Προς το περιεχόμενο

zebras84

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    172
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με zebras84

  • Ημερομηνία γέννησης 16/03/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.092 προβολές προφίλ

zebras84's Achievements

  1. Ήμουν από τους άτυχους που δεσμευόμουν με συμβόλαιο με την ΖΕΝΙΘ μέχρι πριν ένα μήνα. Εδώ και λίγο καιρό ψάχνω πάροχο για να φύγω. Η ΔΕΗ (ή κάποιο γραφείο προώθησης που συνεργάζεται) με έχει ζαλίσει στα τηλέφωνα για να κάνω το Enter +. Τους ρωτάω γιατί να κάνω το Enter + και όχι το online? Μου είπε κάτι για δωρεάν green pass και μάστορες. Καταλήγω ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό όφελος αυτή τη στιγμή να δεσμευτείς στην τιμή της ΔΕΗ. Μάλλον θα περιμένω προσφορές για συνδιασμό προγράμματος με εγκατάσταση φωτοβολταϊκών για net metering από τους παρόχους που διαθέτουν τέτοια επιλογή.
  2. zebras84

    Sup μάρκα

    Καλησπέρα! Μιας και πλησιάζει πάλι ο καιρός για να ξαμολυθούμε στις παραλίες είπα να πάρω ένα SUP. Καθότι κάτοικος Γερμανίας( εδώ και 1,5 χρόνο ) που παρακολουθώ τις προσφορές στα μεγάλα καταστήματα έπεσε το μάτι μου σε αυτήν τη σανίδα. Πώς σας φαίνεται η τιμή? Ξέρει κανένας την εταιρία σαν ποιότητα υλικών? Οι διαστάσεις από όσα έχω διαβάσει με καλύπτουν.
  3. Καλό είναι να μην βγάζουμε συμπεράσματα για πράγματα που δεν γνωρίζουμε. Σε κομπλεξικο προϊστάμενο μπορείς να πέσεις ακόμα κι αν δουλεύεις σε καφετέρια ή σε μεγάλη εταιρία. Οι στρατιωτικές σχολές έχουν ανέβει επίπεδα σε σχέση με 20 ή 40 χρόνια πριν οπότε κάτι ιστορίες που ακούγονταν κάποτε ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στο ακαδημαϊκό κομμάτι (χωρίς να παραλείπεται η στρατιωτική εκπαίδευση). Φυσικά υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο δόκιμος που ζει μέσα σε ένα στρατιωτικό περιβάλλον. Το καθημερινό πρόγραμμα έχει περίπου ως εξής : ξύπνημα, τακτοποίηση θαλάμων, πρωινή επιθεώρηση και αναφορά, πρωινό φαγητό, μαθήματα μέχρι το μεσημέρι με διάλειμμα ανά 45'. Μεσημεριανό φαγητό, ελεύθερη ώρα για ξεκούραση ή μελέτη, απογευματινή γυμναστική ή στρατιωτική εκπαίδευση, βραδινό φαγητό και κατάκλιση. Στο πρώτο έτος έχεις κάποιες 'αγγαριες' παραπάνω αλλά όσο παλιωνεις μειώνονται και αυξάνονται οι ελευθερίες και τα προνόμια. Όσον αφορά τα νέα τμήματα λεπτομέρειες δεν γνωρίζω αλλά προφανώς εκπαιδεύουν αξιωματικούς στο κομμάτι της διαχείρισης και αγοράς υλικού (από κάλτσες μέχρι αεροπλάνα). Το διοικητικό είναι αυτό που λένε στον στρατό το πρώτο γραφείο. Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού ή HRM όπως λένε στις πολυεθνικές.
  4. zebras84

    ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ

    ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές έχω βρεθεί σε παρέα να χτυπιέμαι να τους λέω ακριβώς αυτό. Δεν είναι κορόιδα οι υπόλοιποι ευρωπαίοιπου αγοράζουν τα SW . Anyway εγώ θα σου έλεγα να δεις και τη νεά octavia (που βγαινει και σε υπέροχο SW btw) που έχει τεράστιο πορτ μπαγκαζ. Λίγο μακρύ για πόλη αλλά σε καλύπτει. Από κατηγορία B-SUV θα πήγαινα στο 2008. Όπως και να'χει, το τέλειο αυτοκίνητο δεν υπάρχει (αλλιώς υα το είχαμε όλοι) οπότε παίζει ρόλο και το τί σου αρέσει εν τέλει.
  5. zebras84

