Προς το περιεχόμενο

Bomber-21

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.188
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Aθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. Bomber-21

    Bonus πόντοι από Alpha Bank

    Ισχύει, το κάνω συχνά στα Friday's.
  2. Bomber-21

    LEGO Speed Champions

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/03/2024 10:07 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται 4 μοντέλα LEGO Speed Champions: Ferrari F40 Toyota Supra Audi Quattro Group B Dodge Charger (Fast & Furious, μη συναρμολογημένο) Συνάντηση χέρι χέρι στα Νότια της Αττικής κυρίως.

    55 €

  3. Το αντεπιχείρημα "εγώ δεν χρειάζομαι τη δουλειά για να κοινωνικοποιούμαι, έχω πολλούς φίλους" δυστυχώς δεν μπορώ να το επαληθεύσω από τη δική μου εργασία (και δουλεύω σε πολυεθνική με 600 εργαζομένους). Οι συνάδελφοι που επέλεξαν να έρχονται σπάνια στο γραφείο είναι οι ανθρωποφοβικοί και όσοι δεν έλεγαν γειά σε άνθρωπο. Και αμφιβάλλω ότι αυτοί που στο γραφείο ήταν απόμακροι, στην προσωπική τους ζωή είναι δημοφιλείς και έχουν πληθώρα φίλων...
  4. Ότι και να λέμε, σαν την επαφή δια ζώσης δεν έχει. Εγώ έχω επιλέξει να πηγαίνω στο γραφείο 4 φορές την εβδομάδα ενώ θα μπορουσα να μην πηγαίνω ποτέ (και να ήμουν ένας ξένος.) Τι bonding έχει μια ομάδα με κατι τύπους χωμένους στα δωμάτια τους που δεν ξερει ο ένας τη φάτσα του άλλου (εκτός TEAMS) ;; Ο κόσμος έχει βολευτεί να δουλεύει με πυτζάμες. Ο άνθρωπος χρειάζεται κουβέντα, γέλια, επαφή, επικοινωνία, χαβαλέ με το συνάδελφο, καζούρα για τη μπάλα, να παραγγείλετε καφέ και να πείτε δυο κουβέντες. Για μένα η μόνιμη εργασία από το σπίτι, φέρνει αποξένωση, κατάθλιψη και λιγότερες ευκαιρίες ανέλιξης.
  5. Αν δεν έχει μεγάλο καρπό, Casio Ρολόι Μπαταρίας με Ασημί Μεταλλικό Μπρασελέ EFR-S108D-7AVUEF | Skroutz.gr ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Πάντα ήθελα ένα μικρότερο 5600 οπότε όταν είδα ότι το βγάλανε σε μαύρο ματ με positive οθόνη, το αγόρασα αμέσως. Προτείνεται για όσους δεν έχουν μεγάλο καρπό.
  6. Τι να του κάνουν δηλαδή επειδή έκανε λάθος; Να τον κρεμάσουν; Στη δική μας δουλεια αν κάνουμε λάθος καταχώριση σε σύστημα, μας απολύουν ή μας δέρνουν;
  7. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20/03/2024 10:22 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται σε άριστη κατάσταση η εικονιζόμενη τσάντα. Είναι αγορασμένη από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΕΚ και είναι προφανώς αυθεντική ΝΙΚΕ. Δεν είναι σακίδιο μικρό, έχει πάρα πολύ χώρο, χωράει πχ λίγα ρούχα για λίγες μέρες. Δώρο σχεδόν άριστο backpack Lenovo ιδανικό για laptops 14-15 ιντσών. Συνάντηση στα νότια της Αθήνας.

    30 €

  8. Θα μας καταστρέψετε ρε σεις σε αυτό το thread...
  9. Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα. Είσαι ευλογημένος να έχεις ένα ιδιόκτητο σπίτι και να γλιτώσεις την κατάρα να νοικιάζεις τρύπες που τις πληρώνεις για επαύλεις. Πέραμα αύριο το πρωί.
  10. Ήμουν οδηγός στο WRC, για αυτό το έχω. Έχω και ένα πόντιουμ στο Μόντε Μπράλο. Έχω και ένα Vitara του 2020 με οθόνη αφής. Προτιμώ τα κουμπιά του Hyundai και της E46 που είχα πριν.
  11. Μακάρι, έχω τη φθηνότερη έκδοση του Hyundai i10 που αναγκαστικά έχει όλους τους διακόπτες αναλογικούς και μετά από αυτό δεν θέλω να μπω σε άλλο αυτοκίνητο, σιχάθηκα τις οθόνες αφής.
  12. Το έχω φίλε μου το PRX το 40άρι σε μπλε αλλά δεν έχω τρελαθεί κιόλας…
  13. Bomber-21

    Τέλη κυκλοφορίας 2024

    Σχήμα λόγου ήταν κύριοι... Σε λίγα χρονάκια, θα μπουν τέλη και στα ηλεκτρικά και πάει λέγοντας.
  • Δημιουργία νέου...