Προς το περιεχόμενο

picoGreedy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    5
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Midgar

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.537 προβολές προφίλ

picoGreedy's Achievements

  1. picoGreedy

    Das Fitness Thread #2

    Όλως παραδόξως τα περισσότερα κολάν της myprotein είναι πολύ βολικά, όμορφα και squat proof. Απλά κοίτα τα reviews στο αγγλικό site( στο ελληνικό δεν έχει σχεδόν καμία ). Στο oysho έχει επίσης πολύ καλά κολάν, αλλά πρέπει να το ψάξεις ποια είναι squat proof( έχουν και εκπληκτικά sports bras ). Για ευρώπη παίζει και πολύ το gymshark, άμα σου φαίνονται ακριβά περίμενε μέχρι black friday που σχεδόν κάθε χρόνο κάνουν πολύ καλά deals. Και τέλος, παίζουν κάτι εκπλητικά κολαν στο aliexpress CRZ Yoga, τα οποια παίζει να ναι το πιο απαλό κολάν που έχω βάλει ποτέ( είναι αντιγραφή lululemon νομίζω ). Αυτά τα έχω δοκιμάσει σε προπονήσεις kickboxing, jiu jitsu και cross-training και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένη.
  2. Περισσότερο ως tips μπορώ να σου πω δυο πράγματα. Αν είστε δυο μέρες φουλ Δουβλίνο προτιμήστε να πληρώσετε το 48ωρο εισητήριο στο hop-on hop-off, μιας και περνάει από όλα τα μεγάλα αξιοθέατα. Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε από αυτούς το εισητήριο για το Guinness Storehouse, ώστε να μην περιμένετε στην ουρά και χωρίς να είστε και περιορισμένοι στο τι ώρα θα πάτε. Το πληρώνετε βέβαια full price, αλλά δεν είστε με την ψυχη στο στόμα. Αξίζει απίστευτα το Teeling Distillery, είναι το μοναδικό ενεργό distillery στο Δουβλίνο και μέσα στο εισητήριο( υπάρχουν 3 κατηγορίες αν θυμάμαι καλά ), έχει στο τέλος της ξενάγησης, whiskey tasting. Άμα θέλετε να δοκιμάσετε irish coffee δοκιμάστε τον εκεί, είναι εκπληκτικός. Μπορείτε να περάσετε και από το Trinity College, όπου είναι ανοιχτό το προαύλιο και είναι πανέμορφα τα κτήρια μέσα. Αποφύγετε το Temple Bar για ποτό, είναι γεμάτο τουρίστες και γίνεται πάντα ο κακός χαμός. Να πάτε οπωσδήποτε στο Brazen Head, είναι η παλιότερη pub της Ιρλανδίας, έχει απίστευτο φαγητό και ατμόσφαιρα. Αν σας αρέσει η σοκολάτα δοκιμάσετε από τα Butlers, έχουν και πολύ καλό καφέ. Τέλος, μην περιοριστείτε στην κατανάλωση guinness, έχουν πάρα πολλά τοπικά breweries και αξίζει να τα δοκιμάσετε. Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο.
  3. Πύργο μπύρας έχει σίγουρα στο Barley Cargo στην Κολοκοτρώνη , όπου έχει αρκετά βαρέλια αλλά από τιμές δε θυμάμαι. Η Pulp που αναφέρθηκε στο Κουκάκι δεν έχει πύργο, αλλά έχει κανάτα 2lt και έχει πολύ καλές τιμές, νομίζω 12 με 14 ευρώ η κανάτα. Βαρελάκι ή πύργο είχε και η Bierhof στα Eξάρχεια, αλλά έχω χρόνια να πάω και δεν είμαι σίγουρη. Το Vale Vale στην Αργυρούπολη, έχει και πύργο και βαρελάκι, αλλά επίσης δε θυμάμαι τιμές. Αυτές μου έρχονται προς το παρόν, άμα θυμηθώ κάποια άλλη θα τη βάλω. Ωστόσο, αν βγάλουμε στην άκρη το θέμα της ποσότητας, για μένα τα 2 πιο ωραία μαγαζιά για μπύρα στην Αθήνα είναι η Local Pub στο Χαλάνδρι και το The Lazy Bulldog στο Γκάζι, πάρα πολύ ωραία μαγαζιά και τα βαρέλια που έχουν δύσκολα τα πετυχαίνεις αλλού. Από αυτές που έχει σε βαρέλι, νομίζω ότι η λιγότερο γνωστή είναι η Κonrad, όλες οι άλλες που έχει είναι πολύ γνωστές.
