Προς το περιεχόμενο

tarlac

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    42
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

tarlac's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. tarlac

    Αγορά ψυγείου

    Καλησπέρα παιδιά, η TEKA στα ψυγεία τι λέει; Έχει κανένας; Γιατί βλέπω στο Skroutz πολύ καλές κριτικές αλλά δεν ξέρω στο μέλλον αν βγάζουν πρόβλημα. Αυτό ας πούμε είναι κάτι που με ενδιαφέρει https://www.skroutz.gr/s/19535713/Teka-RMF-77920-SS-Ψυγείο-Ντουλάπα-534lt-NoFrost-Υ193-5xΠ90-5xΒ77-5εκ-Inox.html Ή να πάω σε bosch; https://www.skroutz.gr/s/32282980/Bosch-KFN96VPEA-Ψυγείο-Ντουλάπα-605lt-NoFrost-Υ183xΠ91xΒ73-1εκ-Inox.html
  2. Το μαυρο χρωμα στη Mary Jane ειναι cgi....
  3. Λοιπόν καταρχήν καλησπερίζω....Είχα ένα ps4 και άλλαξα το σκληρό με έναν ssd.Έκανα όλη τη διαδικασία με το usb και τα λοιπά,μια χαρά το έφτιαξα.Μετά από κάποιο καιρό έβαλα τον ίδιο ssd σε άλλο ps4 και ξανάκανα την διαδικασία που χρειάζεται αλλά δεν γίνεται τίποτα!Έκανα ολες τις επιλογες που εχει στο safemode μπας και αλλάξει κατι αλλα τιποτα ολες κολλανε και εμφανιζει errors( nw-31247-7 δεν μου εμφανιζει αυτο,απλα παραδειγμα εδωσα) !! Μου κολλαει στο 99% οταν φωρτωνει το αρχειο απο το usb και μου βγάζει συνεχεία παλι erros,τα εψαξα στο site της sony εκανα οτι ελεγε αλλα δεν καταφερα κατι.Μετα εκανα φορματ(απο διαχειρηση δισκων) τον ssd σε υπολογιστη σε ntfs όπως ήταν η επιλογή.Τώρα δεν μου τον αναγνωρίζει.... Δεν ξερω τι να κανω??? Να τον κανω exfat??? Είχε καποιος κανα αντιστοιχο θεμα γιατι στο ίντερνετ δε βρισκω τιποτα??
  4. tarlac

