Προς το περιεχόμενο

xristoslet

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.041
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με xristoslet

  • Ημερομηνία γέννησης 21/02/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη- Χαλκιδική

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.097 προβολές προφίλ

xristoslet's Achievements

  1. Στο κραβατι μου κάθεται καλά, αλλά οκ όταν θα έρθει η ώρα θα πάρω πιο χοντρό.
  2. Ναι αυτό θα κάνω, ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να ψάχνω για λαπτοπ και δεν είχα καμία όρεξη να ψάχνω εν θερμό τέτοιες εποχές.
  3. Sorry για την καθυστέρηση, δουλεύω σεζόν και τρέχω και δεν φτάνω. Αφού το άνοιξα έβγαλα ram σκληρό και SSD μετα από 2 μέρες που το είχα ανοικτό χωρίς μπαταρία και ρεύμα και άνοιξε κανονικά και μου ζήτησε δίσκο. Μετά συνδέω την καινούργια μπαταρία και πατάω να ανοίξει, δεν ανοίγει, το βάζω και στο ρεύμα, πάλι δεν ανοίγει. 😔 Τελικά αφού βρήκα χρόνο να ασχοληθώ, κατάλαβα ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν κάνει καλή επαφή ο φορτιστής με το βύσμα του LAPTOP.
  4. Έβγαλα την μπαταρία, πάτησα το κουμπί του ανοίγματος για να το αποφορτισω, το έβαλα στο ρεύμα. Τίποτα πάλι. Ξανά δοκίμασα την μπαταρία, πάλι δεν ανάβει.
  5. Δεν έχουμε happy end ακόμα δυστυχώς. Η παλιά μπαταρία είχε εξαντληθεί τελείως και δεν μου άνοιγε καθόλου το λαπτοπ και έβαλα την καινούρια(https://www.skroutz.gr/s/32344619/Green-Cell-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%AE-%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Acer-Predator-15-G9-591-G9-592-G9-593-%CE%BC%CE%B5-5800mAh-AC74.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share) αλλά δυστυχώς πάλι δεν ανοίγει.
  6. Σωστός, το βρήκα και στο YouTube σε βίντεο αντικατάστασης μπαταρίας. Δεν πήρα την συγκεκριμένη, βρήκα μια που τυπικά γράφει ότι έχει περισσότερα mA της green cell.
  7. Καλησπέρα, ξέρει κανεις από που θα μπορούσα να βρω μπαταρία για το Acer Predator G5-793.
  8. Δεν λέει και πολλά αυτό το pack.
  9. Προφανώς πρόκειται για ξεστοκάρισμα μιας και ειναι παλιό μοντέλο. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/wearables/smartwatches/202248-garmin-vivoactive-4-black-slate https://www.skroutz.gr/s/20553238/Garmin-Vivoactive-4-Stainless-Steel-45mm-Αδιάβροχο-Smartwatch-με-Παλμογράφο-Black-Slate.html#reviews https://www.bestprice.gr/item/2155770126/garmin-vivoactive-4-black-slate.html
  10. xristoslet

    Excel σε tablet

    Δουλεύει μια χαρα σε απλά excel αυτο από οτι βλέπω, απλα τελικά δεν δουλεύει καλά λόγο του ότι ειναι εφαρμογή και δεν κανει σωστή συνεργασία με το wps. Τώρα βλέπω και σε άλλες εφαρμογές ότι μάλλον φταίει η έκδοση ή η εφαρμογή του excel. Δεν μπορώ να το επεξεργαστώ ουτε στο excel για android. Αν θελετε ας διαγραφεί ή να κλειδωθεί το θέμα που άνοιξα.
  11. xristoslet

    Excel σε tablet

    Καλησπέρα, θέλω να χρησιμοποιώ το excel σε ενα android tablet που έχω για μια "εφαρμογή" κρατήσεων που έχω βασισμένη στο excel, παρόλα αυτά από οτι βλέπω υπάρχουν πολλές εφαρμογές τύπου office με συνδρομή. Υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή μόνο για excel ή έστω αρκετά οικονομική;
  12. Είχα πάρει μια από Κίνα, αντίστοιχη με του θέματος με 20€. Μακράν καλύτερη από oral b έως 30€ που έχω δοκιμάσει.
  13. θα το πάρω και θα το συνδέσω σε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο που έχω. 😅 Καλή ιδέα κατα τα άλλα.
  • Δημιουργία νέου...