Προς το περιεχόμενο

Bi2Lmet1234

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    122
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Bi2Lmet1234

  • Ημερομηνία γέννησης 11/04/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Bi2Lmet1234's Achievements

  1. Πάντα κολλήματα μου έκαναν οι Ethernet Controllers της Intel οπότε ΠΑΝΤΑ είχα απενεργοποιημένο το Energy-Efficient Ethernet και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με την εξοικονόμηση ενεργείας απο τον Ethernet controller. π.χ αλλο ένα που εχω κλειστό είναι το "Allow this compuyer to turn off this device to save power" δημιουργεί θέματα με την σύνδεση όταν επανέρχεται από την αδράνεια.
  2. Γελάς εσύ αλλά σίγουρα δεν είναι για πολλά Tabs πλέον, ο Opera ανοίγει τα τριπλάσια απο αυτά χωρίς θέματα.
  3. Απο όταν ξεκίνησαν τα κόλπα να καταναλώνει λιγότερη μνήμη νομίζω (δεν εχω αποδείξεις) έπεσε σε απόδοση, τουλάχιστον σε εμένα που ανοίγω 50 με 300 tabs δεν πάει το ίδιο, δεν ξερω τι άλλαξαν. Κατα άλλα γενικότερα αν έχεις πάρα πολλά tabs άντε να καταναλώνει 8GB-16GB ο οποίο δεν το βλέπω και κάτι τρελό, βεβαια εξαρτάται πόση Ram έχεις, αλλά πλέον τόση έχουν και τα τηλέφωνα... οπότε για pc είναι λίγο.
  4. Η διαφορά με την 4090 είναι όπως και ένα Fiat σε σχέση ένα Φορτηγό, μπορεί η 4090 να πηγαίνει εξίσου γρήγορα ή και με περισσότερη ταχύτητα αλλά δεν μπορεί να χωρέσει όλη την πληροφορία στην ελάχιστη 32 floating point μνήμη που έχει και την κατακερματίζει εισάγοντας τις διευθύνσεις της 16bit floating point μνήμης σε αυτήν. Σε αντίθεση οι επαγγελματικές έχουν 32bit floating point μνήμη και τρέχουν απευθείας όλες οι εντολές επάνω κάνοντας όλα τα προγράμματα που λειτουργούν με αυτό το τρόπο να τρεχουν σφαίρα.
  5. 4 σελίδες απαντήσεις σχετικα με το BTC και τις μπανανίες ενω το όλο θέμα είναι ότι η σχέση της Μπανγκί με την Μόσχα. Η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία έχει CFA το οποίο είναι κλειδωμένο με το Ευρώ. Επίσης θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας του περιορισμούς του SWIFT και τις συναλλαγές που ΔΕΝ μπορούν να γίνουν με την Ρωσία, οπότε ένας καλός τρόπος να παρακάμψεις τα προβλήματα για όλους αυτούς τους περιορισμούς είναι το BTC. -Ας μην ξεχνάμε ότι η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία είναι απο τα λίγα που υποστηρίζουν τη Ρωσία στην αναγνώριση και ανεξαρτησία των δημοκρατιών του Ντόνετσκ και Ντονμπάς. -Γενικότερα όλο αυτό δεν γίνεται για να εξυπηρετήσει τους πολίτες αλλά να ξεπεράσει ότι προβλήματα δημιουργούν οι Ευρωπαϊκοί περιορισμοί και ιδιαίτερα σε ένα νόμισμα που είναι συνδεμένο με το Ευρώ. -Η Ρωσία είναι ο Ν1 προμηθευτής Όπλων της ΚΑΔ και σίγουρα μετα από όλα αυτά η σχέση τους θα γίνει ακόμα πιο μεγάλη, οπότε ο πιο ευκολος τρόπος να κάνουν συναλλαγές είναι το BTC
  6. Ελπίζω, τώρα που η FAA κατέληξε στο συμπέρασμα της εσκεμμένης πτώσης... οι υπεύθυνοι του Εθνικού Δρυμού να κάνουν προσφυγή και να κερδίσουν την δίκη για τα έξοδα απομάκρυνσης "των σκουπιδιών" καθώς και για την μόλυνση του Εθνικού Δρυμού.
