Προς το περιεχόμενο

qwerty99

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    564
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με qwerty99

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

qwerty99's Achievements

  1. 185H σε κάτι τόσο λεπτό. Θα κάνει σαν τρένο ο ανεμιστήρας, θα υπερθερμαίνεται , θα έχει έντονο throttling .
  2. Το ΑΙ όπως perplexity το είναι ένας χαμάλης, φέρνει δεδομένα από το διαδίκτυο. Σε επιστημονικά θέματα που του έχω κάνει ερωτήσεις, φέρνει ότι βρίσκει (δηλαδή και μεγάλα λάθη), χωρίς να μπορεί βέβαια να κρίνει την ορθότητα των πληροφοριών (πχ επιβίωση ασθενών με ορισμένους τύπους καρκίνου, ειδικά ιατρικά θέματα, κα). Συμπαθές εργαλείο αν δεν έχεις χρόνο για ψάξιμο, αλλά μέχρι εκεί.
  3. Τελικώς μου δούλεψε, δεν ξέρω γιατί κόλαγε, ευχαριστώ.
  4. OK, έκανα registration από το PC και βλέπω πλέον και στη Samsung TV το Disney+ App. Ωστόσο όταν το ανοίγω, δείχνει ένα κωδικό και λέει να μπω στο disneyplus.gr/begin από κινητό. Εκανα install το app στο κινητό. Αλλά δεν γίνεται τίποτα παραπάνω... δεν βλέπω καμία επιλογή για κωδικό τηλεόρασης. Πως κάνεις connect το app από την Samsung TV στο account σου ?
  5. Αν η τηλεόραση δεν είχε από default to Disney+ app, το βλέπετε για να το εγκαταστήσετε, ή θα γίνει και αυτό διαθέσιμο σε 1 μήνα ? Εχω samsung, δεν το έχει εςγκατεστημένο ούτε μου το βγάζει στα apps, αλλά υποτίθεται είναι compatible.
  6. Θυμάμαι ότι η αναισθησιολογία είναι η ιατρική ειδικότητα με τις περισσότερες περιπτώσεις αυτοκτονίας γιατρών (και νομίζω μετά ... οι οδοντίατροι). Το βασικό ζητούμενο είναι να σου αρέσει το αντικείμενο, αν διαλέξεις μόνο με βάση το πορτοφόλι, την πάτησες! Τώρα για το κύριο παθολόγος ή γενικός ιατρός ερώτημα, πάλι έχει σημασία πιο αρέσει περισσότερο, όμως σαφώς η ζωή του γενικού γιατρού είναι πολύ καλύτερη (δυνατότητες επαγγελματικές).
  7. Ότι να'ναι (ή μάλλον καλύτερα, ότι βολεύει). Υπάρχουν μελέτες που έχουν δειξει ότι τα tablet προκαλούν πολύ μεγαλύτερη ζημιά από την τηλεόραση στην ψυχική υγεία, και μάλιστα η ζημιά ξεκινάει από την παιδική ηλικία. Καταρχήν επηρεάζει την κοινωνικοποίηση των παιδιών.
  8. qwerty99

    Φίλτρα νερού

    Δεν κινείσαι στη σωστή κατεύθυνση αν θέλεις να προστατέψεις την υγεία σου. Πολλές οι εταιρείες, λίγες όμως οι αξιόπιστες μάρκες που μπορείς να εμπιστευτείς (όπως Multipure).
  9. Αυτή τη φορά ΟΛΟΙ οι πόντοι μπήκαν ΑΜΕΣΑ, δηλαδή 1 λεπτό μετά τη συναλλαγή στο κατάστημα (χρησιμοποίησα χρεωστική κάρτα, όχι πιστωτική, δεν ξέρω αν έχει σημασία).
  10. Αυτό το είδα, αλλά τι εννοεί: μετά από 2 ημέρες αφού (α) γίνει η εγγραφή στο πρόγραμμα yellows ή (Β) εγκατάσταση της εφαρμογής ? (στα yellows μπορεί να είναι νωρίτερα κανείς) Ο φίλος νωρίτερα μιλάει για εγκατάσταση, αλλά έτσι όπως το γράφουν εννοεί για εγγραφή, όχι εγκατάσταση app νομίζω.
  11. Δηλαδή πόσο νωρίτερα πρέπει να γίνει η εγκατάσταση ? 24 ώρες ? Διάβασα τους όρους, δεν είδα κάτι σχετικό.
  12. Οι τιμές έχουν όντως εκτιναχθεί. Ωστόσο, με -30% σε πόντους, η τελική τιμή βγαίνει γενικά φθινότερη από προηγούμενες προσφορές.
  13. Πολύ σωστά. Την εισβολή την παρακίνησε ο Φουφουτος. Οι ψεκασμένοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας…
  14. Έχε στο μυαλό σου να κάνεις κάτι δικό σου κάποια στιγμή. Ως υπάλληλος, δυστυχώς θα υποφέρεις στον κόσμο των αντρών για (ευνόητους) λόγους. Θα παλεύεις μια ζωή με στερεότυπα. Ενα συνεργείο που απευθύνεται σε γυναίκες οδηγούς/ιδιοκτήτες πιστεύω θα πιάσει.Μπορείς να το "πουλήσεις" αυτό (μια διαφορετική αντιμετώπιση ως πελάτες, γυναίκα προς γυναίκα). Δες πχ αυτό το παλιό άρθρο: Women want 'female-only garages' | What Car?
  • Δημιουργία νέου...