγγείλει.
  2. Παρήγγειλα μέσω εξειδικευμένου τεχνικού που μου σύστησε η εταιρία. Θεώρησε ότι μπορεί να είναι μόνο η έξω και έτσι κι αλλιώς δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα αν τελικά δεν ήταν μόνο αυτή.
  3. Καλησπέρα. Να πω κι εγώ την ιστορία μου να μου πείτε την γνώμη σας. Έχω στο εξοχικο inventor passion pro (2016) 9.000btu. Δουλεύει ελάχιστες ημέρες το χρόνο σε πολύ μεγάλες ζέστες για λίγες ημέρες. Είναι εκτός παροχής ρεύματος από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον επόμενο Μάιο από τότε που τοποθετήθηκε και ανάβει ελάχιστες ώρες σε ελάχιστες ημέρες. Φέτος μόλις ήρθαμε τον Ιούλιο μου έβγαλε μήνυμα Ε1. Άναβε η εσωτερική μονάδα και μετά από πέντε με δέκα λεπτά έβγαζε το Ε1 και έσβηνε. Μίλησα με την αντιπροσωπεία και μου είπε ότι είναι αδυναμία επικοινωνίας της εσωτερικής μονάδας με την εξωτερική. Να βγάλω το ρεύμα για 15 λέπτα να κάνει reset και 90% θα επανέλθει. Βεβαίως δεν επανήλθε για αυτό και σας γράφω. Η εγγύηση των 10 ετών ξεκίνησε από το 2017 οπότε δεν ισχύει για εμένα. Μίλησα με το σερβις και μου είπαν 100 και κάτι για την πλακέτα την εξωτερική, 100 και κάτι για την πλακέτα την εσωτερική πλέον της εργασίας. Περίπου 300€. Σημειωτέον ότι σκέφτηκα να πάρω καινούργιο (αν και αυτό είναι και δείχνει καινούργιο) αλλά λέω ας αλλάξουμε πρώτα την εξωτερικη πλακέτα όπως και έγινε και τελικά δεν λύθηκε το πρόβλημα. Είπα μέσα μου ότι αφού μπήκαμε στο χορό ας χορέψουμε και παρήγγειλα και την εσωτερική πλακέτα. Θέλω να πιστεύω ότι θα λυθεί το πρόβλημα. Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου? Θα το φτιάχνατε ή θα παίρνατε καινούργιο?
  4. Ένα αρκετά κατατοπιστικό άρθρο από την Lifo σήμερα για την έλευση του πρώτου NFT δίσκου στην Ελλάδα. https://www.lifo.gr/culture/music/grand-hustle-proto-nft-moysiko-almpoym-poy-kykloforei-stin-ellada
  5. To drm κατά την γνώμη μου, είναι η γενική αρχή προστασίας και εξασφάλισης δικαιωμάτων την οποία ενσωματώνουν στα μέσα με σκοπό την αποφυγή πειρατείας. Την οποία όμως μπορούν και σε μεγάλο βαθμό παρακάμπτουν οι επιτήδειοι. Το blockchain χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία των κρυπτονομισμάτων που προς το παρόν δεν έχουν αποκρυπτογραφήσει. Έτσι με πρώτη την Samsung και το NFT θα αρχίσει το blockchain να μπαινει στην καθημερινότητα. https://medium.com/@themarvindiaz/the-drm-blockchain-dilemma-f2d1672ba26a
  6. Σε λίγο καιρό (ή λίγο περισσότερο...) όλα τα μέσα που κρύβουν copyright (μουσική, ταινίες, βιβλία κλπ) θα διακινούνται σε συνδυασμό με το blockchain. Έτσι μόνο αν έχεις την εξουσιοδότηση, θα μπορείς να το δεις - ακούσεις - διαβάσεις!
  7. Δεν υπογράφεις. Μια υπογραφή έβαλα πριν 20 χρόνια, βάλαν αυτοί άλλες 50 στο όνομα μου, και πέρασα 8 χρόνια στα δικαστήρια να αποδείξω ότι δεν ήμουν ελέφαντας. Εγώ κι άλλοι 10 ομοιοπαθείς υπάλληλοι που μας παρουσίασαν για αφεντικά κι εξαφανίστηκαν αφήνοντας τα πάντα απλήρωτα... Και φυσικά αν υπογράψεις, αποδεικνύεται στα δικαστήρια το παράλογο των απαιτήσεων τους ως καταχρηστικό αλλά γιατί να τρέχεις και να υποστείς όλη αυτή την ταλαιπωρία? Φιλικά και προς όλους, πρώτα είμαστε επιφυλακτικοί και μετά δίνουμε εμπιστοσύνη και όχι το αντίθετο.
  8. θα σου πρότεινα να ανεβάσεις λίγο το budget και να πας σε εκτυπωτές με δοχεία μελανιών που τα γεμίζεις μόνος σου οπως ο Epson L3050. Απίστευτη οικονομία. Τον έχω στο γραφείο ενάμιση χρόνο και δουλεύει απροβλημάτιστα. Τρελή οικονομία συγκριτικά με τους Canon στα μελάνια.
