Προς το περιεχόμενο

load

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    146
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με load

  • Ημερομηνία γέννησης 07/12/1990

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

load's Achievements

  1. Όταν μιλανε για νανομετρα εννοουν μεγεθος node ή αλλα μαρκετινγκ τρικς. Δεν εχουν καταφερει να φτιαξουν τρανζιστορς τοσο μικρα γιατι παιζουν quantum tunneling effects etc.
  2. Δεν ειναι δημοσιευση για commercial camera να τραβαμε βιντεο εξω. Ειναι απλα ενας νεος τροπος επεξεργασιας των οπτικων σηματων που απορροφωνται σε διαφορετικες χρονικες στιγμες. Και ολο αυτο εγινε με κλασικα οπτικα απο thorlabs και τον αλγοριθμο που ανεπτυξαν. Οταν περασει απο το πειραματικο σταδιο σε εμπορευσιμο προιον για εργαστηρια και ερευνα, μετα ισως γινει κ ενα προιον με παραπανω pixels και αναλυση για καθημερινη χρηση..
  3. Καλα η IBM δεν ανακοινωσε πριν μηνες 1000 qubits με μικρο ποσοστο λαθους? αυτοι χαιρονται ακομα για μερικες δεκαδες χωρις σφαλμα? χωρις κιλος-μεγκας-γκιγκας qubits δεν πανε πουθενα..
  4. load

    Keychron K4 mechanical keyboard

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/03/2024 07:08 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται Keychron K4 (RGB Backlight Aluminum Frame / Gateron G Pro Mechanical Hot-Swappable switches / Red) μηχανικό πληκτρολόγιο. https://keychron.de/products/keychron-k4-wireless-mechanical-keyboard-version-2?variant=40862277828745 Λειτουργεί είτε ασύρματα είτε ενσύρματα και μπορεί να συνδεθει ταυτόχρονα με έως 3 συσκευές (Windows, MacOS, Android ,iOS etc.). Περιλαμβάνει επιπλέον πλήκτρα MacOS για καλύτερη εμπειρία με apple συσκευές. Είναι με μεταλλικο σασί, πολυ στιβαρό και πολύ ποιοτικό. Έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα και είναι σε άριστη κατάσταση.

    90 €

  5. Το θεμα σου λογικα ειναι ποσο φορητο τον θες..γτ το air θα ειναι αισθητα πιο air.. Εγω που ειχα παρει το M1 + 8gb ram στα 1000dollars και τωρα για το αντιστοιχο με Μ3 θες 1299+ ? τι κακο το βρηκε?
  6. << η Apple έχει καταλήξει σε δικό της σύστημα αξιολόγησης του επιπέδου ασφαλείας των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων και το iMessage απολαμβάνει πλέον μόνο του την κορυφή >> ok... sounds right... Γιατι δεν παει κατευθειαν σε κβαντικη κρυπρογραφιση και να τελειωνει...
  7. Τώρα δηλαδή μια τόσο τυχάρπαστη 'έρευνα' από ένα τυχάρπαστο πανεπιστήμιο είναι είδηση σε τεχνολογικό φόρουμ...τουλάχιστον αυτήν τη φορά έβαλε την πηγή...
  8. Εγω δεν καταλαβα ακριβως πως θα το κανει αυτο...οκ να βλεπει οτι υπαρχουν τα στοιχεια μου σε διαφορα sites, αλλα πως θα επεμβαινει σε αλλουνου site και να του σβηνει δεδομενα?
  9. Σαν τρανζιστορ υπαρχουν και σε μονο ενα ατομο (πχ ενα ατομο silicon νομιζω ειναι 0,2nm περιπου) αλλα το θεμα ειναι οταν τα βαζεις κοντα. δε μπορεις να χωσεις δις τετοια τρανζιστορς σε ενα τοσο μικρο χωρο. Τωρα για το τι τρανζιστορς χρησιμοποιουν δεν γνωριζω ακριβως, αλλα εχει να κανει με την αρχιτεκτονικη του τρανζιστορ (πχ FinFET, RibbonFET) και πως θα τα κανουν stack. Τα gates τους παντως δεν πρεπει να ειναι κατω απο 10nm.
  10. δεν ειναι τα τρανζιστορς 18 και 20 angstroms, στα nodes αναφερονται. Εχει γινει απλα 'πιασαρικη΄ η ονομασια και τα ονομαζουν ετσι. Αν ηταν ετσι ευκολο να πεσουν στο νανομετρο κ παρακατω...δες quantum tunneling etc.
  11. Νομιζω το θεμα ειναι απλα να μην καλυπτει κανεις την καμερα του, εβερ εντ εβερ εντ εβερ...αλλιως και το fingerprint δουλευει αψογα ως τωρα.
  12. Επειδη δεν εχω παρακολουθησει τελευταια, αυτο ειναι actual 3nm gate transistor? ή παιζουν με τα μεγεθη των components για λογους marketing? αν ειναι οντως 3nm finfet , πως αντιμετωπιζουν το quantum tunneling?
  13. Θα θελεις και τη συσκευη και το app? ή ενα απτα 2? Επισης τι ταχυτητες ιντερνετ θα απαιτουνται για να παιξεις ετσι σε full HD-4k?
  14. Τι διαφορά έχει πρακτικά από μια 4k smart tv (40-50-60'') που είναι και φθηνότερη? απόσο ξέρω ήδη μπορείς να κοτσάρεις webcam, keyboard, mouse και έχει και όλες τις streaming εφαρμογές. το μικρόφωνο για να μιλάς στην Bixby?
  • Δημιουργία νέου...