Προς το περιεχόμενο

g.shock

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    277
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.720 προβολές προφίλ

g.shock's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/04/2024 02:01 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καλησπέρα σας Πωλείται το S22 ultra 12/256 Black. Πραγματικά αψεγάδιαστο & σε κατάσταση καινούργιου τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά Αγορά 2/2023 - Εγγύηση μέχρι και 2/2025 Υγεία μπαταρίας στο 97% Λόγω μικρής χρήσης του κινητού ήταν ενεργοποιημένη η επιλογή να φορτίζει μέχρι 85% και δεν έχει πέσει η μπαταρία ποτέ κάτω από 40%. Αυτό είναι προτεινόμενη χρήση της Samsung για διατήρηση καλής υγείας της μπαταρίας. Από το πρώτο δευτερόλεπτο UV glass και θήκες Spigen Η οθόνη είναι κυριολεκτικά σαν καινούργια !!! Το S-Pen έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα Κουτί, παραλκόμενα, Ελληνική απόδειξη/εγγύηση Το τηλέφωνο θα δοθεί με 4 θήκες, το κουτί και ότι περιλαμβάνει μέσα σε αυτο και την απόδειξη αυτού. Δωρεάν μεταφορικά με κούριερ κατόπιν κατάθεσης η αντικαταβολή. Η τιμή είναι συζητήσιμη! Ευχαριστώ. Γιώργος Quick Specs Οθόνη: 6.8" Είδος οθόνης: Dynamic AMOLED 2X Κύρια Κάμερα: 108 MP Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 40 MP Μπαταρία: 5000 mAh Αποθ. Χώρος: 256 GB Εσωτερική μνήμη RAM: 12 GB Βάρος: 228 g

    630 €

  2. g.shock

    Earfun Air Pro 3

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/03/2024 08:52 πμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλούνται ολοκαίνουργια σφραγισμένα τα ακουστικά του τίτλου. Είναι μετά από αντικατάσταση που έγινε από την ίδια την εταιρεία και επειδή δεν είχα χρόνο να περιμένω 2 εβδομάδες αγόρασα καινούργια. Θεωρούνται ίσως τα καλύτερα ακουστικά τόσο σε ήχο όσο και σε ομιλία (6 ενεργά μικρόφωνα) και παραπλήσια με τα Apple AirPods Pro 2nd Generation Με απίστευτες λειτουργίες που μπορείς να τροποποιήσεις μόνος σου μέσα του application. Θεσσαλονίκη χέρι με χέρι η αντικαταβολή. Ευχαριστώ. https://www.skroutz.gr/s/40999593/Earfun-Air-Pro-3-In-ear-Bluetooth-Handsfree-Akoustika-me-THiki-Fortisis-Mayra.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

    60 €

  3. Εννοείς ότι την αλλάζεις την μπαταρία πριν λήξει η εγγύηση του κινητού?
  4. Μιλάς για τις Spigen ....δεν μου αρέσουν οι συγκεκριμένες θήκες. Αν και κάνουν πραγματικά καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι με τις κάμερες.
  5. Με όσα έχω διαβάσει δεξιά αριστερά τελικά θα πάω για τον 25w, μιας και η διαφορά στον χρόνο φόρτισης είναι πολύ μικρός και η χρηματική αρκετά μεγάλη μεταξύ τους. Για την θήκη θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά γιατί να αγοράσει κάποιος τον συγκεκριμένο φορτιστή που δίνεις το Link όταν με τα μισά χρήματα μπορεί κάποιος να αγοράσει τον αντίστοιχο της Samsung?
  6. Παίδες καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έχω παραγγείλει το s23 ultra και πριν έρθει ακόμα το τηλέφωνο έχω εφοδιαστεί ήδη με θήκες και από προστασία οθόνης πήρα της dome το uv tempered glass και την μεμβράνη της Spigen (πάντα ήθελα να αγοράζω τα περιφερειακά πριν έρθει η συσκευή για να είμαι έτοιμος) Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι εάν θα πρέπει να βάλω κάποια προστασία στις κάμερες (για πιθανές γρατζουνιες) και επίσης ποιον φορτιστή να αγοράσω ...των 25w που είχαν και τα s22 η να πάω στον 45w ?.....η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ fan της υπερταχίας φόρτισης διότι θεωρώ ότι τρώει πολύ μεγάλο ζόρι η μπαταρία και "γερνάει" γρηγορότερα. Αυτάααα....! Κάθε βοήθεια δεκτή!!!😁
  7. g.shock

