Προς το περιεχόμενο

xcoder

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    115
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με xcoder

  • Ημερομηνία γέννησης 18/01/1975

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.672 προβολές προφίλ

xcoder's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

10

Φήμη

  1. Δεν ξέρω τι να πιστέψω και τι όχι, αυτή η δήλωση που διάβασα νομίζω ότι αγγίζει τα όρια της υπερβολής τη δεδομένη στιγμή. Ας μας πει πρώτα ο "κος" Χουάνγκ στην Nvidia που φτιάχνει hardware ποιοί κάνουν ανάλυση, ποιοί σχεδιάζουν, ποιοί γνωρίζουν αρχιτεκτονική υπολογιστών, ποιοί κάνουν unit testing, bug fixing, stress testing, performance testing, optimization σε hardware και software για να παίζουν στο μέγιστο πχ οι κάρτες γραφικών, μιλάνε και με τις υπόλοιπες ομάδες που υλοποιούν ολόκληρα συστήματα και υποσυστήματα .... και πολλά άλλα ακόμα... Ναι οκ, θα μπορεί να γραφτεί κώδικας πιο γρήγορα, συμφωνώ.
  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/02/2024 07:55 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σαν καινούριο με το κουτάκι του. Το είχα πάρει για δεύτερο σε περίπτωση που δεν με κάλυπτε το ένα, αλλά τελικά το δούλεψα ελάχιστα και δεν μου χρειάζεται πλέον. Εξαιρετική απόδοση και κάλυψη, κανένα απολύτως θέμα - Μπορεί να λειτουργήσει και σαν Access Point. Χαμηλότερη τιμή στο Skroutz 21,00 ευρώ. Βασικά χαρακτηριστικά Dual Band (2.4 & 5GHz) Μέγιστη ταχύτητα 1200 Mbps Wi‑Fi 5 Δύο κεραίες Θύρα ethernet (100 Mbps) Full specs εδώ https://www.mercusys.com/gr/product/details/me30 Συναλλαγή χέρι με χέρι, Γλυφάδα ή γύρω κοντινή περιοχή κατόπιν συνεννόησης.

