Προς το περιεχόμενο

kostas_crete

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.126
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kostas_crete

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ηράκλειο Κρήτης

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Crete......

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.378 προβολές προφίλ

kostas_crete's Achievements

  1. AC/DC - Thunderstruck https://open.spotify.com/track/52UWtKlYjZO3dHoRlWuz9S?si=0a2f8a4978524e35
  2. They Live Edit: τώρα είδα ότι δεν είναι ταινία για το παιχνίδι 😄😄😄😄😄
  3. Χοντρές γάμπες έχει το κορίτσι 😜😜😜😜😜😜 Κατά τα άλλα το trailer έχει ένα vibe από destiny?
  4. Μαθηματικός δεν είμαι, αλλά αν θυμάμαι καλά τα φοιτητικά μου, έχω να παρατηρήσω τα εξης: 1) αυτοί που δήλωσαν 0$ είναι outliers γιατί στην ουσία δεν συμμετέχουν στο πείραμα. Η πρόθεση τους να κλείσουν το fb τους δεν εξαρτάται από λεφτά. 2)πως γίνεται να έχω μέσο όρο 1900$ και τυπική απόκλιση 7200$? Είναι σαν να λέμε ότι το 6σ (99% του δείγματος) θέλει 1900$+-43200$, κάτι που δεν μου φαίνεται και πολύ σωστό. 3)αυτοι που δήλωσαν 77200$, είναι είτε α) super χαβαλεδες που το πήραν για πλάκα ή β) κολλητοί των τύπων που έκαναν το πείραμα και βγάλαν φράγκακια. Έτσι δεν θα έπρεπε να συμπεριληφθουν στην ανάλυση των αποτελεσμάτων. Αν έχω κάνει και κανενα λάθος, μη βαράτε
  5. Καλησπέρα σας. Παλιό κινητό,το ξέρω. Για όσους το είχαν, είναι γνωστό ότι η Huawei το άφησε στην μοίρα του μετά την v4.2.2.. Θα ήθελα να το αναβαθμίσω σε κάτι λίγο πιο σύγχρονο για να το έχω σαν δεύτερο κινητό. Δυστυχώς και δεν το πολυέχω, και ότι βρήκα στο internet είτε φαίνεται fake ή λείπουν διάφορα αρχεία λόγω παλαιότητας / ληγμένου file sharing / κλπ. Το μόνο που βρήκα είναι αυτό σε nougat 7.0 αλλά λείπει το αρχείο με την Rom. Στο XDA βρήκα αυτό για αναβάθμιση σε KitKat αλλά είναι αρκετά δύσκολο και κακογραμμένο. Όποιος ξέρει και θέλει, ας δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  6. Είναι απλά τα πράγματα : οι πρωτότυπες ιδέες σπανίζουν πλέον, οπότε γίνονται τέτοιες παραγωγές με σκοπό την γρήγορη κονόμα σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος παραγωγής. Το καλό είναι ότι δεν έχουμε πολλά περιθώρια ακομα: για να γίνει συνέχεια του Karate Kid κοντεύουμε να πιάσουμε πάτο. Λίγο υπομονή και θα αναγκαστούν να βγάλουν κάτι πρωτότυπο...
  7. Εμένα το authorized reseller στη βιτρίνα γιατί δε μου πέφτει καλά στο μάτι? Το ουκρανικό MI store το ίδιο γράφει?
  8. Φίλε βάλε μια φώτο γιατί μάλλον θέλω οφθαλμίατρο!
  9. Για τους συνδρομητές υποστηρίζει offline viewing (τα κατεβάζεις από WiFi και τα βλέπεις χωρίς data αργότερα).
  10. Το gimmick / πλεονέκτημα της Google είναι ότι σου προσφέρει άμεσο integration με το οικοσύστημα της, με ότι συνεπάγεται αυτό.
  11. Μείωση κόστους ίσως με το ίδιο αποτέλεσμα?
  12. Του λείπει μπαταρία, Bluetooth και screen mirroring και γίνεται κορυφαίο PC on the go, οπως προτεινε ο φίλος Safis πιο πάνω.
  • Δημιουργία νέου...