Προς το περιεχόμενο

bloodlessz

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    412
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με bloodlessz

  • Ημερομηνία γέννησης 23/03/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.812 προβολές προφίλ

bloodlessz's Achievements

  1. bloodlessz

    millennium rta

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/04/2024 07:09 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    millennium rta 9th batch σε άριστη κατάσταση με extra flatiron top cap

    90 €

  2. δεν χρειάζεσαι 2η ίδια. δες παρακάτω
  3. Καλημέρα, Μου ήρθε και μένα από eurosupplies αλλά για ακύρωση παραγγελίας λόγω λάθους
  4. @ipal, μετά τις 23:00 περίπου, το ίδιο και για το Παγκράτι. Μάλλον έκλεισαν οι κουζίνες; δεν ξέρω.... Η χθεσινή μου εμπειρία, προετοιμάστηκα για σουσάκι, μέχρι που έφαγα άκυρο απ το ραντάρ Μετά παράγγειλα burgerακι όπου περίμενα μία ώρα να έρθει. Μετά από επικοινωνία μου με το τσατ, μ ενημέρωσαν πως έγινε κάποιο μπέρδεμα και θα πάει τότε ο ντελιβεράς να παραλάβει. Τελικά ήρθε 20 λεπτά μετά την επικοινωνία μου. Μου δωσαν και 10ρικάκι για συγγνώμη. Απ ότι φαίνεται θέλουν δουλειά ακόμη όπως κάθετι νέο.
  5. Όχι, δεν έχει σημασία αν σταμάτησε. Εννοεί να μην έχει ημ/νια παραγωγής σαν υλικό πριν 3-5 χρόνια γιατί το υλικό του κράνους χάνει την απορροφητικότητα από χτυπήματα κτλ, οπότε και το καθιστά άχρηστο.
  6. Thanks TS. Τσίμπησα την 49" @maxdore217, μπορείς να μου πεις ποια είδες στην ΜΜ με ίδια τιμή γιατί εγώ δεν βρίσκω; Σε περίπτωση που είναι καλύτερη, να ακυρώσω την παραγγελία του public.
  7. Καλησπέρα, Ψάχνω πλακέτα για τον Hitachi 5K500.B-320, HTS545032B9A300 Ευχαριστώ.
  8. Μιας και μιλάμε για αλκοόλ, μόλις πήρα από Σκλαβενίτη στο Παγκράτι, Βεργίνα Weiss και Red, 1+1 δώρο. 1,46 ευρώ η Weiss και 1,54 ευρώ η Red.
  9. Καλησπέρα παιδιά. Δεν γνωρίζω μέχρι πότε θα είναι: Μεγάλο bazaar στο notosoutlet στην Κηφισιά! Αγαπητοί φίλοι/ συνεργάτες Σας προσκαλούμε στο Final Summer Bazaar που θα πραγματοποιηθεί στο notosoutlet στην κάτω Κηφισιά, Μενεξέδων 6. Από αύριο, 01/09/2015, θα έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από το μοναδικό Bazaar ένδυσης, υπόδησης & αξεσουάρ!
  10. Καλησπέρα παιδιά, Ενδιαφέρομαι για αντικατάσταση του ZTE H108NS που δίνει ο ΟΤΕ αλλά για isdn σύνδεση. Budget γύρω στα 30 ευρώ. Αυτό που μ ενδιαφέρει περισσότερο είναι να είναι σταθερό (χωρίς συχνές αποσυνδέσεις) και το wifi του να είναι ικανοποιητικό. Ευχαριστώ.
  11. Για όποιον ενδιαφέρεται... Ισχύει σίγουρα μέχρι την Τετάρτη 29/7/2015 αλλά ίσως πάρει και παράταση
  12. Μια χαρά. Θα λλάξω μόνο τη μνήμη. Θα βάλω αυτή που είναι άμεσα διαθέσιμη. Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά.
  13. ΚΑλημέρα παιδιά, Τελικά μπορούμε ν ανέβουμε ένα 50ρικο. Να πάμε στα 250 ευρώ δηλαδή. Απλά, αν είναι δυνατόν σ αυτό το ποσό να έχει και DVD RW. Ευχαριστώ.
  14. Θα ρωτήσω αν γίνεται να ανέβει 50 ευρώ. Όντως, τώρα που το βλέπω είναι λίγα για να κάνεις κάτι φθηνό και αξιοπρεπές. Απ ότι βλέπω δεν έχετε βάλει DVD rec. Θα προτιμούσα να είχε. Ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα βοήθεια. Επανέρχομαι αργότερα με το τελικό budget
  15. Καλημέρα παιδιά. Θέλω να πάρω ένα pc για μία γνωστή μου. Μπορείτε να μου πείτε προτάσεις; Παρακάτω είναι ο οδηγός συμπληρωμένος. Ποσό που διαθέτουμε : 200 ευρώ Χρήση υπολογιστή : Βασική. Office, youtube και κανένα παιχνιδάκι στο freev Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? όχι, υπάρχει μία 19" turbox Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αθήνα. Θα προτιμούσα plaisio, public, e-shop Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα προτιμούσα από ένα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Μπορώ να το στήσω μόνος μου Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . όχι (υπάρχουν ήδη τα windows 7 x64) Ευχαριστώ προκαταβολικά
  • Δημιουργία νέου...