Προς το περιεχόμενο

T64

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    53
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.014 προβολές προφίλ

T64's Achievements

  1. Πολλά συγχαρητήρια σ' όσους συμμετείχαν. Και μακάρι τα 45' πτήσης να γίνουν 4 ώρες ώστε να εξυπηρετούνται και οι πιο απομακρυσμένοι οικισμοί, που το έχουν και περισσότερο ανάγκη. Τα Τρίκαλα πάντα έδιναν το παράδειγμα, από το 2004 είχαν ελεύθερο WiFi σ' όλη την πόλη!
  2. 16.000$ για 90χλμ αυτονομία με 90χλμ τελική ταχύτητα (υπό προϋποθέσεις, σίγουρα). Μάλλον θ' αργήσει η ηλεκτροκίνηση να γίνει de facto στους 2 τροχούς...
  3. Kαλό είναι ν' ακούγονται τέτοιες δηλώσεις, ιδίως για την "εταιρεία" λύκο με μανδύα αρνιού, που μας το παίζει και προστάτης των δεδομένων μας από την (έτερη) "εκμεταλεύτρια" facebook.
  4. Ξυδάκι, κύριος... Τα κρυπτονομίσματα είναι εδώ και θα μείνουν.
  5. Θα μιλήσω έχοντας εμπειρία και από τις δύο θέσεις: του διανομέα και του πελάτη. Έχει πολύ μεγάλη σημασία αν το υποκατάστημα το οποίο έχει χρεωθεί την παράδοση του δέματός σου είναι franchise ή ανήκει στη μητρική εταιρεία. Σαν franchise δεν τους ενδιαφέρει και πολύ η τυπική παράδοση ή τα οποιαδήποτε παράπονα από τους παραλήπτες, αφού πληρώνονται μόνο από τις παραλαβές, οπότε όποια άλλη εργασία είναι απλώς αγγαρεία. Την άθλια τακτική ν' αφήνουν απλώς χαρτάκι, την έκανε προφανώς κάποιο "αστέρι" πρώτη φορά και όταν το έμαθαν κι άλλοι - βάση του επαγγελματισμού τους ή της έλλειψης αυτού - έκριναν αν θα το υιοθετήσουν ή όχι. Σε μία περίπτωση από τις εταιρείες που προαναφέρθηκαν παραπάνω, είμαι στην είσοδο της οικοδομής και κλειδώνω τη μηχανή. Έρχεται ο υπάλληλος της courier μπροστά μου, βγάζει χαρτάκι και το κολλάει. Τον προλαβαίνω και τον ρωτάω "Μήπως ψάχνεις τον - του λέω τ' όνομά μου - απαντάει ναι. Μην κολλάς τίποτα, εδώ είμαι, μπορείς να το δώσεις σ' εμένα... Ξέρετε... δεν είχα χώρο (φάκελος περίπου A4), μπορείτε να το παραλάβετε από τα γραφεία, να σας δώσω το τηλέφωνο... Φυσικά δε δέχτηκα και απαίτησα να μου το παραδώσει αργότερα, οπότε κι έγινε (ο διάλογος αποδόθηκε με συντομία).
  6. Και πολλά περισσότερα θα έχει, όταν η εν λόγω εταιρεία υποστηρίξει την εν λόγω επιπεδότητα και τρέξετε συλλήβδην να την υποστηρίξετε, όπως τώρα και πάντα... Οι παρωπίδες βγαίνουν σε πολλά μοντέλα, αλλά παραμένουν παρωπίδες.
  7. Κι όμως, ακόμα και τώρα (και σ' αυτό το forum), υπάρχουν κάποιοι που την υποστηρίζουν... Το ευοίωνο είναι ότι ελαττώνονται. Να εξαλειφθεί τελείως η προσκόλληση στην ακατονόμαστη εταιρεία "που μας έμαθε τα πάντα", ενώ ότι έχει "ανακαλύψει" είναι καθαρά προϊόν κλοπής, φυσικά δεν πρόκειται να συμβεί. Καλύτερα, πάντα χρειάζεται ο αντίλογος.
  8. Μάλλον κάτι τέτοιο ταιριάζει περισσότερο...
  9. Να πάρει κι αστυνομία τέτοια περιπολικά, να δώσει το καλό παράδειγμα...
  10. Το χρησιμοποιώ απρόσκοπτα εδώ και χρόνια.
  11. Στραβώνουν οι Αμερικάνοι... "Δεν σας παρακολουθούν αυτοί καλά, εμείς σας παρακολουθούμε καλύτερα" https://www.youtube.com/watch?v=KCWAm7O3A_Q
  12. Μην ξεχνάς και το κόστος του υγρού αζώτου...
  13. Το μόνο τρανταχτό παράδειγμα που μπορώ να θυμηθώ, τέλη 90's και οι γονείς της τότε σχέσης μου έχουν σπίτι στη Σαμοθράκη και μάλιστα δίπλα στη θάλασσα. Μόνιμη εγκατάσταση - όπως διαπίστωσα - των συγγενών που σε θυμούνται μόνο κατά την καλοκαιρινή τους άδεια. Όλοι έπαιρναν τηλέφωνο 1-2 εβδομάδες πριν, όλως τυχαίως, να σου πούνε ότι θα βρίσκονται στο νησί την τάδε περίοδο και δεν πρόκειται να σ' ενοχλήσουν, απλά θα στήσουν τη σκηνή τους στην αυλή - "ούτε θα καταλάβεις ότι υπάρχουμε" βαρέθηκαν οι καημένοι γονείς ν' ακούνε... Αποτέλεσμα: Τα παιδιά τους ακουγόταν 18 ώρες την ημέρα, οι ίδιοι έπρηζαν τον παρολίγον πεθερό μου - "Θα το δοκιμάσουμε εκείνο το έρμο το τσίπουρο;" (δικιάς του παραγωγής, η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχω δοκιμάσει αντίστοιχο) και αποκορύφωμα όταν ήμασταν εκεί για διακοπές και μέναμε στο ένα από τα 2 δωμάτια του σπιτιού, οι "ελεύθεροι κατασκηνωτές" μπαινόβγαιναν 20 φορές την ημέρα στο μπάνιο και την κουζίνα σαν να κινιόταν μέσα στο σπίτι τους. Το συζήτησα 1-2 φορές μαζί τους, αλλά η ευγένειά τους και η καλοσύνη τους δεν επέτρεπε "άσχημες" αντιδράσεις. Έπρεπε να φτάσει τέλος Σεπτεμβρίου για να ησυχάσουν σα ζευγάρι συνταξιούχων... Κρίμα.
  14. Με την ίδια λογική (;), να ζούμε σε γυάλινα σπίτια και να δεχθούμε τις κάμερες αδιαμαρτύρητα σ' όλες τις πτυχές της κοινωνικότητάς μας, στο κάτω - κάτω δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε...
  • Δημιουργία νέου...