Προς το περιεχόμενο

vdgg

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    101
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με vdgg

  • Ημερομηνία γέννησης 22/11/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.390 προβολές προφίλ

vdgg's Achievements

  1. Αμα δεν έχεις τι άλλο να κάνεις τα λεφτά σου στην Γη...φτάνεις να ασχολήσε και με το διάστημα. 💩
  2. https://en.wikipedia.org/wiki/ARM_architecture Η τεχνολογια υπάρχει εδώ και 10 χρόνια, έχει εφαρμοστεί σε κινητά, σε single board pc και απλως τολμησε να την αφομιώσει και να αναγκάσει τους devs (+ οτι ακομα σημαίνει αυτό) να ακολουθησουν. Απλά και όμορφα
  3. vdgg

    Nintendo 3DS Hacking

    Η λίστα είναι για την κασέτα γιατί ο τρόπος που προτείνεις για την έκδοσή μου είναι MONO με compatible ds flashcards (αυτές συγκεκριμένα: https://gbatemp.net/threads/the-ultimate-list-of-ntrboot-compatible-flashcards.492234/). Όπως θα δεις και στην επισυναπτόμενη εικόνα υπάρχουν 2 τρόποι ntrboot (requires a compatible flashcard) & hardmod (requires soldering) για την έκδοση 11.7 Anyway, θα δοκιμάσω με boot9strap Ευχαριστώ
  4. vdgg

    Nintendo 3DS Hacking

    Ωπ, τα αφαίρεσα Ευχαριστώ για την απάντηση. Σχετικά με τις κάρτες, αναφέρομαι στις NDS (δηλ. κασέτα με SD κάρτα μέσα), γιατί κατάλαβα πως με την μέθοδο (α) ζητάει "ntrboot compatible flashcart" και δίνει μια λίστα με τις συμβατές. Δεν εγγυάται αν δουλεύει η μεθοδος ntrboot με όλες τις SD και μετά σαν εναλλακτική έχει hardmod, το οποίο δεν θα το επέλεγα. Έτσι μπήκα και στην σκέψη εφόσον έχω την 11.7 να πάω στην λύση του homebrew. Αλλά εαν το πρώτο hack δουλεύει με οποιαδήποτε SD και το επιβεβαιώνετε, τότε θα το δοκιμάσω. Είναι καλύτερα να κάνω το update σε 11.9 και να πάω με αυτήν: https://3ds.hacks.guide/installing-boot9strap-(frogminer) την μέθοδο αντί για ntrboot; Γιατί από όσο διάβασα στο guide είναι ότι και η μέθοδος (β) με homebrew σαν process.
  5. vdgg

    Nintendo 3DS Hacking

    Καλημέρα και από εμένα. Μόλις απέκτησα ένα 2DS, το οποίο θέλω να κάνω δώρο στον γιό μου.Διάβασα αρκετά σχετικά με τα hacks που υπάρχουν για την κονσόλα και έχω καταλήξει σε 2 τρόπους. α) https://3ds.hacks.guide/ntrboot β) Το παρακάτω βίντεο ανεφέρεται σε συστήματα με την 11.7 ver. η οποία είναι και η τρέχουσα της κονσόλας μου (μου έχει εμφανίσει Update αλλά δεν το έχω κάνει για να καταλήξω πρώτα) Ποιον τρόπο προτείνετε για να δοκιμάσω; Υπόψιν θα το δώσω σε παιδακι 8 χρονών οπότε θέλω να έχει πρόσβαση στα παιχνίδια όσο ποιο εύκαλά γίνεται, με την δική μου καθογήση βέβαια στην αρχή. Επίσης, πήρα μια κάρτα Patriot SDHC 32GB. Στον πρώτο τρόπο είδα πως υπάρχει μια λίστα με προτεινόμενες, στον 2ο όπως κατάλαβα δεν ισχύει κάτι τέτοιο (;) Τι διαφορά έχουν οι CIA Με τις Decrypted ROMS;; Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη για τις πολλαπλές ερωτήσεις!
  6. vdgg

    Κινητο γυρω στα 200 €

    Ναι δεν έχω πρόβλημα να στείλω δείγματα. Αλλά μιας και μιλάτε για τεκμηριωμένη άποψη, το κριτήριο μιας καλής κάμερας σε κινητό είναι το διάφραγμα που αναφέρθηκε παραπάνω αν είναι 1.7 ή 2.2; 'H θεωρείτε πως το software της Xiaomi είναι καλύτερο από αυτό της Huawei; Θέλετε να συγκρίνουμε και κινητά με Zeiss φακό και χαμηλότερο διάφραγμα με κάποιο σαν το mate 10 lite; Σταματήστε ρε παιδιά να τρώγεστε με τα specs και το marketing της κάθε εταιρείας και κρίνετε λίγο εκ του αποτελέσματος. Δεν έχω να αποδείξω κάτι για να αρχίζω να ανεβάζω φωτος, ούτε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στην Huawei απλά σε software υπερέχει (καθαρά στην φωτογραφία αναφέρομαι) από τις άλλες σε αυτήν πάντα την κατηγορία τιμής.
  7. vdgg

    Κινητο γυρω στα 200 €

    Δεν θα επικεντρωθώ στα χαρακτηριστικά που αναφέρει ο καθένας αλλά σε hands on εμπειρία. Η κάμερα του είναι κατά πολύ καλύτερη από όλα τα note και το με το emui επίσης ασχέτως με τα mah της ονομαστικής ισχύς βγάζει άνετα 2 ημέρες με κανονική χρήση. Το έχω από τον Φλεβάρη και μπορώ να το κρίνω.
  8. vdgg

    Κινητο γυρω στα 200 €

    Όπα! Δεν βάζω μεταχειρισμένα σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Αν είναι έτσι αλλάζουν αρκετά τα δεδομένα.
  9. vdgg

    Κινητο γυρω στα 200 €

    Να βάλω καινούριο παίχτη στο παιχνίδι; https://www.skroutz.gr/s/12843260/Huawei-Mate-10-Lite-Dual-64GB.html Κινητάρα για να λεφτά του. Το μόνο Xiaomi που κατά την γνώμη μου είναι καλύτερο (αλλά +100€ από Ελλάδα & +60€ από Κίνα) είναι το Mi Note 3. Κατά τα άλλα νομίζω το Huawei υπερέχει σε software κάμερας, μπαταρία (όχι στα χαρτιά) και ποιότητας κατασκευής. Καλή αγορά!
  10. Περίεργα πράγματα...σαν να σου λένε "ελα μωρέ, δώσε κατιτις παραπάνω και πάρε το X"
  11. vdgg

    Grim Fandango Remastered Review (PS4)

    Κρίμα που έχει χαθεί η εξυπνάδα στην πλοκή των σημερινών adveture...με εξαίρεση λίγα όπως το Goodbye Deponia. Όμως επιβραβεύω την κίνηση για επανακυκλοφορία του Grim και θα ήθελα και ενα remake στο ξεχασμένο από πολλούς αλλά κορυφαίο Discworld.
  12. vdgg

    HTC One mini 2

    Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να δώσω τόσα χρήματα από την στιγμή που μπορώ να έχω με 215€ (καινούριο) το Blackberry Z10.
  • Δημιουργία νέου...