    15 €

  3. Ένα update και από εμένα, μιας και σήμερα ενεργοποίησα το "EON Fiber 100" με τα 34 ευρώ/μήνα. Να επισημάνω ότι είχα το Family+ δορυφορικό πακέτο εξ αρχής με internet (24, μετά πήγα στα 50, μετά στα 100). Το box-άκι συνδέθηκε σε δωμάτιο 3 μέτρα απόσταση από το Deco, όπου δυστυχώς μεσολαβεί τοίχος. Τοποθετήθηκε και συνδέθηκε πολύ γρήγορα από τον τεχνικό. Ρύθμιση άμεση και εύκολη. Δοκιμή με καλώδιο ethernet σφαίρα όλα. Το συνδέσαμε επι τόπου και στο Wi Fi οκ συνδέθηκε ΑΛΛΑ.... το σήμα του Wi Fi προφανώς δεν είναι επαρκές, οπότε η εικόνα σε όλα τα κανάλια είναι δυστυχώς κακή με πολλά σπασίματα και διακοπές... Κάποιες φορές ρίχνει μαύρο για μερικά δευτερόλεπτα... Οπότε για όποιον ενδιαφέρεται, θα πρέπει να φροντίσει η TV με το Box να είναι σε σημείο που το Wi Fi θα έχει άριστο σήμα. Διαφορετικά καλωδιάκι (ή powerline μήπως βοηθήσει) ... αυτά Οπότε μια ήττα την έφαγα σήμερα σε σχέση με την εικόνα που είχα από τον δορυφόρο, όταν είχα την TV στο σαλόνι... Επαναλαμβάνω > Για σωστή εικόνα, με Ethernet ή να πιάνετε Καλό/Πολύ Καλό σήμα Wi Fi Επίσης προσοχή, αν είστε παλιός συνδρομητής όπως εγώ, τότε θα χρεωθείτε με 50 ευρώ αγορά το box-άκι.. Η προσφορά που τρέχει τώρα και δίνει δωρεάν εξοπλισμό είναι για νέους συνδρομητές.
  4. bitwarden (αυτό χρησιμοποιώ) ή KeePass... Κατά τα λοιπά διαβάζουμε ότι πήραν source code και tech docs του lastpass... για τα πανηγύρια αν όντως συνέβη αυτό... η φήμη που καταστρέφεται όταν συμβεί κάτι τέτοιο (και κατ' επέκταση έρχεται και η οικονομική ζημιά) είναι τεράστιο πλήγμα... κρίμα πάντως...
  5. Προσωπικά βάζω περιστασιακά αγγελίες για πράγματα που δεν χρειάζομαι, οπότε με το free και ως 2 αγγελίες είμαι οκ και θα παραμείνω σε αυτό. Όταν θέλω να πουλήσω για να έχω μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό (και εκτός Ελλάδος) υπάρχει το ebay. Αλλά τι εργαλεία και πόσες κατηγορίες (αμέτρητες) σου δίνει το ebay σε σχέση με το Insomnia... δεν υπάρχει σύγκριση... Το fee του insomnia φαίνεται βαρύ και προφανώς για τους συστηματικούς πωλητές θα είναι πρόβλημα. Οπότε αν κάποιος πάει ως verified στο marketplace να πουλήσει θα πρέπει αναγκαστικά να αυξήσει τις τιμές για να "καλύψει" το fee.
  6. Χαρίζονται τα παρακάτω (χωρίς σειρά προτεραιότητας και από 1 τεμάχιο μόνο όχι όλα μαζί) 3 αθλητικά μπλουζάκια ποδηλατικά, σε μέγεθος Medium το ένα είνα αφόρετο με τα ταμπελάκια τα άλλα δυο είναι το πολύ μέχρι πέντε φορές φορεμένα και είναι πλυμμένα χωρίς σκισίματα ή χαλασμένες ραφές. Δηλώνετε ενδιαφέρον στέλνοντας μου ΠΜ για το αντικείμενο που θα θέλατε. και θα ενημερώσω εγώ με σχετικό post σε ποιους κατοχυρώνονται. Θα προτιμηθούν άτομα τα οποία έχουν επίσης χαρίσει. Μόνο παραλαβή από Άνω Γλυφάδα κατόπιν συνεννόησης μέχρι την Κυριακή 27/Φεβ/2022.
  7. Καλημέρα, έχουν μείνει τα παρακάτω από την αρχική δημοσίευση Tablet TURBO X HIVE III - Είναι αποσυναρμολογημένο και έχει σπασμένη οθόνη. Αν θυμάμαι καλά δούλευε, μόνο για ανταλλακτικά αξίζει ίσως η μητρική του. Κουτί υπολογιστή mini tower (με ροζ πρόσοψη) σε άψογη κατάσταση. Παίρνει mini atx τροφοδοτικό. Παιδικά παπουτσάκια Zara Kids νούμερο 36/37 σε καλή κατάσταση 2 φορές φορεμένα. ΠΜ όποιος ενδιαφέρεται και κανονίζουμε
  8. Καλημέρα σε όλους, έχουν γίνει οι παρακάτω κρατήσεις @babisbabou > Κράνος ποδηλάτου @Crybal > Tablet (προσωρινή κράτηση, θα στείλω φωτό να δούμε αν σου κάνει) @SilentVoice > Μηχανοκίνητο τρίκυκλο @MessengerOfGood > Ενισχυτής κεραίας VHF-UHF @Locke_John > Brainbox επιτραπέζιο Αυτοπροσώπως ο καθένας μπορεί να έρθει από σήμερα μέχρι και Κυριακή 20/2 στην Άνω Γλυφάδα για να παραλάβει. Θα σας στείλω τηλέφωνο με ΠΜ και θα να με καλέσετε (6-8μμ απόγευμα) για να κανονίσουμε κι εσείς μου στέλνετε όνομα και τηλέφωνο σε ΠΜ για να έχω και τα δικά σας στοιχεία επικοινωνίας.
