Προς το περιεχόμενο

serros

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    120
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με serros

  • Ημερομηνία γέννησης 27/08/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αίγιο

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

serros's Achievements

  1. Που είδες ότι η Disney έχει αύξηση κερδών μόνο ο Θεός το ξέρει. Μόνο το 2022 η πτώση της μετοχής της είναι της τάξεως του 44%! (https://www.hollywoodreporter.com/business/business-news/disney-stock-2022-1235289239/) Το πρώτο τέταρτο του 2023 ήδη έχει χάσει 1 δισεκατομμύριο δολλάρια μόνο από το Disney+, για να μην αναφέρω το box office όπου όλες σχεδόν οι ταινίες της έχουν "μπει μέσα". Όσο για τον Bob Iger, εμπνευστή και κυβερνήτη της woke θολοκουλτούρας στο τιμόνι της Disney, μόλις μια εβδομάδα πριν οι μέτοχοι τον κάλεσαν σε συμβούλιο και του "έσκισαν τα βάρδουλα" για την τεράστια μείωση κερδών.
  2. No, thanks. Δεν θα πάρω, η Disney σκότωσε το Star Wars. Ας πασάρουν τα σκουπίδια τους στα woke φρικιά που λατρεύουν τόσο πολύ.
  3. Μια χαρά! Αν είναι να απολύσει τα woke σκουπίδια που έχουν καταργήσει την ελευθερία του λόγου με την συνεχή λογοκρισία τους τότε μόνον ευχάριστο είναι αυτό! Go woke, go broke!
  4. Δεν έχει κάποιος κάτι προσωπικό μαζί του εδώ πέρα ούτε τον έβρισαν. Είναι εύλογο να υπάρχουν λογικές απορίες όταν ακούγονται ακραίοι ισχυρισμοί, ειδικά όταν κάποιος ζητά τρόπο για να βρει παραθυράκι ώστε να μην πληρώσει πρόστιμο, τα ίδια πράγματα θα τον ρωτήσουν και στο δικαστήριο άλλωστε (άσε που 9 στους 10 οδηγούς μηχανών οδηγούν σαν να μην υπάρχει κ.ο.κ... προσπεράσματα από δεξιά, περάσματα με κόκκινο, άλλα αντ' άλλων τα διπλώματα, ποτέ κράνος κτλ). Στο κάτω-κάτω της γραφής ακούμε μόνον την δική του άποψη, όχι και τον αντίλογο για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για το ποιος λέει την αλήθεια. Εγώ προσωπικά ούτε τον αμφισβητώ αλλά ούτε και τον πιστεύω. Αν φταίει, να πληρώσει. Το "δεν έχω λεφτά" ας το σκεφτόταν πριν. Αν δεν φταίει, να ζητήσει έφεση, να αλλάξει δικηγόρο και να φέρει για μάρτυρα την γυναίκα, είναι υποχρεωμένη από τον νόμο αν το ζητήσει ο δικαστής.
  5. Λες ανοησίες, κανείς από αυτούς που κατηγορείς ως κομπλεξικούς δεν χαλιέται μόνο και μόνο επειδή υπάρχει μια δυναμική γυναίκα χαρακτήρας σε κάποια mainstream ταινία ή σειρά. Κομπλεξικοί είναι όσοι αντί να κάτσουν με ανοιχτό μυαλό να ακούσουν την κριτική σκούζουν "μισογυνισμός, ομοφοβία, ρατσισμός κτλ"... επειδή δεν έχουν κάποιο σοβαρό επιχείρημα να καταθέσουν. Οι γυναίκες που αναφέρεις (Σάρα Κόνορ, Ρίπλεϊ, και πιθανόν άλλες) ξέρεις τι διαφορά έχουν από τις σύγχρονες "strong independent women" (πχ, Captain Marvel ή η Ρέι από το Star Wars) που μας έχουν φλομώσει; Δεν ήταν Mary Sues! Κέρδισαν τον σεβασμό μας μέσα από τις δυνάμεις κι αδυναμίες τους, από τα λάθη και τις σωστές αποφάσεις τους, από το γεγονός ότι ήταν underdogs και υπερνίκησαν με αγώνα και κόπο τα εμπόδιά τους. Αυτό ονομάζεται Hero's Journey. Δεν ήταν αλάνθαστες, πανίσχυρες, παντογνώστριες επειδή έτυχε να έχουν γυναικεία γεννητικά όργανα. Δεν κέρδιζαν σε μονομαχία την πρώτη φορά που έπιαναν ξίφος κάποιον που ήταν 40 χρόνια ξιφομάχος, δεν έδερναν κάποιον που ήταν διπλάσιος σε μέγεθος και με τετραπλή μυϊκή μάζα, δεν έλυναν προβλήματα με την πρώτη ως αρχάριες σε θέματα που ειδήμονες δεν μπορούσαν να λύσουν για δεκαετίες. ΑΥΤΑ έχει σιχαθεί ο κόσμος, τους κακογραμμένους γυναικείους χαρακτήρες, όχι τους γυναικείους χαρακτήρες γενικά κι αόριστα. Τώρα όσον αφορά τους μαύρους, γκέι κτλ. στο Rings of Power, ο κόσμος φωνάζει επειδή αυτοί οι χαρακτήρες ΔΕΝ υπήρχαν στα βιβλία όπως τους περιγράφει ο Τόλκιν. You know... ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ της συγκεκριμένης μυθολογίας. Φωνάζουν για τον ίδιο λόγο που θα φώναζαν όλοι οι Έλληνες αν έφτιαχναν μια σειρά βασισμένη στην Οδύσσεια του Ομήρου κι ο Οδυσσέας ήταν γκέι εξωγήινος. Θέλετε να έχετε μαύρα ξωτικά; Θέλετε γκέι νάνους; Θέλετε macho Karens να κάνουν κύρηγμα στο γιατί είναι έγκλημα να είσαι άνδρας; Πολύ καλά, κάντε το... αλλά όχι στα έργα του Τόλκιν, μην βανδαλίζετε την δουλειά κάποιου άλλου. Φτιάξτε δική σας σειρά, με δική σας μυθολογία και κάντε ό,τι γουστάρετε εκεί (κάτι μου λέει όμως ότι δεν θα την έβλεπε κανείς). ΥΓ: Όπως είπε κι ο Τόλκιν "Το κακό δεν μπορεί να δημιουργήσει, γι' αυτό διαφθείρει".
  6. Α, εντάξει. Τώρα που κατέβασαν τις αρνητικές κριτικές ξαφνικά έγινε καλύτερο! Πείστηκα, θα το δω σίγουρα...
  7. Ευτυχώς, είχα αρχίσει να ανησυχώ πως δεν θα ξαναβγάλει η Sony μια νεα SJW φεμινιστική προπαγάνδα σε μορφή game.
  8. Δεν είναι απλώς θέμα bugs, η μήνυση είναι για απάτη. Το παιχνίδι παραμένει unplayable σε PS4 και Xbox One. Δεν είναι όμως μόνον αυτό, η εταιρία γνώριζε ότι το παιχνίδι έχει αυτά τα χάλια (γι'αυτό δεν έδειξε trailers από το gameplay και δεν έδωσε πουθενα review copies) και παρόλα αυτά επέλεξε να το κυκλοφορήσει για να βγάλει λεφτά λόγω Χριστουγέννων. Όσον αφορά την Bethesda συμφωνώ απολύτως, θεωρώ ότι η CD Project την πλήρωσε διότι το Cyberpunk 2077 ήταν το πιο αναμενόμενο παιχνίδι των τελευταίων ετών κι αυτό εκνεύρισε πολύ κοσμό. Για παιχνίδια όπως το Fallout 76 δεν ενδιαφέρονταν πολλοί και γι'αυτό δεν έγινε ο αντίστοιχος χαμός, κατά την γνώμη μου. Δυστυχώς η CD Project επαναπαύθηκε, υποτίμησε τους πελάτες της και ξέχασε το ρητό που λέει ότι "παίρνει χρόνια για να χτίσεις την αξιοπιστία σου, παίρνει στιγμές για να την καταστρέψεις"...
  9. Όσο υπάρχουν ηλίθιοι που προπαραγγέλνουν παιχνίδια τόσο θα αποθρασύνονται οι εταιρείες και θα κυκλοφορούν ημιτελή σκουπίδια σαν το Cyberpunk 2077 και Fallout 76. Το ήξεραν ότι το παιχνίδι ήταν ανέτοιμο και γι'αυτό δεν έδιναν review copies πουθενά. Καλά να πάθουν τόσο η CD Project όσο κι αυτοί που το αγόρασαν χωρίς να περιμένουν.
  10. Είσαι εκτός θέματος διότι εδώ μιλάμε για κάτι συγκεκριμένο: Ότι συγκεκριμένες ισλαμικές χώρες που δεν σέβονται κανένα ανθρώπινο δικαίωμα αλλόθρησκων και αλλοδαπών εντός των συνόρων τους δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρονται για άδικη μεταχείριση στο εξωτερικό. Ας μάθουν να σέβονται για να τους σεβαστούν, αυτό λέω, είπα κάπου ότι είναι οι Αμερικάνοι τίποτε άγιοι; Επίσης, τι σχέση έχει ο πόλεμος στην Συρία με το γεγονός ότι στο Πακιστάν και την Σαουδική Αραβία δεν σέβονται κανέναν εκτός από τους εαυτούς τους, μου λες; Εννοείται ότι οι πρόσφυγες πρέπει να λαμβάνουν ανθρωπιστική βοήθεια, εγώ για τους υπόλοιπους μιλάω όπως τους Πακιστανούς που δεν έχουν κανένα πόλεμο. Όταν φτιάξουν στις χώρες τους χριστιανικούς ναούς τότε να έχουν τα μούτρα να ζητούν πράγματα. Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες-θύματα πολέμου, απέλαση κλωτσηδόν στους παράνομους.
