Προς το περιεχόμενο

torm23

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    342
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

torm23's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

377

Φήμη

  1. Αν επιστρέψει τα χρήματα για τις συσκευές και τα παιχνίδια που αγοράσαμε τότε θα έλεγα πολύ γενναιόδωροι εκεί στην google. Θα πάρω refund για παιχνίδια που δεν παίζω πια και μου έμεινε το chromecast τσάμπα. Not bad.
  2. torm23

    Dying Light 2 [PC]

    Bloody summer event https://techlandgg.com/events/bloody-summer?utm_source=newsletter&utm_campaign=Bloody+Summer
  3. torm23

    Dying Light 2 [PC]

    Καλά τα πήγε στις πωλήσεις απ ότι φαίνεται
  4. Είχα λερώσει μερικά βρακάκια παίζοντας βράδυ με κλειστά φώτα και ακουστικά μέχρι να καταλάβει η γυναίκα ότι δεν είναι καλή ιδέα να έρθει από πίσω και να με ακουμπήσει στον ώμο ενώ παίζω (επειδή δεν άκουγα)
  5. Νομίζω ότι το άρθρο θέλει να πει "ανταγωνιστές" αντί για "συναγωνιστές"
  6. Ναι το ίδιο ισχύει. Η διαφορά είναι με τα παιχνίδια σε φυσική μορφή.
  7. Το ότι δεν σου ανήκει το παιχνίδι, και άρα αν κλείσει αύριο το Stadia το χάνεις είναι όντως ένα ρίσκο. Η μηνιαία συνδρομή δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα - αν δε θες 4Κ gaming δε χρειάζεται να πληρώσεις συνδρομή.
  8. Σχετικά με την Ινδία, αυτό παίζει κατά κορο εδώ και δεκαετίες σε μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού, όχι μόνο τεχνολογικές εταιρίες αλλά τράπεζες κλπ. Όλο το back office έχει επίσης πάει εδώ και χρόνια κυρίως προς Κρακοβία. Οπότε το μοντέλο αυτό δεν είναι καινούριο. Το πρόβλημα με το work anywhere, πέρα από την διαδικτυακή υποδομή που πρέπει να είναι πολύ καλή, είναι οι διαφορετικές time zones και μετά τα φορολογικά. Ειδικά το τελευταίο είναι θέμα αν κάποιος επιλέξει να δουλεύει από άλλη χώρα για μεγάλο διάστημα. Το work from home είναι πλέον business as usual για πολλές εταιρείες και θα συνεχίσει σε μεγάλο βαθμό ακόμα και μετά το COVID.
  9. "Οπότε, τι συμβαίνει τελικά, όταν μια ασταμάτητη δύναμη προσκρούει πάνω σε ένα αμετακίνητο αντικείμενο;" Δε συμβαίνει καθώς είναι αδύνατο να υπάρχουν και τα δύο ταυτόχρονα. Ή θα υπάρχει μια ασταμάτητη δύναμη ή ένα αμετακίνητο αντικείμενο.
  10. Ίσως απλά εννοεί ότι θα πληρώσει όλο το refund η CDPR στον αγοραστή και μετά θα προσπαθήσει να τα βρει αυτή με τον retailer. Αν δεν τα καταφέρει ουσιαστικά θα φάει τη ζημιά του ποσοστού κέρδους του retailer που θα αποζημιώσει από την τσέπη της στον αγοραστή.
  11. Το έβαλα πριν καμιά εβδομάδα (είμαι Αγγλία). Έπαιξα μόνο το sniper elite 4 και NBA 2k21. Με 150mbps γραμμή έπαιζε καλά σε 4Κ αλλά στο SE4 έκανε κάποια μικρά frame drops σε κάποια σημεία. Σκέφτομαι να το κρατήσω για να παίξω το cyberpunk. Το αρνητικό είναι βέβαια ότι πρέπει να πληρώνεις και τη μηνιαία συνδρομή (εκτός από το κόστος αγοράς του παιχνιδιού) για να παίξεις 4Κ HDR. Η εναλλακτική είναι βέβαια να επενδύσει κάνεις σε καινούριο pc, ps5 ή Xbox οπότε για έναν casual player σαν εμένα ίσως τελικά να είναι καλή λύση.
  12. Έτσι είχα τελειώσει το Dungeon Master και το Chaos strikes back. Πω πω φίλε νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που έφτιαχνε έτσι χάρτες από τα dungeons
  13. I wanna be your dog - The Stooges https://youtu.be/xjDLc-8tW2I
  14. Δύσκολος στόχος να αυξήσει το μερίδιο στην Κίνα με τόσες κινέζικες εταιρείες να προσφέρουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικες συσκευές. Ειδωμεν.
  15. torm23

    Dying Light 2 [PC]

    Απογοητευτικά νέα καθώς το περιμένω πως και πως. Βέβαια 1000 φορές να σπαστω περιμένοντας παραπάνω πάρα να βγει και να είναι όλο bugs και να ξενερώσω τη ζωή μου.
  • Δημιουργία νέου...