  9. Χαρίζονται τα παρακάτω (χωρίς σειρά προτεραιότητας) Δηλώνετε ενδιαφέρον στέλνοντας μου ΠΜ για το αντικείμενο που θα θέλατε. και θα ενημερώσω εγώ με σχετικό post σε ποιους κατοχυρώνονται. Θα προτιμηθούν άτομα τα οποία έχουν επίσης χαρίσει. Μόνο παραλαβή από Άνω Γλυφάδα κατόπιν συνεννόησης μέχρι την Κυριακή 20/Φεβ/2022. ------ Ποδηλατικό κράνος Lazer μέγεθος 59-62 (Large) σε εξαιρετική κατάσταση ελαφρώς χρησιμοποιημένο. Ότι πρέπει για ασφαλείς βόλτες τώρα που ανοίγει ο καιρός Tablet TURBO X HIVE III - Είναι αποσυναρμολογημένο και έχει σπασμένη οθόνη. Αν θυμάμαι καλά δούλευε, μόνο για ανταλλακτικά αξίζει ίσως η μητρική του. Μηχανοκίνητο τρίκυκλο "Dora The Explorer" με επαναφορτιζόμενη μπαταρία (η οποία λογικά φορτίζει) για παιδάκια 3-5 ετών Ενισχυτής κεραίας VHF-UHF στο κουτί του αχρησιμοποίητος. Δεν ξέρω που μπορεί να φανεί χρήσιμος BrainBox Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Εφευρέσεις (για 8+ ετών) Κουτί υπολογιστή mini tower (με ροζ πρόσοψη) σε άψογη κατάσταση. Παίρνει mini atx τροφοδοτικό. Παιδικά παπουτσάκια Zara Kids νούμερο 36/37 σε καλή κατάσταση 2 φορές φορεμένα.
  10. @Silenzio @retroman3 @navger @TasSou Έχει γίνει επικοινωνία μας σε PM, από σήμερα απόγευμα μέχρι και Κυριακή 13/Φεβ. μπορείτε να έρθετε να παραλάβετε. Τα αντικείμενα θα ξανα ποσταριστούν, αν δεν τα παραλάβετε μέχρι την Κυριακή.
  11. @Silenzio check μήνυμα Χαρίζονται τα παρακάτω 1. LINKSYS WAG200G (54mbps Ασύρματο ADSL2/2+ Modem Router) >>> Reserved για τον @retroman3 2. TP-LINK TD-8960N (300Mbps Ασύρματο N ADSL2+ Modem Router) >>> Reserved για τον @navger Αυτό έχει ψιλο-σπασμένη τη μια κεραία, την έχω με μονοτική αλλά θυμάμαι ότι έπαιζε οκ Όπως τα βλέπετε στις φωτογραφίες με τα κουτιά τους και τα δυο ανάβουν κανονικά. Γενικά δεν θυμάμαι να είχαν κάποιο θέμα στη λειτουργία τους. 3. Action camera SENCOR 3CAM 2000 >>> Reserved για τον @TasSou Δουλεύει και αυτή, η μπαταρία δεν κρατάει πολύ. Κομπλέ στο κουτάκι με ότι εξαρτήματα έχει (καλώδια, βάσεις). Από ένα τεμάχιο σε όποιους ενδιαφέρονται, με σειρά προτεραιότητας και στέλνετε προσωπικό μήνυμα ... έρχεστε Άνω Γλυφάδα για παραλαβή.
  12. Χαρίζεται το εικονιζόμενο παιδικό ποδηλατάκι, για ηλικίες 5-8 ετών. Όποιος το πάρει, οπωσδήποτε σε ποδηλατά να κάνει έναν έλεγχο στα φρένα του και 2 σαμπρελίτσες να βάλει. Παραλαβή από Άνω Γλυφάδα. Μήνυμα μέσω insomnia και κανονίζουμε. Reserved για τον πρώτο ενδιαφερόμενο @Silenzio
  13. Δουλεύω και τα δυο (Slack και Teams) στην εταιρία που εργάζομαι, αν και στην πραγματικότητα μόνο το ένα εκ των δυο χρειάζονται. Αυτή τη στιγμή η εταιρία για οικονομικούς λόγους (χιλιάδες άδειες χρήσης) θα κόψει το ένα εκ των δυο και αυτό θα είναι το Slack. Προφανώς γιατί το πακέτο Office με Teams έρχεται οικονομικότερο. Στην προκειμένη περίπτωση όμως η κίνηση της Slack θεωρώ ότι είναι σωστή, καθώς όντως η MS ενσωματώνει το Teams πλέον στο Office και δη στα Win 11, σκοτώνοντας με συνοπτικές διαδικασίες τον ανταγωνισμό και προωθώντας το επίμονα και στους οικιακούς χρήστες σαν την κύρια πλατφόρμα collaboration. Προσωπικά και πάλι θα πω, ότι στην οικογένεια (4 μέλη) προσφάτως χρησιμοποιούμε Teams με τα ίδια MS/Outlook accounts. Το ποιό από τα δυο εργαλεία είναι καλύτερο και/ή οικονομικότερο, αυτό είναι υποκειμενικό με τη χρήση που κάνει ο καθένας και τι του αρέσει σαν λειτουργικότητα - user experience.
  14. Κλαίω για πέταμα το λαπτοπάκι μου ... long live Windows 10
  • Δημιουργία νέου...