Προς το περιεχόμενο

amoustakas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    217
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

amoustakas's Achievements

  1. Είχα ακριβώς το ίδιο (ανεξήγητο) πρόβλημα. Ένα λάπτοπ 8ετίας dell. Δε συνεργαζόταν με τίποτε και το ίδιο με το ρούτερ, αλλά και παρέλυε και άλλες συνδεδεμένες συσκευές. Το έλυσα με εξωτερικό usb wifi στικάκι.
  2. Όταν πατάς τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο καταλαβαίνεις ότι είναι ψεύτικο. Δε μιλάμε ότι βουλιάζει κανένα πόντο, αλλά δεν είναι solid. Τι θα γίνει όταν θα πατάς κουμπιά με δύναμη όταν θα παίζεις π.χ.; Το touchpad δε βουλιάζει, αλλά δεν είναι ακριβείας. Τα κουμπιά (του touchpad) κάνουν κλιγκ κλόγκ. Αν τα χρησιμοποιεί κανείς καθημερινά αμφιβάλω για το πόσο θα "πάνε". Κατά τα λοιπά είναι όντως ευκαιρία, αλλά να ξέρουμε τι αγοράζουμε. Το καλύτερο είναι ο καθένας να το δει πριν το πάρει. Ας με συγχωρέσετε λίγο για το απότομο, αλλά αγόρασα παλαιότερα εξ αποστάσεως αντίστοιχο τούμπανο της asus και μόλις το έβαλα να λειτουργεί έπαθα πολιτισμικό σοκ κυρίως από την οθόνη. Καλορίζικο σε όσους το πήραν και σίγουρα για όσους κάνουν του συμβιβασμούς που ανέφερα αξίζει τα λεφτά του. 350 ΕΥΡΩ ευρώ κάνουν τα πατσαβούρια του κιλού.
  3. Παιδιά πριν το πάρετε ρίξτε το μια ματιά στο media. Μιλάμε για την απόλυτη πλαστικούρα σαν κατασκευή. Τα κουμπιά από το touchpad είναι σαν αυτά που έχουν τα ψεύτικα παιχνίδια των 5 ευρώ. Γράφεις στο πληκτρολόγιο και βουλιάζει. Touchpad τραγικό και οθόνη έτη φωτός μακριά από την 2311. Πήγα να το πάρω, αλλά τελικά υπαναχώρησα. Μόνο για gaming laptop αξίζει. Για καθημερινή χρήση άστο.
  4. Τελικά τι έγινε με την ιστοσελίδα αυτή ρε παιδιά;
  5. ο πατέρας μου έκανε ένα τέτοιο πρόγραμμα. λοιπόν παίζει να πήρε στο τέλος και λιγότερα από όσα πλήρωνε τριάντα χρόνια. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ για τέτοια επενδυτικά ή συνταξιδοτικά προγράμματα. ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!! Γενικότερα μακριά από ασφαλιστικές και ψιλά γράμματα. Δικηγόρος είμαι και μέχρι να με πληρώσουν όταν μου σπάσανε το αυτοκίνητο (μικτή φουλ έξτρα είχα) τους είπα ότι αν δε μου δίναν τα 1.000 ΕΥΡΩ ζημία μου θα πληρώνανε στα δικαστήρια 15.000 γιατί θα τους πήγαινα μέχρι τον άρειο πάγο.
  6. Άλλη μια "καινοτομία" από τη Microsoft... Αν μοιράζουν δωρεάν και ένα τάμπλετ με τα 8 μόνο τότε μπορεί και να πουλήσουν.
  7. Ταμπλέτες μόνο για τα κουνούπια... Κακοαντέγραψαν το γραφικό περιβάλλον των linux και θέλουν να τους πουμε και μπράβο... Έβαλα τα 7 και νιώθω ξανά άνθρωπος. Ήταν ένα κακό όνειρο...
  8. Μεγαλύτερη βλακεία από τα τάμπλετ δεν υπάρχει. Η μάλλον υπάρχει... τα Windows 8. Πόσο με καλύπτεις!!! Εκνευρίστηκα για το χρόνο που έχασα για να περάσω αυτό το πατσαβούρι.
  9. Οι δικαστές προφανώς δε γνώριζαν ότι χάρη στη σαβούρα που πασάρεται μαζί με τα windows η τιμή του laptop μειώνεται πολύ περισσότερο από όσο ο αγοραστής πληρώνει για τα windows.
  10. amoustakas

    drivers Sony vaio VGN-NR31Z/S

    Βρήκα άκρη. Κατεβάζεις τους οδηγούς για τα vista και τους βάζεις σε ένα φάκελο. Κάνεις χειροκίνητο πέρασμα μέσω device manager και τα αναγνωρίζει όλα. Τζετ.
  11. amoustakas

    drivers Sony vaio VGN-NR31Z/S

    Σίγουρα δε σου αναγνωρίζει και την 8400Μ. Δες το device manager και θα to διαπιστώσεις. Βρήκε κανείς άλλος άκρη;
  12. Ρε παιδιά τι καθιστική ζωή και χάρμπουργκερ. Στα 16 μόνο από παθολογικά αίτια πεθαίνει κανείς. Κρίμα να φεύγουν τέτοια μυαλά. Κρίμα.
  13. Το να ανεβάσεις λίγο (5%) το BLCK κάνει ζημιά στη cpu?
  • Δημιουργία νέου...