Προς το περιεχόμενο

Tablet

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.478
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Tablet

  • Ημερομηνία γέννησης 25/03/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.480 προβολές προφίλ

Tablet's Achievements

  1. τωρα εδω εχουμε θέμα γιατι και δεν της έδωσες να καταλάβει την ποιότητα ουτε την έπεισες για το μέγεθος. Αδελφε μου παμε για 2-0 σε αυτη την περιπτωση , αλλα μην στεναχωριέσαι δεν φταις εσυ, ολες ίδιες ειναι που λένε
  2. δεν μετραει το μεγεθος λενε αλλα η ποιοτητα..
  3. Σκεφτομαι σε ενα κοσμο των σκυλων αντιστοιχα οπου θα πεταγοταν ανθρωπος μπροστα και θα τον περναγαν κρέμα (κλαην ανθρωπος ειναι θα λεγανε) ωστε να μην τους περασει νταλικα..
  4. Ποια ειναι αυτη weirdηλα ρε παιδια που μου πεταει συνεχεια το insomnia.. Μπορουν να το δουν οι Mods? Εμφανιζεται και σε αλλους;
  5. θεωρητικά γίνεται...Μέχρι ένα βαθμό.. Τι θέλω να πω.. Θελει η Νasa να αγορασει 100 million υλικα απο ευρωπη ή αμερικη ή κινα;; ΟΚ τυπωσε 100 million και στειλε έμβασμα.. Ομως η κεντρικη τραπεζα που τυπώνει το χρημα στην Αμερικη καθως Ιδιωτική θα τυπωσει το χρημα +τον τοκο αλλα μετα το κρατος δεν θα μπορει να καλυψει αυτον τον τοκο.. Βασικα αυτη ειναι και η αρχή του οικονομικού προβλήματος και για τις χωρες που χρωστανε..
  6. Καθε χρόνο κινητα μας εχουν ζαλίσει.. Τι περιμένουν να τρελενομαστε κάθε χρόνο;; Πρεπει να κανουν regulate αυτη τη τρελα με καθε χρονο νεα προϊόντα.. Δεν βγάζει πουθενά αυτο.. Πρέπει να αυξήσουν τον κύκλο ζωής των προϊόντων..
  7. Συμφωνώ εν μέρη αλλά προσωπικά είμαι πολύ αυστηρός βασικά γιατί το λίγο ξαφνικά γίνεται πολύ.. Οπότε καθόλου δεν κοιτάω.. Και έχουν φάει οτι adblock υπάρχει. Και σε οτι συσκευή υπάρχει στο σπιτι. Οπότε είμαστε ήρεμοι. Χθες παρατήρησα οτι το Amazon Prime μου βγάζει διαφημίσεις ενω βλέπω.. Εχει ξεφύγει η κατάσταση εντελως. Σε συνδρομητική υπηρεσία να βλεπω διαφημίσεις και να δειτε που θα ζητάνε παραπάνω συνδρομη για ad-free περιεχόμενο.. Με βλέπω για επιστροφή στον θείο για τα καλά αν συνεχίσουν..
  8. Βασικά ποτέ δεν κοιτάω γιατί δεν με ενδιαφέρουν οι διαφημίσεις μιας και κάνω την δική μου έρευνα όταν είναι να αγοράσω κάτι. Αυτό λέμε, να προσπαθήσουμε να μην τροφοδοτήσουμε αυτή την κατεύθυνση. Τώρα όταν εσένα σε πιάνει και πιάνει και άλλους τότε μάλλον είσαι/στε μέρος του μοχλού. Πριν αυτή την τρέλα των διαφημίσεων δεν έψαχνες μόνος σου; Τώρα σου ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ κιόλας να βλέπεις διαφήμιση την ώρα που θέλουν αυτοι και να σε βάλουν στο τρυπακι υποσυνείδητα να αγοράσεις προϊόν η να σου βαλει στο μυαλο μια αναγκη, ή απλα να σου φαει το χρονο. Εγω προσωπικά δεν μπαίνω σε κανένα τρυπακι αυτών και δεν κοιτάω τίποτα. Οταν θελω, όποτε θέλω δεν θα μου ορίσει καμία google/youtube/apple or so τις ανάγκες μου. Χρησιμοποιούμε το internet συνειδητά και ΟΧΙ τυφλα.
  9. Εχει αποδειχτει οτι τα πραγματα κυλανε. Και παντα νεα πραγματα βγαινουν. Αμα εχουν αποφασισει να μας τρελανουν στην διαφημηση που δεν γουσταρει κυριολεκτικα το 100% των χρηστων,(δεν υπάεχει κανένας που να λεει ααα τι ωραια διαφημηση πριν απο καθε βιντεο, ολοι κοιταμε ποτε θα βγει το skip) τότε θα βρεθει κατι άλλο.. Ειναι θεμα χρόνου..
  10. Πρεπει να καταλάβουν οτι θα τρώνε adblock μέχρι να δύση ο ήλιος. Ότι και να κάνουν. Όσο πιέζουν τα πράγματα, άλλη τόση αντίδραση απο τους χρηστες θα έχουν. Μεχρι να μην γινεται, οπου και θα παμε σε αλλη πλατφορμα.
  11. Tablet

    Fallout (Prime, 2024)

    Εγω το βρηκα ενδιαφερον το μονο που θα με χαλασει σιγουρα ειναι η αναμονη 2 χρονια για την σεζον 2. Αυτο πια εχει κουρασει πολυ να περιμενεις 2 χρονια για καινουργιες σεζον
  12. Tablet

    Fallout (Prime, 2024)

    Μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί οι κοινότητα των gamers κράζει τόσο πολύ το plot? Έχουν αλλάξει το story και δεν ακολουθεί το game?
  13. Tablet

    PS5 σαν καινούργιο !

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/04/2024 10:00 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Αγορασμενο 4/ 23 από κοτσωβολο σε άριστη κατάσταση ζήτημα 30 ώρες λειτουργίας.

    350 €

  • Δημιουργία νέου...