    Επιλογη τηλεορασης

    εχουνε μεινει μονο αυτες σε προσφορα Samsung 40H5030 και η LG 42LB5610 ποια απο τις δυο;; εχω δει καλες κρητικες για την lg παντως στο skroutz... Τελικα θα χρησιμοποιηθει μονο για ταινια.
  5. Καλησπέρα....ήθελα να με βοηθήσετε να επιλέξω μια απο τις παρακάτω τηλεορασεις. Η χρήση είναι για ps4-ταινίες από σκληρό.Ο ήχος της τηλεόρασης δεν με ενδιαφέρει. Επίσης θέλω μια απο τις παρακάτω γιατι μένω εξωτερικό και μέχρι τη παρασκευή ειναι σε προσφορά. 1.SHARP LC-40LE360EN-BK 2.Samsung 40H5500 3.Toshiba 48L1433 4.LG 42LB5610 5.Sony KDL40R480B 6.LG 42LB5800 7.SAMSUNG UE40H6203 8.Philips 40PFH4509 Οι τιμές τους έχουν μικρή διαφορά.Ξεκινουν απο 340 και φτάνουν 390. Ευχαριστώ προκαταβολικα....
  6. ναι παιδες αυτο θελω και αυτο ειμαι το βρηκατε!!!Δε πειραζει ξεσπαστε πανω μου καλο σας κανει,σας καταλαβαινω...Επειδη βαριεμαι να γραψω στο καθε ενα σας απαντηση(πολυ θα το ηθελα ομως,αλλα τσαμπα θα παει),σας επιτρεπω να πειτε οτι γουσταρετε για μενα μιας και δε με ξερετε ή μιας και δε ξερετε τη κατασταση,δεν αδικω κανενα σας και με καποιους συμφωνω απλα υπαρχουν καποιοι λογοι τους οποιους δεν θα ηθελα να μοιραστω....ευχαριστω για τις απαντησεις σας και τα σχολια σας να 'στε ολοι καλα και σας ευχομαι οτι καλυτερο για το μελλον.
  7. Καλησπερα,θα τα πω πολυ γενικα για να μη μακρολογο!Οι γονεις μου εχουν φαρμακειο στη Μανη και σκεφτομαι να παω Βουλγαρια να τελιωσω φαρμακευτικη και να γυρισω εκει να μεινω-δουλεψω.Ειμαι 22χρονων,ηδη δουλευω 2 χρονια εκει, εχω τελιωσει στην ΑΚΤΟ 3d annimation and multimedia production αλλα με ολα αυτα που γινανε+οτι δεν μπορω για κανενα λογο να ζησω στην Αθηνα ενω εχω ενα μικρο παραδεισο που με περιμενει(δικο μου σπιτι,φιλους που επιστρεφουν εκει,παραλιες,συγγενεις,ΥΣΗΧΙΑ),αποφασισα να παρω το πτυχιο φαρμακευτικης.....Το προβλημα μου ειναι ενα το οποιο πραγματικα δε ξερω αν μπορω να το ξεπερασω.Δεν μπορω να παω σε αλλη χωρα και να μεινω για τοσο μεγαλο διαστημα,τρελενομαι!Αυτο που θα ηθελα να κανω ειναι να ''λαδωσω'' καθηγητες και να παρω το πτυχιο σε 1 με 2 χρονια!Δεν ξερω αν γινεται(το βρισκω πολυ καλο για να ειναι αληθινο),απλα πραγματικα στεναχωριεμαι οταν σκεφτομαι οτι πρεπει να αφησω(φιλους,γκομενα,θαλασσα,ηλιο,πατριδα) και να παω εκει περα....Αν καποιος εχει κανει κατι τετοιο ή κατι παρομοιο θα ηθελα να μου πει τι γνωμη του ή εδω ή σε pm.Σκεφτομαι να παω στο αγγλοφωνο πανεπιστημιο της Βουλγαριας,δε ξερω πως λεγετε... ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια και τις αποψεις σας.
  8. Για να μην ανοιγω αλλο post...Ποια αξιζει να παρω? Tην 670 direct CU 2 TOP? 480euro Ή Την 680 direct CU 2 TOP? 576euro Θα ηθελα να πω στο φιλο VENUMIS ,καλυτερα να αποφευγει το πλαισιο για πολλους λογους... Οποια υλοποιηση και να παρεις το τσιπακι ειναι ιδιο απλα μπορει σε μερικες να ειναι oc λιγο. Εκει που θα δεις διαφορα ειναι στην ψυξη και στη κατασκευη!
  9. καλην εσπερα κυριοι. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τις αγγελιες. Παταω "Νεα Καταχωρηση" και δεν μου εμφανιζει την επομενη σελιδα για να βαλω την αγγελια. Αντιθετως με το που παταω την εντολη αυτη,αμεσως κανει ανανεωση και δεν εμφανιζει το "Νεα Καταχωρηση" τι να κανω? Ευχαριστω προκαταβολικα.....
  10. tarlac

    Monitor για games 23'

    γιύτο ισως να μην παω σε dell.Περα απο dell καποιο αλλο μοντελο (οχι lg) που να μπορω να βρω μεταχειρισμενο στα 120-130 ευρο?
  11. tarlac

    Monitor για games 23'

    κατσε ρε dinosaur μεταχειρισμενη δεν μπροω να βρω την Dell UltraSharp U2312HM πχ στα 120 ευρο ή και πιο κατω? η δικια μου καινουργια εχει 250 ενω η dell εχει 180 οποτε λογικα κερδος θα βγαλω ας ειναι και 30 euro πχ.
  12. tarlac

    Monitor για games 23'

    κατα 80% θα το αλλαξω,για να παω σε κατι πιο φθηνο για να βαλω στην ακρη καποια λεφτα.... Δηλαδη να κινηθω προς tn panel?Γιατι να μην παρω led-ips?Το input lag τι ειναι? οχι λες?
  13. tarlac

    Monitor για games 23'

    να μωρε ελεγα να παρω μια μεταχειρισμενη γυρω στα 120 για να βαλω κανα λεφτο στην ακρη....μιας και αλλαζω ολο το συστημα μου,ειπα να αλλξω και την οθονη για μεγαλυτερο κερδος
  14. tarlac

    Monitor για games 23'

    τι εννοεις,γιατι δε σε εποιασα....
  • Δημιουργία νέου...