Προς το περιεχόμενο

tosodoula

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    71
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με tosodoula

  • Ημερομηνία γέννησης 21/02/1978

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Λούρος Πρέβεζας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

tosodoula's Achievements

  1. Εχουν φυγει τα κουμπακια και οι μοχλοι απο τα αεροπλανα?Εχουν γινει αφης? Μαλλον οχι. Εβλεπα μια παρουσιαση ηλεκτρικου WW και καλα αυτονομια 430κμ ουτε 300 δεν εφτασε στην εθνικη και ενα βασικο που ανεφερε οταν ηθελε να αλλαξει λωριδα ενιωθε αντισταση απο το αυτοματο διατηρησης λωριδας και οταν αφηνε τα χερια του απο το τιμονι να διαπιστωσει την αυτοβοηθηση πολλες φορες εφευγε απο το δρομο.
  2. tosodoula

    Νέα σειρά Redmi K60 από τη Xiaomi

    Αυτό το κάνει και η Apple.
  3. Η ταινία καλή ως προς το 3D κομμάτι της και γι'αυτό και μόνο αξίζει να την δεις. Ως προς το Dolby Atmos μάλλον είναι μια απατεωνια καθαρά μάρκετινγκ να πουλήσουν και καλά νέα τεχνολογία στον ήχο. Το DOLBY DIGITAL Kαι το DTS τα είχαν αυτά τα στοιχεία. Πολλά σημεία κούρασαν από οπτικής άποψης δεν γίνεται σε 3D ταινία να βάζεις κάμερα στο κεφάλι και να κουνιέται αλόγιστα. Εκείνα τα σημεία έκλεινα τα μάτια αλλιώς ζαλιζομουν. Και στην πλοκή της ταινίας κάπου στο τέλος υπάρχει ένα ανεξήγητο κενό.Εξαφανιστηκαν όλοι εκτός από 6. Την είδα στο Metro Mall δεν ξέρω τι μηχανήματα έχουν αλλά λείπουν Hz ,FPS στην κίνηση της εικόνας και κουράζει.Φευγεις με ζαλάδα.
  4. 😄 Μην τα πετάξεις πότε Τα εγγόνια σου θα χτίσουν τριόροφη πολυκατοικία πουλώντας τα!
  5. Πολλά ήταν μια δισκέτα.Στην αρχή η μεγάλη δισκέτα 5.25 και μετά η 3.5 με χωρητικότητα 1.44MB
  6. Το 90% δεν ειναι τυχαιο νουμερο.Ολοι λενε οτι απο ολο τον πληθισμο μονο το 10% εχει κυνδινο να χτυπηθει σοβαρα απο τον covid με τα στοιχεια που εχουν.Οποτε βγαλτε μονοι σας τα συμπερασματα απο την επιτυχια του εμβολιου.Και μετα ερχονται οι παρενεργιες .Αν στους 50.000 που εγιναν τα τεστ ενα 10% κατι επαθε στα 500.000 δεν θα ειναι παλι 10% θα ανεβει ,στο 1.000.000 ακομη πιο μεγαλο ποσοστο αποτυχιας στο 1.000.000.000 θα εχει τραγικα αποτελεσματα.
  7. Το είδες το βίντεο να δεις πόσο πλήρωσε για 45 λεπτά φόρτισης;
  8. Δεν ισχύουν αυτά που λέει.Υπαρχουν βιντεάκια στο νετ έκανε διαδρομή Αθήνα Ιωάννινα με ηλεκτρικό και στάση για φόρτιση ενδιάμεσα.Δειτε πόσο πλήρωσε!
  9. Θα βγουν δυο ακομη εκδοσεις μια medium και μια small.Για καθε γουστα.
  10. Δεν είναι το ιδιο.Το ματι μας δεν βλεπει πολλα mp.Αν βλεπει 3mp είναι καλα.Η καμερα με τα πολλα mp για να είναι καθαρα θελουν μεγαλη ευκρινεια στην εστιαση.Αλλιως δημιουργει ειδωλα.Εκει χανουν οι πολλες καμερες σε σχεση με μια καλη.Αν ηταν ετσι θα εβλεπες επαγγελματικες καμερες με 300 ματια.Δεν υπαρχουν.Γιατι?Ολοι θελουμε να βλέπουμε καθαρα τους πισινούς.
  11. Οσο μικρη και να είναι η αποσταση της μιας από την άλλη βλεπουν από διαφορετικη γωνια το ιδιο αντικειμενο.Πιστευω είναι παραμυθι οι καμερες περα της μιας καλης.
  12. Έχω περιέργεια να δω πόσο καιρό η για πόσες φορές θα λειτουργεί σωστά το slide.Βεβαια με τόσες κάμερες δεν θα καταλαβαίνεις αν λειτουργούν όλες η μόνο μια.Τωρα πως γίνεται τρεις κάμερες σε διαφορετικό σημείο να δείχνουν την ίδια εικόνα δε μπορώ να το καταλάβω.
  13. Γρήγορη έναρξη σημαίνει αρκετα κολληματα που θα χρειάζεται πολλές επανεκκινήσεις.Και αφού είναι ταχύτατες δεν θα σε πειράζει.Δεν γίνεται να χρειάζεσαι 6 και 8 γιγα μνήμη όταν στον υπολογιστή μου έχω 4 και είμαι μια χαρά.Αυτο το google play ξεκίνησε με 15MB και έφτασε 200ΜΒ.Και οι appleακιδες δεν γίνεται να πρεπει να δωσεις 1200€ για να μπαίνεις facebook και viber και να λες έχω γαμάτο κινητό!Για μπες στο kodi και δες καμια ταινία!Μπορείς;1200€ και δεν μπορείς;Τότε τι το θες;
  14. Και γιατί δεν χρησιμοποιούν τεχνολογία κινετικ;Με την κίνηση που γίνεται να υπάρχει μια μικρή γεννήτρια που να ενεργοποιεί μια σφαιρα και να φορτίζει τις μπαταρίες.Ευκολη και φθηνή λύση.
  • Δημιουργία νέου...