Προς το περιεχόμενο

ravensin

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    96
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ravensin

  • Ημερομηνία γέννησης 25/03/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθηνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.318 προβολές προφίλ

ravensin's Achievements

  1. έτσι και αλλιώς εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων το Netflix έχει καταντήσει μια αριστεροθολουρα σε κάθε σειρά πρέπει να βλεπω καμία 10 ομοφυλόφιλους χωρίς λόγο λες και έτσι προωθώ τα δικαιώματα τους.Και ότι σειρά υπάρχει έχει καθαρά πολιτικό υπόβαθρο.Παντα με εξαιρέσεις αλλά σε λίγο μέχρι και οι εξωγήινοι θα είναι καταπιεσμενοι gay που δεχονταν ρατσισμό από ένα κακό λευκό εξωγήινο
  2. Το laminate είναι για τα σκουπίδια ναι έχει class όπως πχ το 32αρι πολύ καλό αλλά δεν συγκρίνεται με ένα μασίφ ξύλινο πάτωμα.Να προσέξετε κάτι τα ημιμασιφ τα προγιαλυσμενα δεν είναι μασίφ γιατί από τα 14mm πχ τα 2.1 είναι οφελιμα από κάτω είναι λευκή ξυλεία οπότε αν χτυπήσει πας για ξυλωμα.Ενα μασίφ ξύλο είναι φυσικό το αγαπάς με τις φθορές ένα προϊόντος που χει και γερνα μαζί σου.Αλλιως πλακάκι δεν μασάει τίποτα.Αυτο που δεν ξέρει ο πολύς ο κόσμος είναι ότι τους αρμούς στα πλάκα και τα laminate τα καταστρέφει το σφουγγαρισμα τι εννοώ.Πρώτον κάνεις δεν σφουγγαριζει σωστά σπίτι του καθώς για κάθε 1 τετραγωνικό θες καινούργιο νερό αλλιώς μεταφέρεις την βρώμα δεξια αριστερά και ανάμεσα στους αρμούς.Μετα εάν θες πρέπει να χεις 2 κουβάδες ένα με καθαρό και ένα που θα ρίχνεις το βρώμικο εξου και ο κουβάς των συνεργείων καθαρισμού είναι διπλός πάνω κάτω.Τα μασίφ πατώματα έχουν άλλο ένα θέμα για να στηθεί σωστά πρέπει ανάλογα που το στήσεις να έχει τέλεια επιπεδοτητα ακόμα και ένα χιλιοστό διαφορά τα διαλύει.Αλλη τοποθέτηση θέλει σε γιαπι άλλη σε τσιμετοκωνια άλλη σε μάρμαρο κλπ.Η τοποθέτηση πρέπει να γίνει όταν μπορείς στο δωμάτιο τοποθέτησης να πεις καφέ με φανελάκι.Διοτι οι κόλλες πρέπει να κάτσουν σωστά.Επισης το μασίφ πρέπει να μείνει με το βερνίκι 6 μήνες απάτητο ώστε το βερνίκι να φτάσει στην τέλεια σκληρότητα.Επειδη είμαι του κλάδου το θέμα είναι πολύπλοκο και καθόλου εύκολο.Ενα λάθος του τοποθετη η ένα μέτριο υλικό μπορεί να σε κάνει να πληρώνεις χιλιάδες ευρώ για κακό αποτέλεσμα.Υποψιν οι τιμές αυτή την στιγμή για μασίφ είναι από 85 έως 120 το τετραγωνικό σε σοβαρές εταιρίες οπότε κομμάτι δύσκολο.