  7. Ήδη το εμφανίζει... όποιος έχει Insider θα το έχει δει ήδη! -Κατα άλλα δεν εμφανίζεται πάνω απο τα Apps όπως το "Activate Windows" Watermark, παρα ΜΟΝΟ στο Desktop
  8. Υποθέτω βγάζει προβλήματα με την μνήμη ο νέος Driver, εχω διάφορα glitch (περίεργα τετράγωνα) στο desktop, browser κτλ. Roll back στον προηγούμενο driver, και όλα έφτιαξαν.
  9. Είναι πολύ χρήσιμο σε όσους κάνουν retouch και δεν θέλουν να κουβαλάνε μαζί τους εξτρα retouch Drawing Tablet/Monitor με καλώδια κτλ. π.χ ένα εδω https://www.amazon.co.uk/Artist12-Pro-Graphics-Drawing-Display/dp/B07VZF7ZC9/ Απλά θα είναι σημαντικό το πρόγραμμα που το συνοδεύει να αφήνει να κάνεις με άνεση τα retouch(τουλάχιστον στην φωτογραφία δείχνει να τα κάνει) -Αυτο που θα ήθελα είναι να ήταν 2160p το μόνιτορ. Κατα άλλα θα μπορούσε να έβγαζε και έκδοση για αριστερόχειρες ή να είχε έξυπνο σχεδιασμό που να ξεκουμπώνουν όλα και να κουμπώνουν από την άλλη(απλά ήταν λίγο πιο βαρυ). Εγω θα έλεγα ότι δεν έχω πρόβλημα να είναι είτε στη μια είτε στην άλλη το ίδιο μπορώ να τα χειριστώ.
  10. -Για να στραβώσεις το Pin της μητρικής θα πρέπει να κάνεις τρελό λάθος. Επίσης η Mo/bo θα πρέπει να χαρακτηριστεί σαν ακίνητο τμήμα. -Αντίθετα ο CPU είναι ένα κινητό τμήμα που ακόμα και μέσα στην πλαστική συσκευασία αν το πιέσεις λίγο μπορείς να το στραβώσεις. Επίσης μπορεί να σου γλιστρήσει από το χέρι την ώρα που πας το βάλεις, ή να το κουμπώσεις λίγο στραβά. Aκόμα, αν βάλεις λάθος το Cpu στην Mo/bo τα Pins του CPU κατά μεγαλη πιθανότητα θα στραβώσουν... αντίθετα στην Mo/bo δεν θα κλείσει το καπάκι και δεν θα πειραχτούν τα Pin της.
  11. Εδω άλλος ένας απο 2018 https://www.newsit.gr/kosmos/pote-tha-pesei-sta-kefalia-mas-o-kinezikos-anekselegktos-doryforos/2468686/
  12. Θα ήταν ωραίο να έβγαζαν και 4Κ έκδοση να μπορούμε να δουλέψουμε το preview σε 1:1... αν και μου είναι λιγότερο κουραστικό να κουνάω το κεφάλι μου δεξιά αριστερά παρά πάνω κάτω.
  13. Εχει μια λογική αλλά με 2-3 NVMe θύρες δημιουργεί ίσως περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει... Ο όγκος του HDD είναι τεράστιος σε σχέση με τον Nvme δίσκο, άρα θέλουμε οπωσδήποτε καλώδιο, τώρα δεν ξερω αν αντέχει η τάση της θύρας ή θέλει έξτρα καλώδιο ρεύματος(νομίζω δίνει 25w οπότε αντέχει η Nv), όπως και αν εχει θα έχουμε κάποιο Nvme καλώδιο ίσως κάτι σαν U2. Κατα άλλα αν καταργήσουν την Sata περισσότερο βλέπω να πηγαίνουμε στην U2 παρα σε μαζικά NVMe... βέβαια ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να βάλουν 4-6 Nvme θύρες π.χ 2 ανάμεσα στις Pcie και 4 στην δεξιά πλευρά τους. Θα δούμε.
  14. Για τι ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης μιλάμε; Θα έχουμε κάποιο κέρδος... γιατί η βελόνα πόση προσπέλαση στα δεδομένα μπορεί να δώσει;
  15. Μάλλον οι περισσότεροι δεν διαβάζεται την είδηση. Όπως με την Google που έγινε Alphabet αλλά σχεδόν όλα είναι Google (εχει μετοχές ως GOOG αλλά και ως GOOGL) έτσι και ο όμιλος του Facebook θα αλλάξει όνομα και όλα θα είναι κάτω απο αυτόν τον όμιλο. Οι Πλατφόρμες θα συνεχίσουν να έχουν τα ίδια ονόματα. Δεν αλλάζει το όνομα της Πλατφόρμας! Του Ομίλου αλλάζει.
  • Δημιουργία νέου...