Προς το περιεχόμενο

protsimer

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    221
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.729 προβολές προφίλ

protsimer's Achievements

  1. Έχω αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών LG THERMA V 25kw Σε μεζονέτα κατασκευής 1990 με περσινή θερμοπροσοψη 140τμ στη βορεια Ελλάδα. Επισης 5 κλιματιστικα (1Χ24000 και 4Χ12000 btu) για ψύξη. Με 10kw φωτοβολταϊκό στη στέγη. Κοστος συνολικής ενέργειας 14 μηνών (εκκαθαριστικός ΔΕΗ) 1350€. τα πάντα όλα μέσα ρεύμα νοικοκυριού, ΕΡΤ, ΤΑΠ, τέλη κλπ κλπ
  2. Γενικά ΔΕΝ κάνεις update σε beta, εκτός είσαι developer.
  3. Tα νέα features ειναι λίγα επειδή ειναι preliminary και beta. Έτσι γινεται καθε χρόνο. Tον Σεπτέμβριο πάντοτε ανακοινώνονται άλλες τόσες αλλαγές. Δείτε πχ περσινά δελτια τύπου στο WWDC και τι ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο στο event.
  4. Codecs? AAC? AptX? Η SBC σαν την τελευταία κινεζιά των 10 δολαρίων;
  5. Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach Μπαίνουμε και ελέγχουμε. Αν τη φάγαμε, ΑΜΕΣΑ αλλαγή κωδικού πρόσβασης.
  6. Πως βλέπεις σε τι ποιοτητα streamάρει μεσω web browser; Για να ελέγξω κι εγώ το λέω. Εχω 4Κ windows laptop
  7. Δέκα σελίδες πόνου για έναν διακόπτη στο υπομενου μπαταρίας. Το κρατάτε ζωντανό, δεν λέω.
  8. protsimer

    Xs & Xs Max

    Στα "παλαιά" iPhones (7/8) με τον αντίχειρα ανεβάζουμε την κουρτίνα με τα quick settings πανεύκολα. Τώρα στα "νέα" (Χ/ΧS) θέλει τράβηγμα (κατέβασμα) από πάνω δεξια, σωστα; Αυτό η κίνηση (swipe) για κατέβασμα των quick settings γίνεται πάλι με το αντίχειρα του ίδιου χεριού ή θέλει και δεύτερο χέρι; Ρωτώ διότι η χρήση με το ένα χέρι για εμένα είναι πολύ σημαντική.
  9. Επιτέλους θα μπορώ να τρέχω archicad με φωτορεαλιστικα και Crysis!!11!11 ΥΓ: Το ότι παρατάει το software support κάθε συσκευής μόλις βγάζει την επόμενη (δηλαδή σε 1 έτος) δεν φαίνεται να ενδιαφέρει κανεναν. Αρκεί να μας πεταει specs στα μούτρα...
  10. Προφανώς ειναι προσωρινό αυτό. Θα παρουσιάσει κάτι βελτιωμένο σύντομα.
  11. Και κλασικά το επόμενο iPhone δεν θα ιδρώνει καν για να το περάσει σε ταχύτητες multitasking και browsing και raw benchmarks.
  12. Aν ποτέ καταφερει η Intel να βγάλει δυνατό και ταυτοχρονα οικονομικό SoC οπως οι Arm-based πρότάσεις της Qualcomm και της Apple, το συζηταμε για surface phone. Προς το παρόν, οι Atom είναι ψόφιοι σε raw power και επιπρόσθετα μέτριοι σε αυτονομία - σε συγκριση πάντοτε με άλλες κορυφαιες risc προτασεις. (κάτοχος surface 3)
  • Δημιουργία νέου...