    Xiomi pistons 3 Ακουστικά

    φίλε μου ακόμα και τα "μαϊμού" έχουν ακριβός την ίδια συσκευασία με τα αυθεντικά. αν έδωσες 4-7€ τότε έχεις αγοράσει τα μαϊμού...τα αυθεντικά θα τα βρεις πάνω απο 15€
  8. Lexusr450 δεν γνωρίζω αν το έχει κάποιος άλλος...εγώ το χαρακτηριστικό αυτό (SMD) το έμαθα από τα μαγαζιά που είχαν τους INVENTOR. drdedus νομίζω οτι τα 30 λίτρα είναι λίγο υπερβολή για ένα σπίτι...εκτός και εαν έχεις κανένα σαλόνι τέρας οπότε εκεί πάω πάσο !
  9. Παίδες εγώ αγόρασα τον INVENTOR EVA 20lt και βρήκα την υγειά μου. https://www.skroutz.gr/s/5875349/Inventor-Eva-DE-MDDF20.html ........ http://inventoraircondition.gr/syskeues/afygrantiras/ Είναι φορτωμένος με πάρα πολλά καλούδια.... ιονιστή , ειδικό πρόγραμμα για στέγνωμα των ρούχων (την έπεισα την γυναίκα και γλίτωσα το στεγνωτήριο ), και το βασικότερο για εμένα, με αυτά που έχω διαβάσει δεξιά-αριστερά, είναι το πρόγραμμα "έξυπνη αφύγρανση SMD. Το SMD αυτό που κάνει σε αντίθεση με άλλους αφυγραντήρες είναι οτι έχει ενσωματωμένο έναν θερμοστάτη (εκτός του υγρασιόμετρου ) και διαβάζει συνέχεια την θερμοκρασία του χώρου...με αυτό το πρόγραμμα στην ουσία δεν μπορείς να "παίξεις" την επιλογή υγρασίας που θέλεις μέσα στον χώρο σου αλλά σου την προσαρμόζει αυτόματα ο αφυγραντήρας βάση θερμοκρασίας. Άρα διαβάζει θερμοκρασία, διαβάζει την υγρασία και σου επιλέγει το ιδανικό ποσοστό υγρασίας που πρέπει να έχεις μέσα στον χώρο σου (αν θυμάμαι καλά μου είχαν πει οτι ρυθμίζει το ποσοστό υγρασίας χώρου ανάμεσα στο 45-55%). Δεύτερο και πολύ βασικό ...τον αγόρασα μόνο 229€ και όχι μια περιουσία όπως κάποιοι άλλοι που κοστίζουν 300€ και 350€ !!!
  10. Για να μην απαντάει κανένα άλλο παιδί μάλλον θα πάω προς Sandsik.
  11. Είχα στο κινητό της γυναίκας μου (samsung s3) μια samsung και συνέχεια έχανε τα data...μιλάμε την φοβήθηκε το μάτι μου. Δεν ήταν η evo... αλλά την τρομάρα μου την πήρα.
  12. Μάλιστα... Ερώτηση 2η, αξίζει να πληρώσω παραπάνω και να πάω είτε στην Sandisk Extreme SDXC 64GB UHS Speed Class 3 https://www.skroutz.gr/s/5357785/Sandisk-Extreme-SDXC-64GB-UHS-Speed-Class-3.htmlείτε στην Transcend SDXC 64GB UHS Speed Class 3 https://www.skroutz.gr/s/4981485/Transcend-SDXC-64GB-UHS-Speed-Class-3.html ??? Η transcend έχει και πολύ καλή τιμή !
  13. Και εγώ την ίδια κοιτούσα αλλά διάβασα σε κάποια ξένα forum οτι υπήρχαν τα παραπάνω προβλήματα που αναφέρω. Βέβαια δεν αναφέρουν πουθενά οτι τα προβλήματα ήταν με την συγκεκριμένη κάρτα, απλά μόνο για την Sandsik.
  14. Καλημέρα και καλό μήνα, Είμαι στην αναζήτηση για να αγοράσω μια καλή sd card με τουλάχιστον 64GB. Θα ήθελα τα φώτα σας και να με κατευθύνετε σε κάποια καλή-γρήγορη κάρτα αλλά το βασικότερο να είναι δοκιμασμένη στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Εχω διαβάσει σε ξένα forum οτι κάποια παιδιά έχουν περάσει μέσα στο τηλέφωνο τους διάφορες κάρτες οι οποίες μετά από 1-2 χρονάκια κολλούσαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν τα πάντα. Αναμένω προτάσεις σας. Ευχαριστώ.
  15. g.shock

    Οθόνη για gaming

    Εδώ είσαι....https://www.skroutz.gr/s/4083572/Eizo-Foris-FG2421.htmlαν μπορείς να ανεβάσεις το budget σου. Με VA panel και οχι ΤΝ και με 120-240hz θεωρώ οτι είναι οτι καλύτερο αυτή την στιγμή για FPS games.
  • Δημιουργία νέου...