  11. Σε ποια στερεότυπα αναφέρεσαι; Ότι ορισμένα αραβικά κράτη κακοποιούν τους Χριστιανούς, καταστρέφουν ναούς και λιθοβολούν δεν είναι μυθοπλασία αλλά γεγονός, δεν φταίω εγώ αν δεν ενημερώνεσαι (θα μου πεις τώρα ότι η προπαγάνδα των ΜΜΕ πολεμά τους φιλήσυχους Άραβες). Ακόμα και σε πιο ανεπτυγμένα κράτη, όπως η Σαουδική Αραβία, έχουν το δικαίωμα να μπουκάρουν στο σπίτι αλλόθρησκου δίχως ένταλμα και να ψάξουν για πράγματα που δεν συμβαδίζουν με το Ισλάμ. Για την περίπτωση που είσαι Εβραίος δεν το συζητάμε καν... Τώρα τα υπόλοιπα που μου λες για γενοκτονίες κτλ, τα ακούω βερεσέ διότι είναι εκτός θέματος. Δεν αναφέρθηκα κάπου για το ήθος των Η.Π.Α. (συμφωνώ μάλιστα μαζί σου σε αυτό), εδώ μιλάμε για το αναφαίρετο δικαίωμά τους να απαγορεύσουν την είσοδο σε κάποιους που θεωρούν ανεπιθύμητους στην χώρα τους. Είτε είναι χαζοί είτε όχι που ψήφισαν κάποιον που ήθελε να κλείσει τα σύνορα (λες κι εμείς που ψηφίζουμε όποιον πει "λεφτά υπάρχουν" είμαστε εξυπνότεροι), είναι δικαίωμά τους. Πραγματικά η υποκρισία ορισμένων σε αυτό το θέμα είναι σχεδόν διασκεδαστική, όλο αυθαίρετες π@π@ρολογίες... Αν οι Αφγανοί γκρεμίσουν μια χριστιανική εκκλησία στην χώρα τους και εξορίσουν τους αλλόθρησκους είναι "η κουλτούρα τους τέτοια και πρέπει να την σεβόμαστε", αν οι δυτικοι κάνουν το ίδιο στους Αφγανούς είναι "καταπίεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων"... τι να πει κανείς;
  12. Πετάχτηκε ο κόκκινος φασίστας να απαγορεύσει τον αντίλογο... Στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία "σύντροφε", αν δεν σου αρέσει μάζεψέ τα και πήγαινε στην Β. Κορέα.
  13. Σωστά αυτά που γράφεις, μια απορία έχω μόνο: Αν πάει κάποιος Χριστιανός και κάνει τον σταυρό του δημόσια σε ένα από τα κράτη που "μπάναρε" ο Τραμπ, τι θα του συμβεί; Ούτε εγώ τον συμπαθώ, όμως το να πληρώνει τους ισλαμιστές με το ίδιο νόμισμα προσωπικά δεν με "χαλάει". Οι μισοί που κλαίγονται ότι καταπιέζονται στην κακιά Δύση, θα σε έγδερναν ζωντανό στην χώρα τους αν εκδήλωνες οποιοδήποτε σημάδι θρησκευτικής διαφορετικότητας η αθεΐας, πήγαινε στην Σαουδική Αραβία και θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάω... Το πολύ political correct μας έφαγε... Καλοί λοιπόν με τους καλούς και κακοί με τους κακούς, όταν μάθουν να σέβονται τους αλλόθρησκους στις χώρες τους ας έρθουν να ζητήσουν το ίδιο. Όσον αφορά την μετανάστευση, δικαίωμα του κάθε κράτους είναι να δέχεται όποιον γουστάρει, δεν θα τους κάνουμε εμείς υποδείξεις ούτε ποιον θα ψηφίσουν ούτε ποιον θα βάλουν στην χώρα τους, έχουμε την δική μας χώρα να ασχοληθούμε και να φτιάξουμε.
  14. Είσαι από τους λίγους που έπιασαν το νόημα, μπράβο. (Δεν το λέω ειρωνικά). Αν έκανε κάτι έξυπνο η Nintendo είναι ότι το πλασάρει σαν υβριδικό σύστημα, ούτως ώστε αν αποτύχει σαν κονσόλα να μπορεί να λειτουργήσει σαν φορητό... και στα φορητά η Nintendo ποτέ δεν απέτυχε σε πωλήσεις. Γι' αυτό κι εγώ ενίσταμαι για την τιμή, διότι ουσιαστικά πρόκειται για ένα φορητό σύστημα με hdmi έξοδο κι αποσπώμενα χειριστήρια. Ήδη πολλά παιχνίδια του 3DS ανακοινώθηκε πως θα μεταφερθούν στο Switch...
  • Δημιουργία νέου...