  3. Ε που να καταλαβεις ρε φιλε.Επρεπε να χαμε τους παραμυθαδες της intel που βγαζε 10 χρονια το ιδιο επεξεργαστη με 5% διαφορα καθε χρονο λογο ελλειψης ανταγωνισμου και τον ξαναχρεωνε.Και σε καθε νεο επεξεργαστη επρεπε καποιος να πληρωνει και mobo καινουργια.Το μονο προβλημα ηταν οτι στους high end επεξεργαστες ειχε το πανω χερι η intel τωρα αντε γεια θα παει εκει που της αξιζει για 10 χρονια στον πατο.Οταν παιρνεις με 400 κατοσταρικα τον πιο high end επεξεργαστη τι να λεμε.Δεν βαζω καν μεσα την αρχιτεκτονικη που ειναι 7 με 10 χρονια μπροστα ουτε καν οτι η intel ειχε ενα καρο προβληματα στους επεξεργαστες.Τωρα το ερωτημα θα νε το αντιθετο ποιος θα νε τοσο γιωτας για να περνει intel αντι για amd σε ολες τις κατηγοριες.Δεν λεω καν για τις γελοιοτητες τυπου Intel Core i9-9900KS ενας θεος ξερει τι θα χρειαζεται καποιος για ψυξη με την φανταστικη αρχιτεκτονικη 5 χρονια πισω στα 14nm.Ολοι τους πληρωναν χρυσο επειδη απλα δεν υπηρχε αλλος.
  4. Μου αρεσει που κοροιδευουμε εμεις τους κινεζους.Που στις ταινιες μας η ποιοτητα στις καμερες ειναι του 1980 και η πιο καλη ταινια μας ειναι οι σειρηνες στο αιγαιο.
  5. MOZILLA ΜΟΝΟ σηκωθειτε απο πολυθρονες καρεκλες ντιβανια βαλτε mozilla.
  6. βγαλε 30% εκπτωση στην αγορα επομενου προιοντος δωσε 3τη εγγυηση και ευκολα γινεται.
  7. Παλι βλακειες μου απαντας.Εγω σου μιλαω με επιχειρηματα και εσυ παλι λες αερολογιες.Το αρθρο αλλα ελεγε αλλα ειπες.Δεν σου πε κανεις οτι τα ξερει ολα.Σου λεω οτι ολοι οι οικοι αξιολογησης, δντ,και λοιποι οικονομολογοι εκτος οτι εξυπηρετουν συμφεροντα λενε φανφαρες.Γτ η οικονομια επηρεαζεται απο τοσους ασταθμητους παραγοντες που κανεις δεν μπορει να νε σιγουρος.Ολες οι μεγαλες εταιρειες κολλοσοι εχουν τους καλυτερους οικονομολογους και βλεπεις οτι κανουν απιστευτα λαθη ειτε στο μαρκετινγκ ειτε στην οικονομια.Αλλο η θεωρια αλλο η πραξη.Αν σε 3 μηνες εχει παει στο θεο το crypto τι θα μου λες βγηκες ο μπαμπραμητρος στο cnn και ειπε οτι θα παει χαλια?Και ο σιμητης πρωθυπουργος ηταν και ελεγε παιξτε χρηματηστηριο και ολοι φαληρησαν και?Και επειδη το πε τι να λεει ελενχει 2500 επιχειρησεις που ειναι στα crypto ξερει τι εμπορικο πλανο εχουν.Η οικονομια ειναι οπως τα πολιτευματα καλα στην θεωρια σκατα στην πραξη.
  8. στίγκλιτς "η ευρωπαικη οικονομικη ενωση θα χει διαλυθει μεχρι το 2016 νομπελουχος"σοιμπλε κορυφη στα οικονομικα απο ολα τα οικονομικα περιοδικα"σωστη η πολιτικη στην ευρωπη"αλογοσκουφης "ο τσαρος της ελληνικης οικονομιας σπουδασμενος στα καλυτερα κολλεγια διδακτορ"ειδαμε τι εκανε,βαρουφακης "ενας απο τους μεγαλυτερους οικονομολογους και κορυφη στην θεωρια των παιγνιων"ειδαμε που καταντησαμε.Οι και καλα μεγαλυτεροι οικονομολογοι εχουν πει τις μεγαλυτερες πατατες ιστορικα.ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΛΟΙ κανουν προβλεψεις αλλιως θα ταν παμπλουτοι αν ηξεραν τι θα γινει εστω και στο επομενο 6μηνο και δεν θα γραφαν βιβλια για να παρουν λεφτα.Οποτε τα επιχειρηματα δηλωσεων απο "ειδικους" ειναι για τους χαζους.Ολοι οι οικοι αξιολογησεις και οι υπουργοι οικονομικων λενε οτι η οικονομια στην ελλαδα ειναι καλυτερα.Για να ακουει καποιος καποιον απο αυτους πρεπει να νε χαζος.Μπορω να σου βρω εκατονταδες δηλωσεις οχι μονο για την χωρα μας που εχουν πει χιλιαδες φανφαρες.Εφοσον λοιπον καποιος λεει μπουρδες μπουρδολογο θα τον πω.Επισης στο αρθρο που εστειλες εν κατακλειδι λεει "οτι δεν ακυρωνω τα crypto οι ανθρωποι που μπηκαν σε αυτα το 2013 ηταν εξυπνοι"plus οτι στην αναλυση που κανει ειναι τρυπια απο παντου εχει κατι ιστορικες αναδρομες και στοιχεια τα οποια ειναι κλαφτα χαραλαμπε"
  9. Οποιος λεει οτι τα crypto ειναι φουσκες λεει μπουρδες οποιος λεει οτι θα πλουτισει παλι λεει μπουρδες.Η αγορα των crypto θα ανεβει και οταν ανεβει ολοι θα λενε α παει καλα.Απλα θελει υπομονη αν δεις οτι εχεις αγορασει καποια crypto coins σοβαρα και πεφτουν απλα δεν πουλας.Ειναι μια αγορα που δεν θελει ουτε ενθουσιασμο ουτε απογοητευση.Τα coins ειναι 1 προς 1 δεν χανεις δεν κερδιζεις τιποτα μπορει να χρειαστει να περιμενεις και 2 χρονια για να παρεις λεφτα.Μην ξεχναμε οτι ειναι η μοναδικη αγορα που μπορει και ενας ανθρωπος να μπει με 100 ευρω και να χεστει στο χρημα.Οταν επερναν το ripple το 2015 3λεπτα και το πουλησαν επι 6 μηνες απο 32 εως 50 λεπτα το 1 ηταν καλα?Υπομονη και σοβαραροτητα θελει και comment απο καποιον που δεν εχει επενδυσει ποτε δεν χρειαζονται.Εαν δεν εισαι στο χορο ο καθενας λεει την φανφαρα του.
  10. τα μοναδικα κινητα που εχουν απομεινει και δεν ειναι μια παντοφλα με καθρεφτες οπως ολα τα αλλα.Αν ειχαν κοντα στο 800 θα καναν παταγο!!!!!!!!!!!!!
  11. gaming laptop απο τις μεγαλυτερες απατες για ποιο λογο να δωσεις 1300 ευρω να παιζεις games σε λαπτοπ?Oθονες 15αρες γελα ο κοσμος,αβολα και βραστηρε.Εκατο φορες ενα desktop.Δεν νομιζω κανεις να κανει raid τρωγοντας μακαρονια στην κουζινα....
  12. προφορτωσε μου μεσα resident evil 1 και κλειδωνομαι σε ενα δωματιο για 2 βδομαδες.Η ζωη ειναι μικρη φερτε το χτες!!!!!!!!
  13. τα λεφτα αυτα που πανε??Εννοω αντε και τα πηρε η ευρωπαικη ενωση που καταληγουν μιλαμε για τεραστιο ποσο.
  14. 4 χρονια περιμενω ακομα το vdsl να περασει απο αγιους αναργυρους γελιοτητες ιντερνετ για 10000 χιλιαδες σπιτια.Στα @@ μας τι βγαζετε οταν θα χω 50αρι ιντερνετ στα 40 μου ειμαι 31 και απο τα 26 μου λενε στο οτε συντομα κοντα σας.
  • Δημιουργία νέου...