  4. Από και πρός το αεροδρόμιο εγώ είχα πάει με συγκοινωνία, όχι με uber ή taxi, και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Έμενα κοντά στο μουσείο του τρόμου, και πήρα από το αεροδρόμιο το λεωφορείο 200 και μετά κινήθηκα με το μετρό, πρώτα γραμμή M3 και μετά γραμμή M1, κάναμε περίπου 1 ώρα, αλλά δεν το θεωρήσαμε ταλαιπωρία. Απλά να προσέξεις όταν θα αγοράσεις εισητήριο ( άμα κινηθείς με αυτό τον τρόπο ), να πάρεις το transfer ticket που έχει 530 HUF ( περίπου 1.7 euro ), και σου επιτρέπει να κάνεις την αλλαγή από λεωφορείο σε μετρό. Εδώ έχει περισσότερες πληροφορίες http://www.bkk.hu/en/tickets-and-passes .
  5. Ευχαριστώ πολύ!! Btw αν δεις κάποια άλλη DSLR που να αξίζει, αν μπορείς πες μας!
  6. Μπορείς να δεις τι απόθεμα παίζει από την Canon EOS 100D?
  7. Αποκλειστικά Πολωνικά δεν ξέρω κάποιο, αλλά συνήθως αυτά που είναι στο κέντρο πουλάνε από διάφορες χώρες. Ξέρω ένα με ρώσικα κοντά στο σταθμό Κάτω Πατήσια, το Μπεριόζκα. Πάνω στην Πατησίων 232, στη στάση Λυσσιατρείο, υπάρχει ένα που έχει από πολλές χώρες ( Πολωνία, Αλβανία, Ρουμανία κ.α ), έχει και μεγάλη ποικιλία από μπύρες, ωστόσο δε θυμάμαι όνομα. Γενικότερα όμως, ισχύει ότι η Αχαρνών έχει πάρα πολλά τέτοια μαγαζάκια, όπως έχει και όλο το κέντρο. Ελπίζω να βοήθησα, αν είναι θα έχω το νου μου μήπως και πετύχω κάποιο αποκλειστικά Πολωνικό.
  8. Σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο το πρωί, απλά θα πρέπει να κλείσεις τηλεφωνικό ραντεβού.
  9. Φαντάζομαι ότι, ή έρπης θα είναι ή κονδυλώματα, για να χρειάζεται laser. Από κει και πέρα, επειδη έτσι στα τυφλά παίζει να μη βγάλεις άκρη, κοίτα κανα doctoranytime, που έχει αρκετούς γιατρούς ( τουλάχιστον στην Αθήνα που έχω κοιτάξει ) και μπορείς να δεις τι τιμές παίζουν απο το site, ή να τους πάρεις τηλέφωνο για να μάθεις περισσότερα. Αλλιώς για περισσότερους γιατρούς, αλλά χωρίς να δείχνει κόστος δες στο site του χρυσού οδηγού.
  10. Ορίστε και το link, μιας και έχει και για άλλες ονομασίες Site: http://goo.gl/nhoKG5 .
  11. Με λίγο ψάξιμο και χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα...Βρήκα ένα site που έλεγε ότι ήταν παλιό νυχτερινό κέντρο στη Γαλατσίου που το έχουν γκρεμίσει.
  12. Από ότι μπορώ να ξεχωρίσω, στο φυλλάδιο είναι με τον i5 πάνω του, το οποίο δεν υπάρχει στο site τους. Η τιμή που αναφέρεις είναι για τον i7.
  13. Το Μάιο που είχα πετάξει για Κωνσταντινούπολη με Aegean είxα κανονικά τη χειραποσκευή μου και ένα μεγάλο backpack για το λαπτοπ( http://www.amazon.co.uk/Samsonite-Laptop-Backpack-Sphere-18-5/dp/B008I0I0P6 ). Δε μου είπαν τίποτα, απλά το είχα ανάμεσα στα πόδια μου και όχι πάνω στο ντουλαπάκι.
  14. Όχι, δεν υπηρχε κάποια ενημερωση απλά μια μερα τα είδα στο λογαριασμό μου. (Btw κοπέλα είμαι)
  15. Προσωπικά, από πρακτική με ΕΣΠΑ, μου έβαζε κάποια χρήματα ο εργοδότης και όλα τα υπόλοιπα η σχολή μου από το ΕΣΠΑ. Οι πληρωμές μπορεί να αργήσουν 2-3 μήνες πάντως, δύσκολα πληρώνεσαι στην ώρα σου.
  • Δημιουργία νέου...