  9. Ένα πράγμα που μάλον δεν γράφτηκε είναι ότι η επιτροπή της κλήρωσης είναι άνθρωποι από το Υπουργείο Πολιτισμού, το Δημόσιας Τάξης και από τον ΟΠΑΠ. Πρόεδρος πάντα από Υπουργείο. Επίσης για το αν είναι LIVΕ η κλήρωση προσέξτε ότι αναφέρει την ώρα με ακρίβεια δευτερολέπτων. Τέλος για τα τζακποτ την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν 2 νικητές μετά από πολλαπλά τζακπότ και δεν είχαμε ούτα Πάσχα ούτε Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά. Θεωρίες συνωμοσίας θα υπάρχουν παντού και πάντα. Το θέμα είναι ότι στοιχεία δεν υπάρχουν για να τις αποδείξουν.
  10. Να συμπληρώσω τα εξής: Όταν ερχόντουσαν μεσίτες να το δείξουν το διαμέρισμα - γραφείο, στο δωμάτιο που είχα για γραφείο και εκείνη την ώρα ήμουν και μίλαγα στο τηλέφωνο ή έγραφα στον υπολογιστή μου δεν έμπαινε κανείς. Το πολύ πολύ να κοιτάγαν από το μπαλκόνι προς το δωμάτιο μέσα από την κλεισμένη τζαμαρία. Επίσης όταν υπογράψαμε την λήξη της μίσθωσης μας έδωσε και ακόμα δύο μήνες μέχρι να βρούμε αλλού να μετακομίσουμε. Όπως εγραψα και πριν είναι όλα θέμα συνεννόησης. Τα 8 ενοίκια δεν ήταν υποχρεωμένος να τα δώσει ούτε του τα ζήτησα. Μόνος του τα πρότεινε.
  11. 2 - 3 την εβδομάδα για κανα μήνα!
  12. Στο γραφείο που νοικιάζω για 13 χρόνια και είμαι εκτός συμβολαίου (έχει λήξει) τα τελευταία τέσσερα, μου ζήτησε ο ιδιοκτήτης ποια ώρα την ημέρα μπορεί να φέρνει αγοραστές. Συμφωνήσαμε 1 ώρα κάθε μεσημέρι και όταν το πούλησε μου χάρισε 8 νοίκια στο χέρι!!! Είναι όλα θέμα σχέσεων και συνεννόησης.
  13. καλημέρα, Sorry για την καθυστερημένη απάντηση αλλά έλλειπα. Την πήρα από iSystem στον Χολαργό. https://store.i-system.gr/?gclid=EAIaIQobChMI6q3mqL6y3QIV0-d3Ch2BEwKqEAAYASAAEgLN2fD_BwE
  14. Καλησπέρα, θα σου πρότεινα να αγοράσεις αυθεντική. Πλήρωσα για Mac Air i7 γύρω στα 80€ για αγορά μπαταρίας από την Ελλαδα και το μηχάνημα σερνόταν για μήνες σε βαθμό μη λειτουργικότητας. Εκανα όλα τα Reset και ακολούθησα όλες τις οδηγίες όχι μόνο του iFixit αλλά τίποτα. Με το που την αντικατέστησα με καινουργια original (200€) το μηχάνημα πέταγε.
  15. Για όποιον ενδιαφέρεται είχα δύο mi band πρωτης γενιάς, το ένα το έχασα καθώς έφυγε απο το λουράκι το δεύτερο το χάρισα. Έχω Jawbone 2 το οποίο στα καλά καθούμενα χάλασε το κουμπί του και έγινε άχρηστο και πήρα jawbone 3 το οποίο στην εβδομάδα πάνω σταματησε να φορτίζει και μου στείλαν άλλο. Πήρα mi band 1s με μετρητή παλμών και το χρησιμοποιώ κάθε μέρα και σε χιλιόμετρα περπατήματος λόγω σκυλιών, και παρατηρω τον ύπνο, που και που μετραω και κανενα παλμό και έχω να πω δύο πράγματα, 1ον ξεχνάς τι σημαίνει φόρτιση καθε 3 με 4 εβδομάδες. 2ον δεν μετράει γενικώς και στον αέρα. Η αλήθεια ειναι ότι δεν ξερω την ακρίβεια του αλλά αν παρατηρήσεις τα βηματα σου και την μετρηση του σε γενικές γραμμες δεν μετραει στον αερα. Με εχει βολεψει πολύ, ξεκλειδωνει κινητό, χτυπαει δόνηση για ξυπνητηρι κλπ. H τιμή του σε συνδιασμό με τα υπολοιπα , ειδικά με την διαρκεια της μπαταρίας το κανουν αξιόλογη αγορά.
  • Δημιουργία νέου...