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Αεροπορία στην Θεσσαλονίκη, πόσο άσχημα μπορεί να είναι? Πάνω κάτω τα ίδια, εξαρτάται ποιος είναι μοίραρχος. Πριν δυο χρόνια που είχα ξαδερφάκι φαντάρο στην 113 (με σπουδές πληροφορικής) δεν κοιμήθηκε ούτε 10 φορές μέσα που έκατσε ένα εφτάμηνο περίπου. Τον είχαν όλο το πρωί γραμματεία-αρχείο να τους κάνει χαμαλοδουλειά και μεσημέρι έτρωγε στο σπίτι. Δεν ξέρω πόσο άλλαξε από τότε...
  6. Είχα σχεδόν καταλήξει στο BMW X1 xLine hybrid μέχρι που είδα το Audi και άρχισα να προβληματίζομαι. Πολύ όμορφο. Το καλό με το Χ1 είναι ότι δίνει χώρο αποσκευών 460 λίτρα (κανονικά 500 αλλά χάνεις από τις μπαταρίες)
  7. Δυστυχώς με την ανεργία που υπάρχει, ακόμα κι αν έλεγαν ότι μαστιγώνει τους υπαλλήλους της, πάλι θα δέχεται χιλιάδες βιογραφικά για μια θέση. Μακάρι να γίνονται κινήσεις προς το συμφέρον των εργαζομένων, όχι μόνο σε αυτή την εταιρία αλλά και στους άλλους κολοσσούς-πολυεθνικές. Όταν όμως οι εργασιακοί νόμοι επιτρέπουν σχεδόν τα πάντα μην περιμένετε και φιλανθρωπίες από τους εργοδότες. Αλλά και στατιστικά να το δείς με τόσες χιλιάδες υπαλλήλους είναι λογικό να έχει μέσα και "περίεργους" και πιεστικούς μάνατζερ όπως και αργόσχολους εργαζόμενους (no fingers pointed αλλά όποιος έχει δουλέψει σε επιχείρηση με πολλούς εργαζόμενους ξερει ακρβώς τι εννοώ)
  8. Άρα στο μέλλον να δώσουμε το δικαίωμα στα κοινωνικά δίκτυα να κόβουν οποία άποψη θέλουν επειδή εγκυμονεί κίνδυνος παραπληροφόρησης.... Ενδιαφέρον!
  9. Δοκίμασα να συνδέσω άλλο κινητό Xiaomi και μπήκε κατευθείαν. Μάλλον δεν είναι θέμα της τηλεόρασης αλλά στο κινητό και πιθανότατα στις άδειες των εφαρμογών. Ευχαριστώ πάντως για την ιδέα
  10. Έχω σπάσει το κεφάλι μου εδώ και μερικές μέρες και άκρη δεν βγάζω. Αγόρασα μια Sony Bravia 55αρα android πιστεύοντας ότι θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή σε θέματα συνδεσιμότητας. Προσπαθώ να προβάλω την οθόνη του Xiaomi Redmi Note 9 pro αλλά μόνο στο youtube το καταφέρνω (μέσω της εφαρμογής) . Όταν προσπαθώ να ενεργοποιήσω από το κινητό την προβολή στην τηλεόραση δεν την εντοπίζει. Δοκίμασα διάφορες ρυθμίσεις αλλά δεν φαίνεται να λειτουργεί κάτι. Προσπάθησα και να αλλάξω τις ρυθμίσεις του ρούτερ αλλά και πάλι τίποτα. Καμιά ιδέα τί θα μπορούσε να φταίει ή τί θα μπορούσα να δοκιμάσω? Ευχαριστώ!
  11. Ακριβώς αυτό μου ήρθε στο μυαλό κι μένα μόλις το είδα Το θέμα είναι να υπάρξει και δίκτυο για να το αξιοποιήσουμε την τεχνολογία των ηλεκτρικών γενικότερα, που δεν το βλέπω και πολύ πιθανό για την επόμενη πενταετία (και λίγο λέω)...
  12. Δυστυχώς φίλε μου αυτό ισχύει πολύ σπάνια πλέον. Θα πρέπει να γίνει κάτι τόσο τραγικό όσο ο θάνατος τόσων ανθρώπων ώστε να πάρει διαστάσεις το θέμα. Και πάλι με ένα πρόστιμο δεν βάζει μυαλό ο επόμενος. Σκέψου να κάνεις μια απάτη πολλών δισεκατομμυρίων (που κόστισε τη ζωή σε ενατοντάδες ανθρώπους) και μετά από μερικά χρόνια να φας πρόστιμο λίφα από τα κέρδη σου. Δε νομίζω οτι αποδίδεται διακιοσύνη έτσι γιατί απλά ο επόμενος που θα σκεφτεί να το κάνει δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα. Ούτε που μπορούμε να φανταστούμε πόσες παρόμοιες περιπτώσεις υπάρχουν που απλά επειδή δεν υπήρξαν τόσο θανατηφόρες, δεν πήραν διαστάσεις και οι ένοχοι αφήσουν μερικά χρήματα στο ταμείο, ή στις τσέπες των ελεγκτικών μηχανισμών και δικαστών και αντίο σας (βλέπε φαρμακοβιομηχανίες, αυτοκινητοβιομηχανίες, εταιρίες τηλεπικοινωνιών κλπ)
  13. Εντάξει, διαβάζω τα σχόλια και έχω σκάσει στα γέλια!
  • Δημιουργία νέου...