Προς το περιεχόμενο

macmacmac

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    67
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.511 προβολές προφίλ

macmacmac's Achievements

  1. και αυτό: https://www.batteryfixers.gr/
  2. Προσοχή : όχι τον εκτελωνιστή, αλλά τα ΕΛΤΑ θα πληρώνουμε νταβατζιλίκι...
  3. macmacmac

    Το thread της Tesla

    Δεν υπάρχει νόημα σε αυτή την ανούσια συζήτηση. Ο καθένας υποστηρίζει αυτό που θεωρεί σωστό. Όσοι έχουν παγιωμένη άποψη για το θέμα δεν αλλάζουν γνώμη και υποστηρίζουν τα δικά τους. Η TESLA ήρθε για να μείνει. Όποιος δεν είναι ευχαριστημένος... ας μην πάρει. Απλά τα πράγματα. Στην Αμερική έχουν τόσες πολλές φοροαπαλλαγές και ελαφρύνσεις για την αγορά ηλεκτρικού που έπαθα. Χθες είδα ένα βίντεο στο οποίο ισχυρίζεται το παληκάρι ότι αγόρασε το 35κ model 3 (που με κάποια αξεσουάρ έφτασε στα 39κ) σαν επαγγελματικό όχημα, με 72 (ή 84 δεν θυμάμαι δόσεις χωρίς προκαταβολή, και για τον πρώτο χρόνο μετά τις ελαφρύνσεις του έρχεται να πληρώνει 78$ το μήνα... Σημειωτέον ότι το αγόρασε online με χρόνο παράδοσης 15 ημέρες και το παρέλαβε ακριβώς στον 1 μήνα. Όποιος έχει όρεξη και χρόνο να το δει εδώ είναι :
  4. macmacmac

    Το thread της Tesla

    Ώρα να αρχίσουμε και τα σοφά γνωμικά όπως για παράδειγμα: Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια (για τους ανταγωνιστές) ή Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο (για τους haters) Η συνέχεια φυσικά δική σας (ε ρε γέλιο που θα πέσει)
  5. Μάλλον λάθος έχεις. Μια χαρά αγοράζω αυτοκίνητα και σπίτια και ότι άλλο χρειαστώ με bitcoins...
  6. Απλά και μόνο για νέα έσοδα το κάνουν. Νέοι φόροι Νέα Τέλη, Νέα παράβολα κλπ κλπ.
  7. Έχει κανείς υπόψη του πόσα MW παράγει ο λιγνήτης στην Πτολεμαϊδα και πόσο ρυπαίνει το περιβάλλον; Έχει πάει κανείς στην Πτολεμαϊδα να δει από κοντά την καταστροφή του περιβάλλοντος που έχει προκληθεί; Οι ΑΠΕ με την σημερινή τεχνολογία είναι μονόδρομος αν θέλουμε να ζήσουν τα παιδιά μας όσο θα ζήσουμε κι εμείς. Οι 300 σεκιούριτι δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον ούτε στο 1/10000 του εργοστασίου της Πτολεμαϊδας, χώρια που θα φάνε ψωμί 300 οικογένειες που τώρα ίσως και να πεινάνε.
  8. To Chrome λέει: "Το αρχείο xbmc-13.0.exe είναι κακόβουλο και έχει αποκλεισθεί από το Crome." Τι λέει ο ποιητής εδώ;
  9. macmacmac

    Παρουσίαση ZTE Blade V

    Όλα κινέζικα είναι... Σε αυτά τα χρήματα κανένα δεν είναι ενδιαφέρον! Εκτός κι αν έχει κανείς υπόψιν του ότι ό,τι πληρώνει, αυτό παίρνει.
  • Δημιουργία νέου...